- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.041
morem ve yasakm daha yaz tatili başlamadan ayran içip ayrı düşmüşlerdi bilemmoremin eşinin evde olması bir de üstüne pc bozuk olması tuz biber oldu herşeye adeta kader ağlarını örüyor, morem ve yasakm birbirlerini göremesin diye her türlü aksilik zuhur ediyordu günlerden bir cuma, morem eşinin yokluğundan bulduğu kısacık fırsatı değerlendirerek kendini hemen kk nın kollarına atmıştı :122::122: ve nihayet yasakmla görüşme fırsatcıkları oldu bu kısacık süre zarfında morem yine geçmişle günümüz arasında köprü vazifesi görüyor bizi tarihimizden koparmamak gibi bir misyon üstelenerek :92: hem oraya hem buraya yetişmeye çalışyordu :126:
hem bu ay olmadigi iyi oldu morem kan sonucunda cikar gelcek ay gelmeden icin daaha bi rahat ederrrrrrmorem ama bisey diycem miamorem yanlis hatirlamiyosam söyle demisti caylar cok etkili bi ay icinde diger ay icilmez en az 3 ay gecmeli diyeee:26::26::26 na bi sorsana gecen ay ictim bu ayda icimmi diyeeee:26::26::26::26:
dedim yasakımmmm bakalım saat paylaşımı falan yapcazz sanıırmm benn sen saat 12 gibi geliosun o saatelerde alcam bide akşma survivor sonrası alırımmm
konuştummm yasakımmmm iç dedi oda 2 ay içmiş ardardaa :26::26::26::26:
kısmet yaaa Rabbim nezaman verirse artıkkk yasakımmm
canımm bende merak içideyimmm bişeyy duydummm bazıo kadınlarda yumurtlama dönemi pembemsii alkıntı oalbiliormuşş :44::44::44::44:
60:
ipemmmmm çok harıkasınnnnn
süper moremm çözcem buu işi ben inanıyorummmm
ayyy cankuşummm o tel işi yaşş yaaa
çok zor telden girmkk cevap yazmakk burayaa
çözceniz kızçem bence de çözersinizilerleyen bölümlerde birbirinizi ararken kendinizi survivor adasında bulcaksınız çok eğlenceli yaww
esrarengizim basam nasılsınız kızçelerim ??
kiz sende hikaye yazari oldun, birde hikayene biraz daha duygu sömürüsü yap, tam bir dizi olur
kiz sende hikaye yazari oldun, birde hikayene biraz daha duygu sömürüsü yap, tam bir dizi olur
ilerledikçe daha da acıklı olabilir belkim kızçem bakalım nolcak
daha aciklimi peri kis yönetmenimm
hiç bellim olmass kızçem survivor adası bu .. çok duygusal oluo herkesle orda .. açlık özlem herşey vaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?