- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #46.681
basamam ilk 6 ben istemedim ya aslinda benimkide cok uzun bi süre.. keske sadece iki yil korunsaydimm.... esim hep istedi ilk bastan beri o yüzden bu konuda ona bisey demiyorum kendimi sucluyorumm..annas olacak kadinla psikolojimi bozmustu yaw...onlar hemen olsun istedi bende inatlastim istemedim hem canimi sikiyolardi hem bebek diyodularrrbide dorusu kendimi hic hazir hisetmedim erken evlendigim icinde 19 ma yeni girecektim daha kiscem bende herseye bakildi esli olarak bulunan tek sey kan pihtilasmasi .en fazla 15.haftaya kadar geldimm....en son 4 ay önce ikizlerimi 8.haftada kaybettim ..ignemi oluyorum aspirin kullaniyorum yine kaybediyorum gitmedigim doktor kalmadi onlarinda eli kolu bagli kaldi deniycen her dafasinda sansini deniycen diyoalrrr... bende su an cesaret edemiyorum basam bekliyom biraz dahaaaa:26:
muziksin asla duramam ipegimm illa olucak yemek yaparken is yaparken simdide dinliyorum kahvaltidan beri powerturk
hmm anladim, herkesin bir ayri problemi var..su kayinvalideleri öldürtecem seri katil tutupta..bir ölüme bir ölüm bedava hehehehe
insallah olur, allahim bizi böyle siniyor iste...
ama dene bacim dene...denemeden bir sonuca ulasamasin...baska doktorlara git, arastir netten...neler var neler yok diye....allahim nasip etmese zaten nasip etmez...
bende gecen yil nisanladigimda istemiyordum isim yoktu, esim beni ikna etti, ondan sonrada 8 aya yaklastik hala bebisimiz yok....
üzülüyourm, arkadasim 4 sene korundu, sonra biraktiyi ilk ayi hamile kaldi ..
insallah allahim bizede nasip eder..hayirli saglik bir bebis... AMIN
yasakm bende çok korundum bin pişmanım .. bizm ortak karar gibiydi imkanları toparlyalım filan dedik .. erken de evlenmemiştim zaten .. eşim de zor biri evliliğe alışma sürecinde zor olurdu ama dediğim gibi pişmanım .. pko filan da var evlendiğimden beri drlara gittim geldim.. birtanesi demedi ki riskli olabilir istesen de kalamayabilirsin korunma demedi.. düşünyomusunuz dediler şimdilk yok dedm tamam dediler .. sankim ha deyince kalabilcekmişim gibi .. beni bi uyarsalardı çok önce başlardım böle mi olurdu bilmem belkim şimdiye kalmştm doğurmuştum bile çok kızgınım doktorlara çok fazlaarasıra da risk almak istydum o zamanda eşim çekiniodu .. ona da çok kızgınım gebe kalsan nolcakki işsiz kalırsam kalırdım borcumuz olursa olurdu ama bebemiz de olurdu.. şimdi çalşyrum borçları azalltıık ama neye yarar keyfim yok
ben memleket hatırla die türkü yolladm yoksa türk ve yabancı pop severim kızçem
yaw tut kiscemm parasi bendennnbasam bunlar nasip isi kiscem üzme kendini hele bi yildada olmazsa o zaman detayli bi arastirmaya girersinn kiscemmm..zor ama gercekten stres cok engel..prolaktin hele hemen etkileniyo strestenn... siz birazda keyfinize bakinn ... amin olacak kiscemmmm insalalhhhh bizimkiler nasli olacak bu belliii
buryukum- esrarengizim bu durum ve benzer bazı şeyleri yaşamayan anlayamaz .. iyi niyetli gibi olanlar da hemen olur daha olur olur diolar .. hemen arkasından kaç yaşındaydın hmmmm .. odan sonra merak etme kızım olur diolar sonra kaç yıllık evliydin hmmmm .. yani ne denirse densin insan hassas ise üzülüyo biraz takıyo kafayı haliyle .. ama boşverceksinz herkes kendini ve kendi yaşadıklarını bilir .. ben bu olaydan kendime şöle bi ders de çıakrdm .. bazı özel durumlarda biri bana derdini dökerse artk kat kat fazla dikkatliyim.. teselli vermeye çalışırken bilmeden üzmiyim diye .. ya da kendikendime yorum yapmym detay vermedikçe bişey demiym de canı sıkılmasın kimsenin diye .. ne de olsa bize verilmedik akıllar yapılmadık yorumlar kalmıyo haliyle .. ama iyisiylede kötüsüyle de yıpranıyoruz .. boşerceğiz dediğim gibi derdi çeken bensem dermanı yakındır diceğiz inşallah .....
ne ikisisi kiscem su an hepsi dursaydi 6 tane olacaktisen biriyle karistirdin galibaaa oo 3 yil dedikoducu karilar icin yeterli bi süre kisir demmeleri icin onlar en fazla 6 ay bekler yoksa baslarlar dedikoduya kiscem takma takarsan cok üzülürsünnn:26::26:
bunları kafana takarsan olmaması normal canım. kim diyorsa gitsin aynaya baksın bence
bu bebeği gerçekten istiyorsan kulak asmayıp rahat olacaksın
şu bişi bilmeden konuşanlara çok şey söyleyesim var biliyon mu esrarengizimmmm.
