- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.181
valla kiscem bu ara kislarin büyük sorunu bu oldu ya düzenli olanlariki bilem böyle gecikti...:26:senin ilk önceden olurmuydu böyleee
olmazdı tam 28 gün sürerdi ama stresten belkide olmuyor
kis loorim yeni cek yaw eskiyi napacamm
benim 26. 1buçuk yıılı geçti evleneli. evliliğin bi meyvesini de alabilsek rahatlıycam da,nasip
ben ilk geceden hamile kalanlardandım ama nasip olmadı 3 ay sonra kürtaj oldum hala bekliyoruzinşallah gülüm çok da olmamış evleneli.olur inşallah.hiç hamile kadın mı gülüm
aynen oyle buryugumm cok sagol ama iste insan merak ediyo annem biseyler almak istiyoo ama alamiyo bende bilmiyorum ne zaman ogrenicem o yuzden kafayi yiyorum ya
kııııız naptın loori şimdiden bu kadar büyüdüyse bu sen karnında tosuncuk taşıyon haberin olsun
tabi gülüm insan merak etmez mi yaa.
evet insan bişiler yapmak istiyo ama cinsiyet belli olmayınca renkler kafayı karıştıroyoo.
öğrenince hemen opaylaş bizimle.bakalım prens mi prensrs mi
kııııız naptın loori şimdiden bu kadar büyüdüyse bu sen karnında tosuncuk taşıyon haberin olsun
sivri gibim bence oglan loorimmm
yeni icin 29 unu bekliccezz yasakhayalimm hep dr kontrollerinden sonra koyuyorum ya
doru ozaamn ya strsten yada mevsimsel ara cok kisda oldu cünküüolmazdı tam 28 gün sürerdi ama stresten belkide olmuyor
sivri gibim bence oglan loorimmm
bak prensiplide
bu sefer o doktor ya soylicak ya soylicek soylemezse baska dr gidemem mi ya :26:
ben ilk geceden hamile kalanlardandım ama nasip olmadı 3 ay sonra kürtaj oldum hala bekliyoruz
tabi gidersin loorimmniye gitmiyceksinki istedigin an doktorunu degistirebilirsinn ama habbitem bebiste göstermesse doktorun yapacagi biseyde yokkk
kizz o bide 12 haftalik halimmahh ahhh ne kadar merak ediyorum bi bilsenn catlicamm
en son gittigimizde esim sordu dediki henuz daha gorunmez dedi diger terminde belki dedi en azindan baksinda desin ki gostermedi onada raziyimdoktor degistirmek degildi cinsiyet icin ne dicem ki diger doktora almanlar oyle hee gel bakiyim mi dicek
yok anacim tekizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?