Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

iyiyim canimmm Alaha sukur sen nasilsin? 29 unda gidicem kismetse artik bende ogrenmek istiyorum deli olucam yoksa

istatistiklerde bu yıll erkek yılı çıkmışş bakalımm ne kadarr doğruuu

inşallahhhh sağlıklı sıhatlı olsunnn meleklerimizzzz

yok tatlim yaaa ne guzel iste sal gobusu dolasss

ahahahahahaha, ben utaniyorum sakliyorummm:))) cokk bol seyler giyiyorumm, popo bir yerde göbek bir yerde olunca:))) o resimdeki kardesimin oglu maaasalllah... meiner bruder, diye diye öpüyor göbüsü. cocugum cok bekledi ha bire soruyor ne zaman disari cikacakda oyun oynucaz diye:)))

çaylarınn tadı artıkk daha iii gelmeye başladı beaa

ne utanicaksin canim ne olucakkk salla evet yaaa oda cook tatli bisey tam yaramazz

ahhh canımmm yaa ni datlıııı

benim popoyu görende kiz diyordu tatlim yaaaaaa.. ama gel görkiiii oglus geliyor_)))

hayirlisi olsun miamoremm hayirlisiyla dogsunlarda fark etmezz

bugun rossmana gittim bebek icin bi kagit doldurdum bebek bolumunden kasaya gittim paketimi aldim icinden bebk yag cikti dove body crem cikti 1 tane gunluk ped sebamed dus jeli bebek islak mendili dergi fln vardi surdum gobuse yagi ve kremi cok guzel kokuyoo rossmana ugrarsan doldurrr

heeee bide bebege dinletmek icin ve kendin dinlemen icin cd var

Son düzenleyen: Moderatör:
sifaaa olsun tez zamanda insaaalllahhh. sen telefonuna bir baksana nazcim yaaaa. sana göbüsün resmini gönderdimmm
oyyy canımm benn yanlışla kapatmışımmm wifi yii

şimdi diikka ett ettim yaww bu herifim aklımı başımdan aldıı

antalya ya gittigimde yakin arkadasimda 6 aylik hamile onunla bulustuk, kendimden utandim vallaaaa... kiz 40 kilo da hamile kaldi simdi 47 kilo.. sanki top yutmus gibi.. 32 beden giyiyormus simdi 36 olmus....aman yaaaa aglicammmm

antalya ya gittigimde yakin arkadasimda 6 aylik hamile onunla bulustuk, kendimden utandim vallaaaa... kiz 40 kilo da hamile kaldi simdi 47 kilo.. sanki top yutmus gibi.. 32 beden giyiyormus simdi 36 olmus....aman yaaaa aglicammmm

bence sen kendi aklında büyütüonnnn cankuşummmm

kiz takilma su kiloya yaa benim ablamda tam 25 kg fln aldi simdi eser yok

ooww iyimişşş lorimm aman varsa böle bir şey değerlendirinn mimaoremm gördünmüüü canımmm

evet carsiya gittigimde yapicam onu. dm ve rossman ve pempas.. ama carizas isi yas. cünkü esinin geliri az ise sana yardim ediyorlarmis orada sadece. yani kazanilmis hak degil. ben dogmamis bebegim icin esim az kazaniyor diye gidip yapamam öyle sey. ihtiyaci olanlara gitsin...

o sans bırde bızde olsa yahu ne olurdu...ben hamıle olsam heralde dırak 20 kılo alır 5 beden büyük gıyınırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…