Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yasakm bende çok korundum bin pişmanım .. bizm ortak karar gibiydi imkanları toparlyalım filan dedik .. erken de evlenmemiştim zaten .. eşim de zor biri evliliğe alışma sürecinde zor olurdu ama dediğim gibi pişmanım .. pko filan da var evlendiğimden beri drlara gittim geldim.. birtanesi demedi ki riskli olabilir istesen de kalamayabilirsin korunma demedi.. düşünyomusunuz dediler şimdilk yok dedm tamam dediler .. sankim ha deyince kalabilcekmişim gibi .. beni bi uyarsalardı çok önce başlardım böle mi olurdu bilmem belkim şimdiye kalmştm doğurmuştum bile çok kızgınım doktorlara çok fazla arasıra da risk almak istydum o zamanda eşim çekiniodu .. ona da çok kızgınım gebe kalsan nolcakki işsiz kalırsam kalırdım borcumuz olursa olurdu ama bebemiz de olurdu.. şimdi çalşyrum borçları azalltıık ama neye yarar keyfim yok

muziksin asla duramam ipegimm illa olucak yemek yaparken is yaparken simdide dinliyorum kahvaltidan beri powerturk

ben memleket hatırla die türkü yolladm yoksa türk ve yabancı pop severim kızçem

yaw tut kiscemm parasi bendennnbasam bunlar nasip isi kiscem üzme kendini hele bi yildada olmazsa o zaman detayli bi arastirmaya girersinn kiscemmm..zor ama gercekten stres cok engel..prolaktin hele hemen etkileniyo strestenn...siz birazda keyfinize bakinn ...amin olacak kiscemmmm insalalhhhh bizimkiler nasli olacak bu belliii

peri kiscem senle dertlerimiz farkli ama bazi seylerimiz benziyo kiscemm.. bide diyorum bunlar yasanacakmis elimizde olmadan bilemiyoruzki basimiza ne gelirrrrr..:26:allahim inslalh sonu güzel olsunnnnn ipekimm

insallah canim..iste üzülüyorum...
gecen birsey oldu esim aman zaten olmuyor dedi, beni cok üzdü...esasinda bana teseli veriyordu, ben üzülmiyim diye birsey demiyorduk konusmuyorduk bu konu hakinda ama gecende öyle diyince ben üzüldüm..kirildim

benimki aradi yapma boyle calisamiyorum diyo sanki herseyi ben yapmisim gibi akli sira sirinlik yapiyo ozur diledi adam oluyo bu

bunları kafana takarsan olmaması normal canım. kim diyorsa gitsin aynaya baksın bence
bu bebeği gerçekten istiyorsan kulak asmayıp rahat olacaksın

niye takıyosun kafana insanlardan bizene ne isterlerse düşünsünler...rabbim ne zaman isterse o zaman verir belki rabbim sabrımızı sınıyo... insanlarda bi alem bak ben bile sinirlendim...
ipemmm aslında çok doğru bi noktaya eğilmişsin.. sankim iyi niyetlimiş gibi görünüolar.(belkide cidden ii niyetten) saçma sapan her sorunun ardından hmmmm... sonradanda olur diolar aceleye gelmez nasip filan bu kez daha çok takıosun. anlatmıcaktım ama anlatayım benim erkek kuzenim benden 1,5 yıl kadar sonra ewlendi eşi şuan 6 aylık hamile. geçen hafta başka bi kuzene gittim. (bende kuzen bulluluğu var )neyse kuziyle kızsal öle konuşuyoruz lagaluga... derken yenge geldi.. hal hatırdan sonra göbişimi severek bebiş yokmu daha dedi Bende daha düşünmüoruz dedim. oda neden dedi bak bende ewlendikten anca 4-5 yılsonra çocuğum oldu dedi. istememize rahmen vermedi Rabbim sonra verdi dedi. sendede öle bişi varsa çekinme söle dedi. okadar dr dolaştım çare olmadı dedi. sonunda kocakarı ilacıyla hamile kaldım dedi. gül yağı ve soğan suyunu aşadan içine sokuyormuşsun haliyle bende şaşırdım oda demezmi ben yaparım sana istiosan korkma filan die neye ıuğradığımı şaşırdım.. yok diorum daha denemedik filan dedikçe anlıcağınız çok kötü bi hal aldım :S
buryukum ewet yeni düşünüoruz 5-6 aydan beri kasımdan beri işte hesapla.. 3 yıllık ewliyim ve hapla korundum... ama artık bende bi bebişim olsun istiorummm

peri kiscem senle dertlerimiz farkli ama bazi seylerimiz benziyo kiscemm.. bide diyorum bunlar yasanacakmis elimizde olmadan bilemiyoruzki basimiza ne gelirrrrr..:26:allahim inslalh sonu güzel olsunnnnn ipekimm

öle de kızçem yıpratıcı oluomuş çok zor ( bunları yaşamadan bilebilsek de iyi olurdu ( bu süreçleri 2 sene önce yaşasam şimdi belki tüp bebekle de olsa yavrum kucağımda olucaktı ... tamam yaşım çok ileri değil ama çok küçk de değilim kızlar gibi .. yaşım küçükken sorunlarla mücadele gücüm başka olurdu .. pişmanlık olmazdı en azından geç kaldım die düşünmezdm .. ama dediğin gibi öle olurdu böle olurdu demenin anlamı yok geçmiş zaman yapıcak bişey yok .. önümüze bakmaya çalışıyoruz iişte .. sonu güzel olsun katılıyorum sana kızçem ..
evettt benzer yanlarımıs var yasakm .. inşallah sağlıcakla bebelerimiz beraber olur da bir de mutlu yanımız birbirimize benzer kızçem

evet, bende korunalim dedim esime bir sene boyunca, annemde birtane olsun belki olmaz dedi..olsun sonradan ikinciyi biraz düsünürsünüz dedi..hadi olmasa demisti, aha 8 ay olacak olmadi...iste..bazen öyle bazende böyle olmuyor...ama kizlar size bir kac olmus hikaye anlatayim:

1. komsu: 10 sene cocuklari olmamis, sonradan 1 oglan bir kizlari oldu
2. komsu 12 sene olmamis, simdi ise ikiz cocuklari var 5 yasindalar
3. tanidik: 10 sene sonra bir kizlari sonrada üyüz bebisleri oldu.
4. tanidikta (esimin teyzesi) 5 sene olmamis, simdi ise 3 bebisleri var
5. tanidik: 8 sene olmamis sonradan 2 tane kizlari var...umudunu kesmis iyicene

benim annemin 6 yil cocugu olmamis simdi 4 kardesiz dert verip derman veriyo rabbim kizlar sabredicez

benm bi tanıdık da 4-5 sene ilacla korundu .. sonra anca 8 ay sonra iğneyle hamiş kalabilmişti o da canm .. artk nasip dicez ve takılmıcaz fazla .. şimdi gül yağı ve soğan suyunu içerimi koymuş kendisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…