takma bak takınca daha zorlaşıyo durumumuz.:26::26:
millet sana sordu mu yatak odamı özeli mi sizlemi paylaşcam de.olunca duyarsınız de.
yoksa içine atarsın üzülüyosun da bak.annen de fırsat vermesin.
hoş ben düşüklerim için tahlil yaptırıyodum annem anlamamış soran herkese tedavi oluıyo demiş
kaç yıllık evliydin gülüm.olcak inşallah bugünleri hatırlayıp gülcen
ne mucizeler duyuyoruz,sen neden korunuyodun canım bebişi yeni mi düşünüyonuz?
ipemmm aslında çok doğru bi noktaya eğilmişsin.. sankim iyi niyetlimiş gibi görünüolar.(belkide cidden ii niyetten) saçma sapan her sorunun ardından hmmmm... sonradanda olur diolar aceleye gelmez nasip filan bu kez daha çok takıosun. anlatmıcaktım ama anlatayım benim erkek kuzenim benden 1,5 yıl kadar sonra ewlendi eşi şuan 6 aylık hamile. geçen hafta başka bi kuzene gittim. (bende kuzen bulluluğu varniye takıyosun kafana insanlardan bizene ne isterlerse düşünsünler...rabbim ne zaman isterse o zaman verir belki rabbim sabrımızı sınıyo... insanlarda bi alem bak ben bile sinirlendim...
peri kiscem senle dertlerimiz farkli ama bazi seylerimiz benziyo kiscemm.. bide diyorum bunlar yasanacakmis elimizde olmadan bilemiyoruzki basimiza ne gelirrrrr..:26:allahim inslalh sonu güzel olsunnnnn ipekimm
hosgeldin kutu kutu pensemmm
peri kiscem senle dertlerimiz farkli ama bazi seylerimiz benziyo kiscemm.. bide diyorum bunlar yasanacakmis elimizde olmadan bilemiyoruzki basimiza ne gelirrrrr..:26:allahim inslalh sonu güzel olsunnnnn ipekimm
hoşbulduk kuzum nasılsın
evet, bende korunalim dedim esime bir sene boyunca, annemde birtane olsun belki olmaz dedi..olsun sonradan ikinciyi biraz düsünürsünüz dedi..hadi olmasa demisti, aha 8 ay olacak olmadi...iste..bazen öyle bazende böyle olmuyor...ama kizlar size bir kac olmus hikaye anlatayim:
1. komsu: 10 sene cocuklari olmamis, sonradan 1 oglan bir kizlari oldu
2. komsu 12 sene olmamis, simdi ise ikiz cocuklari var 5 yasindalar
3. tanidik: 10 sene sonra bir kizlari sonrada üyüz bebisleri oldu.
4. tanidikta (esimin teyzesi) 5 sene olmamis, simdi ise 3 bebisleri var
5. tanidik: 8 sene olmamis sonradan 2 tane kizlari var...umudunu kesmis iyicene
ipemmm aslında çok doğru bi noktaya eğilmişsin.. sankim iyi niyetlimiş gibi görünüolar.(belkide cidden ii niyetten) saçma sapan her sorunun ardından hmmmm... sonradanda olur diolar aceleye gelmez nasip filan bu kez daha çok takıosun. anlatmıcaktım ama anlatayım benim erkek kuzenim benden 1,5 yıl kadar sonra ewlendi eşi şuan 6 aylık hamile. geçen hafta başka bi kuzene gittim. (bende kuzen bulluluğu var)neyse kuziyle kızsal öle konuşuyoruz lagaluga... derken yenge geldi.. hal hatırdan sonra göbişimi severek bebiş yokmu daha dedi Bende daha düşünmüoruz dedim. oda neden dedi bak bende ewlendikten anca 4-5 yılsonra çocuğum oldu dedi. istememize rahmen vermedi Rabbim sonra verdi dedi. sendede öle bişi varsa çekinme söle dedi. okadar dr dolaştım çare olmadı dedi. sonunda kocakarı ilacıyla hamile kaldım dedi. gül yağı ve soğan suyunu aşadan içine sokuyormuşsun haliyle bende şaşırdım oda demezmi ben yaparım sana istiosan korkma filan die neye ıuğradığımı şaşırdım.. yok diorum daha denemedik filan dedikçe anlıcağınız çok kötü bi hal aldım :S
buryukum ewet yeni düşünüoruz 5-6 aydan beri kasımdan beri işte hesapla.. 3 yıllık ewliyim ve hapla korundum... ama artık bende bi bebişim olsun istiorummm
Iyiyim Allaha sukur tatlim sen nasilsinn ?
hoşbulduk canım napıyonuz bakem
benim annemin 6 yil cocugu olmamis simdi 4 kardesiz dert verip derman veriyo rabbim kizlar sabredicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?