Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buryuk [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] perşembe başlanıcak.... [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr][tr]
[td] melek1984 [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

zamanı var buryukum acele etme

aahh ah monarossam benim adamı görsen nieacele ettiğimi anlardın.
aslında ben de zamana bırakmak istiyorum ama olmuyor.sırf çocuk sevcem die parka gidiyozz.çok üzülüyorum ozzmaan:26::26::26:
olsun aşkım olmazsa olmasın biz birbirimizi severken çocuk mu vardı diyo ama içiniben biliyorum.öyle demiyoo
elbet rabbimin hayırlı gördüğü bi zaman vardır

ayyy sorma aynı dert bende de var başkasının çocuğunu severken falan gözleri doluyor milletin içinde rezil ediyon bizi bakmamaya çalış bebeklere diyorum kendini bırakıveriyor çocuk görünce ama inşalllah biz de bebeğimizi sevicez az kaldı

sen ne kadarlık evlisin canım yaşın kaç

loorim ösledim yaw bi karsilasamadik garpuzumdanda ayri kaldimmmnassin insalalhhh iyisindir

inşallah monarossamm.
onlara da hak vermek lazım.erkeğin bişey düşünmediği takmaddığını sanıyoz bazen ama bazen onlar bizden daha çok üzülüyorlar ama
fıtratı gereği kadın kadar belli edemiyolar.
bi abisi ve bikardeşibizden sonra evlendi.ikisinin deçocuğu olduçoktan.ailesiona soruyo sürekli.
takmıyom diyo ama gözleri ele veriyoo.rabbim ne eşlerimizi nede bizi bu acıyla hasretle sınamasısn...amin

loorim ösledim yaw bi karsilasamadik garpuzumdanda ayri kaldimmmnassin insalalhhh iyisindir

sorma yasakhayalim ya oglen girdim yoktunuz alla alla dedim dun girdim yine yoktunuz bende pek durmadim ciktim

iyi teyzesi buyuyoruz 15 haftalik olduk cinsiyeti soran sorana annem catladi catlicak

nerelerdeydin yasakhayalimm

loorim bi kac gündür erkencikten kalkiyom sabah burda oluyorum öglene kadar galiba ben cikiyom sen geliyosun karsilasamadik bi türlü..sonramda havaalrda isindi biraz geziyom yemek ne derken ancak simcik girebiliyorummm

loorim bi kac gündür erkencikten kalkiyom sabah burda oluyorum öglene kadar galiba ben cikiyom sen geliyosun karsilasamadik bi türlü..sonramda havaalrda isindi biraz geziyom yemek ne derken ancak simcik girebiliyorummm

haklisin yasakhayalimm iyi yapiyosunn

sorma yasakhayalim ya oglen girdim yoktunuz alla alla dedim dun girdim yine yoktunuz bende pek durmadim ciktim

iyi teyzesi buyuyoruz 15 haftalik olduk cinsiyeti soran sorana annem catladi catlicak

ana gecen rüyani okudum baktim daha 14 haftalikti garpuzum simcik 15 olmus masallahhhallahim günler ne cabul geciyoo 1 gr halini yeni goll diye bagirdigin dün gibiydii ellerimizde büyüyo yumurcakkkbende cok merak ediyorum ama ben oglan diyorumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…