- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.321
burda saat 11 oldu nerdeyseresim istiyomm
tammammmmsatt 10da cikacam melekimm
niye baktın öyle
ana oldumu bebeelerrrrrrrrgözün aydin habbitemmm demmekk babaanne oldunnn doru kiscem aksam erkenden uykum geldi cikmistim demek o zaman gelmisinn
kisirlastirin o zamannn torunlarla basedemen yosammm dememk kara oglan hep kizandaaaa
yaaaa ugrasamam bide ebeyle falan.... annem gelicek kayinvalidem de var... sen ne dersin?
evet 2gün oldu bebişlerimiz olalı ayyy dur resimlerinide atiiim ikisi baba ikisi anne aynıEki Görüntüle 690178
o zaman bence hic gerekkk yok miamoremmmdogumda zaten ebede olacak kadin dogumcuda mecbur degilsin özeli tutmayaaa
evet 2gün oldu bebişlerimiz olalı ayyy dur resimlerinide atiiim ikisi baba ikisi anne aynıEki Görüntüle 690178
almanya topigine nasil giriliyor? wolfsburg tan kimseler var mi acaba.. benim acil arkadasa ihtiyacim var gazeteye ilan vericemmmm yaaaaaaa:)))) 500 calisan var vw de bir tane türk yok mu beeeeeee
yuhhhhhh, yaaa ne gezmesi böyleee:))) ben bile annemde o kadar kalmiyorum .. haahahahah.... yaa bak ben diete basladim. aksam yemegi gece kaldi bisi yapmadim ki zaten evde bisi yokkk, tr den salatalik getirmistim ha bire ondan yiyorum:)) yarina Allah kerimmm:)))
Bizde öyle dünürüm bana geldiğindede öyle sabahtan gelir akşam olunca yemeğimizi yer eşimle bırakırız evine:))))Yarın kahvaltıdan sonra alışverişe gidicez ışıkları gezicez akşam onlara gidicez yine:))))
Salatalık gaz yapmasın bitanemmm bana çok dokunuyo salatalığı yedimmiydi göbek önden gidiyo benim davul gibi oluyorum:))))Biliyorsun bende sorunda var çıkarma konusunda:)))))
Slmmmm canlarimmmmmmmmm sizii cokk ozledimmmmmmmmmmm
ayyyy bebleri neka tatli yawgelininde güzelmis kara oglana yakisirrrr kedinin yawrulari cok tali oluyo yawwww
EdaaaaAAAaAa hoşgeldin
ben balkona cikarim artikkk, kar don neyinde yokkk:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?