- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.521
iyiyim canimmm Alaha sukur sen nasilsin? 29 unda gidicem kismetse artik bende ogrenmek istiyorum deli olucam yoksa
istatistiklerde bu yıll erkek yılı çıkmışş bakalımm ne kadarr doğruuu
inşallahhhh sağlıklı sıhatlı olsunnn meleklerimizzzz
yok tatlim yaaa ne guzel iste sal gobusu dolasss
benide giren erkek diyo nazim ama hayirlisi olsundaama fena merak ediyorum ya
ahahahahahaha, ben utaniyorum sakliyorummm:))) cokk bol seyler giyiyorumm, popo bir yerde göbek bir yerde olunca:))) o resimdeki kardesimin oglu maaasalllah... meiner bruder, diye diye öpüyor göbüsü. cocugum cok bekledi ha bire soruyor ne zaman disari cikacakda oyun oynucaz diye:)))
ahahahahahaha, ben utaniyorum sakliyorummm:))) cokk bol seyler giyiyorumm, popo bir yerde göbek bir yerde olunca:))) o resimdeki kardesimin oglu maaasalllah... meiner bruder, diye diye öpüyor göbüsü. cocugum cok bekledi ha bire soruyor ne zaman disari cikacakda oyun oynucaz diye:)))
çaylarınn tadı artıkk daha iii gelmeye başladı beaa
benim popoyu görende kiz diyordu tatlim yaaaaaa.. ama gel görkiiii oglus geliyor_)))
ne utanicaksin canim ne olucakkksalla evet yaaa oda cook tatli bisey tam yaramazz
oyyy canımm benn yanlışla kapatmışımmm wifi yiisifaaa olsun tez zamanda insaaalllahhh. sen telefonuna bir baksana nazcim yaaaa. sana göbüsün resmini gönderdimmm
gelmedi senin göbüsssss:))
antalya ya gittigimde yakin arkadasimda 6 aylik hamile onunla bulustuk, kendimden utandim vallaaaa... kiz 40 kilo da hamile kaldi simdi 47 kilo.. sanki top yutmus gibi.. 32 beden giyiyormus simdi 36 olmus....aman yaaaa aglicammmm
hosgeldin kiscemniye böyle co kaz geliyosun tatliebbim :26:
antalya ya gittigimde yakin arkadasimda 6 aylik hamile onunla bulustuk, kendimden utandim vallaaaa... kiz 40 kilo da hamile kaldi simdi 47 kilo.. sanki top yutmus gibi.. 32 beden giyiyormus simdi 36 olmus....aman yaaaa aglicammmm
hayirlisi olsun miamoremm hayirlisiyla dogsunlarda fark etmezz
bugun rossmana gittim bebek icin bi kagit doldurdum bebek bolumunden kasaya gittim paketimi aldimicinden bebk yag cikti dove body crem cikti 1 tane gunluk ped sebamed dus jeli bebek islak mendili dergi fln vardi surdum gobuse yagi ve kremi cok guzel kokuyoo rossmana ugrarsan doldurrr
heeee bide bebege dinletmek icin ve kendin dinlemen icin cd var
ooww iyimişşş lorimm aman varsa böle bir şey değerlendirinn mimaoremm gördünmüüü canımmm
hayirlisi olsun miamoremm hayirlisiyla dogsunlarda fark etmezz
bugun rossmana gittim bebek icin bi kagit doldurdum bebek bolumunden kasaya gittim paketimi aldimicinden bebk yag cikti dove body crem cikti 1 tane gunluk ped sebamed dus jeli bebek islak mendili dergi fln vardi surdum gobuse yagi ve kremi cok guzel kokuyoo rossmana ugrarsan doldurrr
heeee bide bebege dinletmek icin ve kendin dinlemen icin cd var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?