- 29 Mart 2013
- 7.371
- 288
- 128
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.021
haaaappff çok geç anlıorumm yaaaaa
23. gün tekrar oldu yasakımmmm :44::44::44::44::44:
tsk ederim canim...
yaa kimse simdiye kadar böyle birsey yasamadimi?
ben sasirdim yaaa..neden böyle oluyor
evet pazartesi günü insallah...kendi doktorum yokmus, bir baskasi bakacakmis...ama fark etmez yani bulsunlarda nedenini
Kızlar telefondan giriyorum net cok kötü bi kelime yazmadan internet gidiyorannemlerdeyim cevap yazamiyorum kusura bakman
ölemiiiii
YasakımmmmmmmBen geçmişi okumuyom ya ara ara girip çıkınca görmemişim
seni kırdımmı ben şimdikk
ne carsambami off napacam benyaw kiscem ya yaptir ya sülede sana yenisini alsin yaw böyle olmazki gece bekledim yok uykum geldi yattim sabah geldi myok alla alla bu morem nerde diye telaslanmaya baslamistim artikinn
yönetmenim peri kiscem gel olaya el at bulustur bizi moremin esi evdeymis kavusamiycazmi bizzzzzz
sorma yasakımmm yaaaa tam zamnında bozuldu emektardaaa
dedim bugün aaaa dedim ama biz böle anlaşayayız senle dedimm
bu evin sabah kurallrı varr
neymiş dedii söledimmm ooo kurallar çiğnemek içindir dedii
ısırdııı beniii moreeee
yicek beniii sanıırmmm kocişimmm 5 gün içindeee
suratcımınnnn pembe olduuuu
Kızlar telefondan giriyorum net cok kötü bi kelime yazmadan internet gidiyorannemlerdeyim cevap yazamiyorum kusura bakman
aman gitt kuşummm bu iki oldu ay nı şekilde :44::44:
varsa bir sıkıntı bulalım erkendenn bişehy yoktır die düşünüorumm ama
yinedee temkinli olmakta fayda var
ne carsambami off napacam benyaw kiscem ya yaptir ya sülede sana yenisini alsin yaw böyle olmazki gece bekledim yok uykum geldi yattim sabah geldi myok alla alla bu morem nerde diye telaslanmaya baslamistim artikinn
morem cözecekmis yasasinnnnnnnnnnben çözcemm yasakımı bu işi olmaz böleee
çokk özlüüüorummm moreeee
ee sen cok erken yumurlamisin morem 11 günde demmekki caylar bak nasi yaramis hemen yumurtlatmis seni gelcekk ay biseyler olabilir diyolar ya bebis yer ariyo kendine regl düzeni bozuluncaaaa
morem ve yasakm daha yaz tatili başlamadan ayran içip ayrı düşmüşlerdi bilemmoremin eşinin evde olması bir de üstüne pc bozuk olması tuz biber oldu herşeye adeta kader ağlarını örüyor, morem ve yasakm birbirlerini göremesin diye her türlü aksilik zuhur ediyordu günlerden bir cuma, morem eşinin yokluğundan bulduğu kısacık fırsatı değerlendirerek kendini hemen kk nın kollarına atmıştı :122::122: ve nihayet yasakmla görüşme fırsatcıkları oldu bu kısacık süre zarfında morem yine geçmişle günümüz arasında köprü vazifesi görüyor bizi tarihimizden koparmamak gibi bir misyon üstelenerek :92: hem oraya hem buraya yetişmeye çalışyordu :126:
ne bide isirdimiisen sade onun deegilsinn benimde morem sinnn verme kiscem kapa yüzünüü sana ya laptop al degilde koklatma kednini böyle olmaz ben sensiz napacam gelcem sabah yoksun gece yoksunnn
ağzınııı balll yesinn yasakımmmm
inşallahh yaaaa ben hiç öle düşünmedim dii :44::44::44:
şimdi gene içyomm çayları bitene kadar içem bakalımmm kısmet artıkkk
bu zamana kadar hic böyle olmamistim simdiye kadar...birseyler var ama ne...bende senin gibi büyük birsy degildir, yani ya yumurtlamiyorum zorluyor birseyler yaaa...ne oldugnu bilmiyorum, bu ayki lekelenmem dahada fazla..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?