Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

aynenn yasakımmm yaaaa bende akşam gelemedimmm paralandım evdeee benim bu pc mi yaptırmam lasımmm yada yeni aldlrmam lazımmm çarşambaya kadar evde sdre yasakımmmm heriffiimmmm ayy çokk komikk amaaa sabahın 7 de açmış cem yılmazıı hahahaha nasıl gülüorrr anlayamamm sinir oldummm beaaa uyutmuodaaa

iyim canim ne olsun...bu arada hala ovu testi cift cizgi yok...
ve lekelenmem var....(böyle kahverengi degilde kip kirmizi akintiyla birlikte)
anlamadim daha batima cok var (bat tahmini29.04.2013)

pazartesii mi gitcenn canımm dr :26::26::26::26:

Allah razı olsunn yasakım ama olmaz öleee sana yada başlkasına tembih etmesinlerrr bana msj atınlar Allah göstermesin ya sen giremeseen yada unutsan yada başka bişeyy
ben dualara çokkk takıldımm yaaa
dorusun moremm yine ben hemen mesaj atarim sanada hadi bende olmazsam topikte kaybolur gider mesajj
sabah olduu daha yasakımm 1. gün beaaa
kis morem kacinci günde geldi reglin onu soruyommm
edammdaaa adettt olmuşşşş
:26::26::26::26::26::26::26:
düzeldtimm yasakımmm

iyi etmisin morem yosam okumak zorunda kalirdikk düzenli gelipte hic okumanyalara okumak zorunda degilizki kiscemmm

ne carsambami off napacam ben yaw kiscem ya yaptir ya sülede sana yenisini alsin yaw böyle olmazki gece bekledim yok uykum geldi yattim sabah geldi myok alla alla bu morem nerde diye telaslanmaya baslamistim artikinn

haaaa ppff çok geç anlıorumm yaaaaa

23. gün tekrar oldu yasakımmmm :44::44::44::44::44:

yönetmenim peri kiscem gel olaya el at bulustur bizi moremin esi evdeymis kavusamiycazmi bizzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…