Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende aynı düşüncedeyim günü geçenlerin çoğu mevsimsel çıktı inş her ikinizde hamilesinizdir canlarım.....

yaa senin de gecikme oldu bende bu yüzden gidip kan testi yaptıramıyorum çok kişi de gecikme duydum normal geliyor.
sen yaptır bakalım ne çıkacak bende 2 kez test yaptım negatif hep.
inşallah güzel sonuç alırsın.

ama bence gününüzü daha fazla geçirmeyin hamiş değilseniz en azından erken adet başlar çalışmalarda erken başlar beklemeyin artık kan tahlili yaptırın sizzzz:18:

inşallah canım hayırlısı bakalım ben cıkıyorum kızlar kan verip geliyim dua edin benim için hoscakalın

şimdi zaten bide gecikme oldu yumurtlama günü hesaplama falan bizde yalan oldu
ben bu ay yumurtlama falan hesaplamayacağım neden bilmiyorum ama içimden hiç gelmiyo hesapladığım aylarda farketmedi
bak dediğin gibi hesaplasan adetin geçse yumurtlama günüde yalan oluyo allah bilir ne zaman yumurtlatacağını isterse yumurtlatmadan verir hayırlısı hakkımızda hepimizin....

günaydın kızlar benim normalde cumartesi adet olmam gerekiyodu ama olmadım cuma günü evde idrar testi yapmıştım ama koskoca tek çizgiydi acaba diyorum bugün yine yapsammı ki ? ne dersiniz ama olsa çıkmazmıydı

canım inş hamilesindir. kesin çikacak diye bişey yok çıkmayabilir..
ama şunuda göz önünde bulundur mevsimsel olarak ben dahil bi çok arkadaşımın günleri geçti bir iki gün değil 10 gün kadar ama doktor tamamen mevsimsel dedi...
inş seninki bebektir canımmm

inşallah cnm zaten umudum yok ama işte heyecanlanmadan insan kendini alı koyamıyor neyse bekleyim o halde bi kaç gün daha dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…