- 18 Mart 2013
- 421
- 19
- 118
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #47.781
canım lekelenme gibi değil ama normalde benim adetim 6 gün kanamalı sürer şimdi 3. gün kanamam azaldı bile yoksa lekelenme az birşey geliyormuş benim öle değil normalden az
allah allah demeyin öle umutlandırmayın beni ama bende hiç belirti yok ne mide bulantısı ne bişey hiç bişey yok. birde ben dün belime yakı vurdum cuma günüde hamama gidicem yakı için ve bunlarıda bebek için yapıcam ne bileyim kan veremem ama belki çubuk test yaparım eve gidince zannetmiyorum ama hayırlısı
allah allah demeyin öle umutlandırmayın beni ama bende hiç belirti yok ne mide bulantısı ne bişey hiç bişey yok. birde ben dün belime yakı vurdum cuma günüde hamama gidicem yakı için ve bunlarıda bebek için yapıcam ne bileyim kan veremem ama belki çubuk test yaparım eve gidince zannetmiyorum ama hayırlısı
Canım bence denemeye devam.. zaten olcağı varsa olur.. ama bukadar zaman beklemişken bırakmayın derim ben. bende 3 yıl önce aman şunuda yapalım aman bunuda alalım sonra bebiş derken bak ş,imdi 6 ay oldu bebiş yokevet aynen yaaa...bende artik bir piskoloji oldu..bende anlamyiorum...artik "bebek biraz dahami dursa acaba" demeye bile basladim...bende anlamamiyorum bu piskolojiyi...ev almaya karar verdik, ama evler yok yaaa. bilmiyorum artik, ve esim kursa gidiyor, alirsak benim üstüme olacak insallah...bebis olursa alamayiz...
ve diyorum alipta öylemi olsa bebis, sonrada olsunda bebis ev sonrada olur diyorum....ayyy ben bile SIKILDIM canim ya bu piskolojioden :)
bencede katılıyorum melekimm :128:her bebek kısmetiyle gelır tatlım...umarım hersey gönlünce olur...ama bebek istiyorsan erteleme ben 5 ay erteledim 4,5 aydırda bebek istiyoruz ama sorunlar pesımı bırakmıyor bu sefer...yok kist var tedavı ol, yok yumurtalık çatlamıyor tedavı ol ....tedavı tedavı uğraşıyorum....belkı bebek olursa daha rahat alırsınız evınızı ınşallah...kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş....
inşallah hamişsindir canımgünaydın kızlar brn geldim bugün adet olmam lazım son günüm ama tıkyok inşallahta olmaz kızlar rüyamda ne gördüm biliyomusunuz su içyodum suyu içtim şişeye birdaha su koydum gene içtim baktım netten eğer kişi şişeye su içtiğini görürse o kişi gebe kalıcak diyo inşallah rabbim dedim dua ediyorum şimdi sizler ne yapıyosunuz
Canım bence denemeye devam.. zaten olcağı varsa olur.. ama bukadar zaman beklemişken bırakmayın derim ben. bende 3 yıl önce aman şunuda yapalım aman bunuda alalım sonra bebiş derken bak ş,imdi 6 ay oldu bebiş yokbukadar zor olcağını bilseydim hemen doğururdum.. ertelemezdim. herkez çocuk nasibiyle gelir derken ben saçmalık die düşünüodum ozamanlar ama eskilerin varmış demekki bir bildikleri... ertlemeyin derim ben tabi karar sizin..
bencede katılıyorum melekimm :128:
inşallah hamişsindir canım
herkezde hemen başlamıo zaten mide bulantısı felan sen gene yap bi test aklın kalmasın bitanem
inşallah hamişsindir gülüm :)) benım dedıklerım belkı eskı kafa dıye anlayabılırsınız ama ınanın eskıler daha tecrübeli bu konuda .... ben ınanıyorum onumuzdekı ay hepimiz hamiş oluruz i nşallaaaaah Amiiiiin :))
kesinlikle eskiler daha tecrübeli ertelememek lazımmış bende bilseydim 7 ay erteledim kesinlikle ertelemezdim ama nasip inş en kısa zamanda hepimiz hamile olalım amiinnninşallah hamişsindir gülüm :)) benım dedıklerım belkı eskı kafa dıye anlayabılırsınız ama ınanın eskıler daha tecrübeli bu konuda .... ben ınanıyorum onumuzdekı ay hepimiz hamiş oluruz i nşallaaaaah Amiiiiin :))
varsa bebeğin ve geç döllenme olmadıysa çıkar ama genelde geç döllenme bile olsa silekte olsa çkıyo bence testte canım inş hamilesindir...inşallah cnm ben bu ay bekliyorum bebişimi umulandırmak istemiyorum kendimi ama genede umutlanıyorum bugün son günüm yarın test alsam çıkar mı acaba
inşallah rüyaların gerçek olur kuzum....
varsa bebeğin ve geç döllenme olmadıysa çıkar ama genelde geç döllenme bile olsa silekte olsa çkıyo bence testte canım inş hamilesindir...
selam kızlar verdim kanı geldim ama yarın 23nisan tamamen unuttum ben onuçarşambaya kadar beklicem kan sonucu için malesef
hayırlı sonuç çıksında çarşamba olsun canım benim 1 gün fazla bekleriz güzel sonuçlar gelsindeselam kızlar verdim kanı geldim ama yarın 23nisan tamamen unuttum ben onuçarşambaya kadar beklicem kan sonucu için malesef
Canım bence denemeye devam.. zaten olcağı varsa olur.. ama bukadar zaman beklemişken bırakmayın derim ben. bende 3 yıl önce aman şunuda yapalım aman bunuda alalım sonra bebiş derken bak ş,imdi 6 ay oldu bebiş yokbukadar zor olcağını bilseydim hemen doğururdum.. ertelemezdim. herkez çocuk nasibiyle gelir derken ben saçmalık die düşünüodum ozamanlar ama eskilerin varmış demekki bir bildikleri... ertlemeyin derim ben tabi karar sizin..
evet haklisin ertelemeye gelmez...simdi ben ne düsünüyorum biliyormusun canim...akisina birakcam canim...cünkü ne kadar üstüne düsersen o kadar olmuyor.
ben simdi tabide korunmicam, allahim insallah en kisa zamanda verir bir bebis...
alirsakta evimizi, bebiste gelir nasibiyle canim...evet bekletmeye gelmze, bazilarinda sorun olmuyor bebisleride olmuyor, kac sene, o yüzden allahim bilir, herseyi oluruna birakacam...
insallah olur kiz hepimizin bebisimiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?