- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.741
bende aynı düşüncedeyim günü geçenlerin çoğu mevsimsel çıktı inş her ikinizde hamilesinizdir canlarım.....biter biter merak etme sen
speedy hayırlısı canım inş hamişsindir ama bu ay herkesde bi gecikme oldu benim 12 gün oldu hala gelen giden yok 2 kez test yaptım negatif bugün kan vercem bakalım hayırlısı olsun sanırım mevsim geçişinden falan kaynaklanıyor
biter biter merak etme sen
speedy hayırlısı canım inş hamişsindir ama bu ay herkesde bi gecikme oldu benim 12 gün oldu hala gelen giden yok 2 kez test yaptım negatif bugün kan vercem bakalım hayırlısı olsun sanırım mevsim geçişinden falan kaynaklanıyor
bende aynı düşüncedeyim günü geçenlerin çoğu mevsimsel çıktı inş her ikinizde hamilesinizdir canlarım.....
yaa senin de gecikme oldu bende bu yüzden gidip kan testi yaptıramıyorum çok kişi de gecikme duydum normal geliyor.
sen yaptır bakalım ne çıkacak bende 2 kez test yaptım negatif hep.
inşallah güzel sonuç alırsın.
ama bence gününüzü daha fazla geçirmeyin hamiş değilseniz en azından erken adet başlar çalışmalarda erken başlar beklemeyin artık kan tahlili yaptırın sizzzz:18:
inşallah canım hayırlısı bakalım ben cıkıyorum kızlar kan verip geliyim dua edin benim için hoscakalın
inş canım hadi hayırlısı hakkında:18:inşallah canım hayırlısı bakalım ben cıkıyorum kızlar kan verip geliyim dua edin benim için hoscakalın
günaydın canımcım
ben bu ay yumurtlama falan hesaplamayacağım neden bilmiyorum ama içimden hiç gelmiyo hesapladığım aylarda farketmedişimdi zaten bide gecikme oldu yumurtlama günü hesaplama falan bizde yalan oldu
canım inş hamilesindir. kesin çikacak diye bişey yok çıkmayabilir..günaydın kızlar benim normalde cumartesi adet olmam gerekiyodu ama olmadım cuma günü evde idrar testi yapmıştım ama koskoca tek çizgiydi acaba diyorum bugün yine yapsammı ki ? ne dersiniz ama olsa çıkmazmıydı
günaydın canımiyiyiz başladık bir haftaya daha sen nasılsınGunaydin nasilsiniz kizlar
canım inş hamilesindir. kesin çikacak diye bişey yok çıkmayabilir..
ama şunuda göz önünde bulundur mevsimsel olarak ben dahil bi çok arkadaşımın günleri geçti bir iki gün değil 10 gün kadar ama doktor tamamen mevsimsel dedi...
inş seninki bebektir canımmm
Gunaydin nasilsiniz kizlar
günaydın ipekim nasılsın canım benimhayırlı günler, güzel haftalar olsun inşallah
Gunaydin nasilsiniz kizlar
hayırlı günler, güzel haftalar olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?