Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evet ama kadinin bi kotulugunu gormedim orada calisanlarda cok iyiler erkege gidemem esimde istemiyo zaten ve ben rahat olamadiktan sonra hic bisey anlayamam

eee o zaman bu kadinla devam ettt. bir birinize alismis olursunuzzz... sen esinle gidiyorsun her zaman dimi? esin sorsun soracaklarini eger anlasamiyorsan...

eee o zaman bu kadinla devam ettt. bir birinize alismis olursunuzzz... sen esinle gidiyorsun her zaman dimi? esin sorsun soracaklarini eger anlasamiyorsan...

evet tatlim napalim devam ediyorum iste evet hep geliyo aynen ben soruyorum o dr soyluyo dr soyluyo o bana soyluyo fln bu sekilde oluyo heyecanlandigimda hic bisey anlamiyorum orasi ayri

evet tatlim napalim devam ediyorum iste evet hep geliyo aynen ben soruyorum o dr soyluyo dr soyluyo o bana soyluyo fln bu sekilde oluyo heyecanlandigimda hic bisey anlamiyorum orasi ayri

aynennnnnn vallla. ben esimden ari gidiyorum bazennn onun iste olmasi gerekiyor... ben soracaklarimi unutuyorummmmmm:)))) esim geldiginde en azindan o ezberliyor ben sonra soruyorum o cevapliyor, ama gecen esim gelmedi ama ben hic bisi animsamiyorum:)))

bende o ekrana bakinca heyecandan olucek gibi oluyorum dr konusuyo hic bisey anlamiyorum o kadar kitleniyoruum

miamoremmmm ben cikiyorum esimde evde birazda onunla ilgileniyimm konusuruz yine iyi bak tosunuma iyi geceler opuyorum sizi

bende o ekrana bakinca heyecandan olucek gibi oluyorum dr konusuyo hic bisey anlamiyorum o kadar kitleniyoruum

miamoremmmm ben cikiyorum esimde evde birazda onunla ilgileniyimm konusuruz yine iyi bak tosunuma iyi geceler opuyorum sizi

tamam canmmmm bende öptümmmm. iyi gecelerrrrr

cadı karı seni hiç sormaz mı
benim kide artık bıktı ottan çöpten ilaçtan içmicekmiş arada onun kavgası oluyo bide ben kıskancım bana değilde yeğenlerine ilgi gösterdimi kıskanıyorum çook
he iste bu erkekler hep böyle benimkinede diyorumki epeydir sperm tahlili yaptirmadik gel pekmez ne ic diyom yok tiksiniyom ondan diyo:4yigenleri hic bitmez benimkininde iki tane erkek yigeni var cok severrrama bizim olsun onun abisinin bizim bebegi sevecegini hic sanmiyorum cok kiskanc kör olasiyaabide karisinin korkusundan sevemez zaten bacaksiz ya bogmak istiyom bunlarin hepicigini
anladım

müsade senin kuşum ama özletme gel hemen o cadıyı da takma hiç eden bulur...
bu arada seni aldatmam korkma ama canım sıkılırsa kimse yokken
kis aldatma bak gözüm üstündeee
yasakım gittin mi
cok acikmistim hemen cikktim kiscemmm
az kaldıı yasakımmmmm

onudami sevmiyon yosam yaw bende herseyi seviyom istah in masallahi vaaaa
ana iş te napsınnnn :26::26::26: atsan atılmaz satsan satılmazzz
satsin moremyaw nefret ediyom kadindan elime gecse zaten citlembik bi sikimlik cani var elimde kalirrrryaw iyikide görmüyon ben buna tahammül edemezdim tutardim girtlagindan o derece doluyum he ona karsiibüüyk nede dememm gözüm dönmüs ona karsii
yasakımmmmmmmm
yawww çıkmadan onudaa göreydimm iyidiii
gelemedim morem dün co kgezdim survivora baktim bacaciklarim cok agriyo du hep yukari dikip dinlendimm

a.s moremmm kiscem cok ösledim burnumda tütüyonn

Son düzenleme:
melekim kiscem gelsende iki cift laf etsek yaw dünde tam güzel yerinde yarim kaldi

senlede bi karsilasamiyoz yaw ben cikiyom sen geliyosun sen geliyosun ben cikiyommtabi ben erken kalkiyom artikin sabahci oldum öglrnde yokum karsilasamiyozzzz

havacik neka güzel yine bugün yine gezmeeleremi gitsem eceppp

Son düzenleme:

melekim kiscem gelsende iki cift laf etsek yaw dünde tam güzel yerinde yarim kaldi

kislar kislar gelemmi yanagizdan öpemmii

öööööööööööööpppppppppppppppppppppppppppp
havacik neka güzel yine bugün yine gezmeeleremi gitsem eceppp

yasakııııııııııııııııııııııııııııııııııııım gelde sarılam nerdesin bugün görüşemedik yaaaaaaaawwwwwwwwwwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…