- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.001
okudu diye gece bilirsin bendede canim
kolay gelsinn canımmm naptın sen nasılsınnnn
ya ara ara hep iş çıktı sizlerlen konuşamadım tam ben girdim ikinizde yoksunuz ama yaa
ya ara ara hep iş çıktı sizlerlen konuşamadım tam ben girdim ikinizde yoksunuz ama yaa
[ı]yok mkuşumm ben burdayımmm bi süre daha kociş dışarı çıktııı daa[/ı]
morem cankusum esim yeni evden gidiyoda onla konusuyodumm
du yaw bi sarilimona laf yetistirmekten burayada bakamadimm
morem hasretinle yandi gönlümmmmmmmm yaw nasi bi kac gün daah ayri kalacamm senden süle bakim napim simcik senin herifiniii
iyim canim ne olsun...bu arada hala ovu testi cift cizgi yok...
ve lekelenmem var....(böyle kahverengi degilde kip kirmizi akintiyla birlikte)
anlamadim daha batima cok var (bat tahmini29.04.2013)
dorusun moremm yine ben hemen mesaj atarim sanada hadi bende olmazsam topikte kaybolur gider mesajjAllah razı olsunn yasakım ama olmaz öleee sana yada başlkasına tembih etmesinlerrr bana msj atınlar Allah göstermesin ya sen giremeseen yada unutsan yada başka bişeyy
ben dualara çokkk takıldımm yaaa
kis morem kacinci günde geldi reglin onu soruyommmsabah olduu daha yasakımm 1. gün beaaa
:26::26::26::26::26::26::26:edammdaaa adettt olmuşşşş
düzeldtimm yasakımmm
aynenn yasakımmm yaaaa bende akşam gelemedimmm paralandım evdeee benim bu pc mi yaptırmam lasımmm yada yeni aldlrmam lazımmm çarşambaya kadar evde sdre yasakımmmm heriffiimmmm ayy çokk komikk amaaa sabahın 7 de açmış cem yılmazıı hahahaha nasıl gülüorrr anlayamamm sinir oldummm beaaa uyutmuodaaa
neden konuşmuyo benlee
neden konuşmuyo benlee
Allah kabul etsinnn kuşummmm
pazartesii mi gitcenn canımm dr :26::26::26::26:
aynenn yasakımmm yaaaa bende akşam gelemedimmm paralandım evdeee benim bu pc mi yaptırmam lasımmm yada yeni aldlrmam lazımmm çarşambaya kadar evde sdre yasakımmmm heriffiimmmm ayy çokk komikk amaaa sabahın 7 de açmış cem yılmazıı hahahaha nasıl gülüorrr anlayamamm sinir oldummm beaaa uyutmuodaaa
kızçem konuşuodaa sayfalar atıo görmüon sanırımmm
ölemiiiiiben sana cevap verdim görmedin bilemm kiscemm
dorusun moremm yine ben hemen mesaj atarim sanada hadi bende olmazsam topikte kaybolur gider mesajj
kis morem kacinci günde geldi reglin onu soruyommm
:26::26::26::26::26::26::26:
iyi etmisin morem yosam okumak zorunda kalirdikk düzenli gelipte hic okumanyalara okumak zorunda degilizki kiscemmm
kis napim simcik seni kac kere yazdim sen beni görmüyonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?