- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.141
kizlar teli kapattim ama muhtesem yuzyil time
nazimmmmmm napiyosunn sesin cikmiyoooo??
oyy loorimm senlee karşılaşamıozz yoğsa ben hep burdayımmm
zamanı var buryukum acele etme
ayyy sorma aynı dert bende de var başkasının çocuğunu severken falan gözleri doluyor milletin içinde rezil ediyon bizi bakmamaya çalış bebeklere diyorum kendini bırakıveriyor çocuk görünceaahh ah monarossam benim adamı görsen nieacele ettiğimi anlardın.
aslında ben de zamana bırakmak istiyorum ama olmuyor.sırf çocuk sevcem die parka gidiyozz.çok üzülüyorum ozzmaan:26::26::26:
olsun aşkım olmazsa olmasın biz birbirimizi severken çocuk mu vardı diyo ama içiniben biliyorum.öyle demiyoo
elbet rabbimin hayırlı gördüğü bi zaman vardır
sen ne kadarlık evlisin canım yaşın kaçaahh ah monarossam benim adamı görsen nieacele ettiğimi anlardın.
aslında ben de zamana bırakmak istiyorum ama olmuyor.sırf çocuk sevcem die parka gidiyozz.çok üzülüyorum ozzmaan:26::26::26:
olsun aşkım olmazsa olmasın biz birbirimizi severken çocuk mu vardı diyo ama içiniben biliyorum.öyle demiyoo
elbet rabbimin hayırlı gördüğü bi zaman vardır
iyi insan lafin ustune gelirmis yasakhayalimm
ayyy sorma aynı dert bende de var başkasının çocuğunu severken falan gözleri doluyor milletin içinde rezil ediyon bizi bakmamaya çalış bebeklere diyorum kendini bırakıveriyor çocuk görünceama inşalllah biz de bebeğimizi sevicez az kaldı
loorim ösledim yaw bi karsilasamadik garpuzumdanda ayri kaldimmmnassin insalalhhh iyisindir
nerelerdeydin yasakhayalimm
loorim bi kac gündür erkencikten kalkiyom sabah burda oluyorum öglene kadar galiba ben cikiyom sen geliyosun karsilasamadik bi türlü..sonramda havaalrda isindi biraz geziyom yemek ne derken ancak simcik girebiliyorummm
sen ne kadarlık evlisin canım yaşın kaç
sorma yasakhayalim ya oglen girdim yoktunuz alla alla dedim dun girdim yine yoktunuz bende pek durmadim ciktim
iyi teyzesi buyuyoruz 15 haftalik olduk cinsiyeti soran sorana annem catladi catlicak
haklisin yasakhayalimm iyi yapiyosunn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?