Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet yasakhayalim ya ne kadar cabuk geciyo zaman elinize dogacak yasakhayalim tum herkes oyle diyo erkek diyo ama bende artik doktor desin de rahatliyim istiyorum ne zaman dicek :26::26: onemli olan saglikli olmasi ama merak ediyorumm

24 yaşındayım 3 yıllık evliyim.2tane de düşüğüm var.1,5 yıldır hamile kalamıyorumm:26::26:
yawrukusum bi sorun ciktimi süre icinde baya olmus cünkü hamile kalamayalii:44::44::44:
hoşgeldin çıtırçipsim.nerlerdesin beaww

hosbuldumm cankusummsabahci oldum artikin kiscemm öglen yokumm

evet yasakhayalim ya ne kadar cabuk geciyo zaman elinize dogacak yasakhayalim tum herkes oyle diyo erkek diyo ama bende artik doktor desin de rahatliyim istiyorum ne zaman dicek :26::26: onemli olan saglikli olmasi ama merak ediyorumm

tabi en önemlisi eli ayagi düzgün hayirli bi evlat olmasi ama yinede tabi merak etmek en dogal hakkin heleki ilk bebek oluncabu sefer gittiginde sorun bi fikir yürütebilir bence artikin gabüs nasi sivri olursa erkek yayvan olursa kis derler ama ne kadar doru bilemiyommduydunmu miamoreninki erkekmissss

yawrukusum bi sorun ciktimi süre icinde baya olmus cünkü hamile kalamayalii:44::44::44:

hosbuldumm cankusummsabahci oldum artikin kiscemm öglen yokumm

anladım gülümm.
ya işte hamile kalamayınca doktora gittim.sonradan yumurtlamam bozulmuş.yumurtlamam olmuyo şimdi.iğne de kist yaptı zaten.bakalım bidaha gittiğimde ne dicek doktor

kizzz ciddimisinnn bu benim manyak doktor niye soylemedi hala yaaa onunki benden de kucuk ama soylemis yaa kafayi yicemm iyice meraklandimm ayyy onun adinada cook sevindimm gelsinnn pasamiz yerimm onuu yasakhayalim ben gobusumu sizden saklamadim valla ortadaydi nasildi en son fotodaki

hayırlısı loorim.sağlıklı sıhhatli olsun da...maşallah fındığımıza büyümüş baya maşallah...
nezaman öğrencen cinsiyetini?

hayırlısı loorim.sağlıklı sıhhatli olsun da...maşallah fındığımıza büyümüş baya maşallah...
nezaman öğrencen cinsiyetini?

aynen oyle buryugumm cok sagol ama iste insan merak ediyo annem biseyler almak istiyoo ama alamiyo bende bilmiyorum ne zaman ogrenicem o yuzden kafayi yiyorum ya

yaw unuttum göbüsümü dikkat te etmemistim olmadi bidaha koyda bi bakalimmama sivri gibiydi galiba baya öne cikiktivala onunki daha 11 haftalik loorimde antalyada özel ultrasonu olan bi doktora gitmis ama ben halen süpheliyim kesin olmayabilir diyorum cünkü daah cok kücüük ya..miamorem pipiyi gördük diyo ama cinsiyet bilem 12 .haftadan sonra net sekilde cikiyo..ama o kesin diyo dorudur ama ben olsam halen süphede kalirdimm..ama seninki bu ay sonuna kadar netlesir baya büyüdü cünkümmm..iste ben tam bu haftada evde düsük yaptigimda önünde ince cöp gibi bisey vardi ben fazla baakmamistim esim iyice bakmis erkek demisti incelemedede öyle cikmisti cünkü iyi ce belirlenmisti cünküü

neyse yaşımız genç daha inşallah 3 4 tane çocuk doğururuz hayırlısıyla

inşallah monarossam.
senin yaşkaçkaçyıllık evlisin?
inanamazsın dün doktora gittiğimde kapıda 45 yaşında bikadınla karşılaştım çocuk istiyo.hiç vazgeçmemiş

anladım gülümm.
ya işte hamile kalamayınca doktora gittim.sonradan yumurtlamam bozulmuş.yumurtlamam olmuyo şimdi.iğne de kist yaptı zaten.bakalım bidaha gittiğimde ne dicek doktor

anladim yawrukusumm:26:alla alla demek ignedemi kist yapiyo yailginc

onun adina sevindim gercekten trde bakiyolar en azindan bisey soyluyolar burada hic bisey demiyolar dur ben fotoyu buliyim koyiymm bi daha

inşallah monarossam.
senin yaşkaçkaçyıllık evlisin?
inanamazsın dün doktora gittiğimde kapıda 45 yaşında bikadınla karşılaştım çocuk istiyo.hiç vazgeçmemiş
benim 26. 1buçuk yıılı geçti evleneli. evliliğin bi meyvesini de alabilsek rahatlıycam da,nasip

Kızçelerim benim emektar gene sıyırdı giremiyorum kociste pc kaldım tele

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…