Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım lekelenme gibi değil ama normalde benim adetim 6 gün kanamalı sürer şimdi 3. gün kanamam azaldı bile yoksa lekelenme az birşey geliyormuş benim öle değil normalden az

evet cnm anlıyorum ama eger kafana çok takıldıysa az adet görmen tahlılını muhakkak yaptır kı bende cok sahıt oldum adet kanaması sanıpta 2 aylıkken hamıle olduugunu öğrenenlere...bu yüzden yaptır kurtul....bende 2. gunumdeyım ama baya yoğun geç geldı 4 gun oda hamılemıyım dıye stresten (( zaten bı yazıda okudum şöyle diyor :; üztüne görme olayı adetını takıop eden sadece akıllı kadınlar anlayabılır normal adetınden farklı ise vardır bı sebebı ve gözunuzu açın test yaptırın yoksa eger 2 aylığa kadar bılmeyerek kullandığınız ilaçlar üzücü sonuçlara sebep olabılır...diye bunu dıkkate al tatlım olur mu...

benimde öyle geldi canim gecen sefer...ama umutlanma, yerlesme kanamasi bir kac damla oluyor ve bitiyor....
insallah vardir bebis ama ben sanmiyorum...hayit yada baska bir hap kulaniyorsan onlarda adetinin azalmasina etkiliyor canim

herkezde hemen başlamıo zaten mide bulantısı felan sen gene yap bi test aklın kalmasın bitanem

o zaman adetim tamamen bittiğinde en azından hamama gitmeden bi çubuk test yaparım çünkü hamamda iyi gelmiyo hamileye ....
hamile kalmak için iyi fikirmiş çok kişiden duydum hamama gittiğim ay hamile kaldım diye bende bu ay gidiyorum eksik kalmayayım

Canım bence denemeye devam.. zaten olcağı varsa olur.. ama bukadar zaman beklemişken bırakmayın derim ben. bende 3 yıl önce aman şunuda yapalım aman bunuda alalım sonra bebiş derken bak ş,imdi 6 ay oldu bebiş yok bukadar zor olcağını bilseydim hemen doğururdum.. ertelemezdim. herkez çocuk nasibiyle gelir derken ben saçmalık die düşünüodum ozamanlar ama eskilerin varmış demekki bir bildikleri... ertlemeyin derim ben tabi karar sizin..

bencede katılıyorum melekimm :128:

inşallah hamişsindir canım

inşallah hamişsindir gülüm :)) benım dedıklerım belkı eskı kafa dıye anlayabılırsınız ama ınanın eskıler daha tecrübeli bu konuda .... ben ınanıyorum onumuzdekı ay hepimiz hamiş oluruz i nşallaaaaah Amiiiiin :))

inşallah cnm ben bu ay bekliyorum bebişimi umulandırmak istemiyorum kendimi ama genede umutlanıyorum bugün son günüm yarın test alsam çıkar mı acaba

kesinlikle eskiler daha tecrübeli ertelememek lazımmış bende bilseydim 7 ay erteledim kesinlikle ertelemezdim ama nasip inş en kısa zamanda hepimiz hamile olalım amiinnn

inşallah cnm ben bu ay bekliyorum bebişimi umulandırmak istemiyorum kendimi ama genede umutlanıyorum bugün son günüm yarın test alsam çıkar mı acaba
varsa bebeğin ve geç döllenme olmadıysa çıkar ama genelde geç döllenme bile olsa silekte olsa çkıyo bence testte canım inş hamilesindir...

inşallah rüyaların gerçek olur kuzum....

inşallah cnmn ya bu ay çokrüya gördüm hepsi de iyi yorumlanıyo beklediğin bişey var o gelicek diyo bugünde öle görünce çok umutlandım inşallah üzülmem psikolojik mi yapıyorum bilmiyorum ama sanki bu ay olucakmış gibi doğuyo içime

selam kızlar verdim kanı geldim ama yarın 23nisan tamamen unuttum ben onu çarşambaya kadar beklicem kan sonucu için malesef

bugün tuvalete gitmekten korkuyorum valla kırmızıları görcem diye çok zor bizim bu yaşadıklarımızı eşlerimiz yaşasa ne yaparlardı acaba merak ediyorum 5 aydır deniyoruz başımı iyo neden olmuyo diye

evet haklisin ertelemeye gelmez...simdi ben ne düsünüyorum biliyormusun canim...akisina birakcam canim...cünkü ne kadar üstüne düsersen o kadar olmuyor.

ben simdi tabide korunmicam, allahim insallah en kisa zamanda verir bir bebis...

alirsakta evimizi, bebiste gelir nasibiyle canim...evet bekletmeye gelmze, bazilarinda sorun olmuyor bebisleride olmuyor, kac sene, o yüzden allahim bilir, herseyi oluruna birakacam...

insallah olur kiz hepimizin bebisimiz :)

inşallah amin cnm bencede sen bebişe devam et gelen kısmetiyle nasibiyle gelir bitanem

kızçeler ben çıkyorum işlerimi halldip cici anneme gidicem hepinizi öpüyorum kendinize iyi bakın ancak yarın girerim ben dualarım sizinle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…