Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

günaydın canımcım

canım geç yumurtlamış olabilirsin bi kaç gün daha bekle gene yap.. inşallah hamişsindir canım

Gunaydin nasilsiniz kizlar
günaydın cnm iyiyiz ne olsun.. kasık bel ağrım devam.. sanırım adet olucam

hayırlı günler, güzel haftalar olsun inşallah
sağol ipemmmm umarım güzel bi hafta olur

GÜNAYDIINNN herkeseee
basammm
naptın sonuç ne çıktı gitmedin daha dimi dr a ??

iyiyim canım bende aynı okuldayım sınav haftası bu hafta öğrenciler sınav yaptım öle yani bende durumlar aynı...
ipekim bu ay adetim kısa sürecek galiba hiç dolu dolu geçmiyo buda mevsimsel galiba artıkım ne mevsimmiş.....

hafta sonu benimde yoğun geçti kırmızı kartı görünce yapılacak ne kadar ağır ev işi varsa yapmaya başladım
ama genel olarak güzeldi

hayirlisi be canim..takma..bende takmiyorum artik, ama bir piskolojiye girdim anlatamam..suan bile diye biliyorum olmasada olur, allahin takdiri, belki bizim ev alma isimiz var, onu beklesektemi bebis yapsak bile diyorum suan..
bilmiyorum nasil bir piskolojiye düstüm suan...
hafta sonu bir abla geldi, onun 10 sene bebisi olmamis, doktorlar senin bebisin olmaz hic ugrasma bile demisler...10 sene sonra hamile kalmis, herkese sasirmis..kendiside tabide suan 2 tane bebisi var en kücügü 10 aylik :)

efendim canimmm..
yok daha bugün saat 11 de TR saatiyle saat 12 de..

esrarengizim biliyormusun cumartesi ve dün ovu testinde cift cizgi cikti... :)
demek ki yumurtluyorum...

bak panik yapmana gerek yokmuş dimi? zaten ya ov. testleri bozuktu ki hayalimde aynı fikirdeydi. ki ama demekki geç yumurtluyomuşsun en azından bunu öğrendin.. gerisi kısmet canım artık.. bende takmıyorum artık.. heleki bu ay için hiç umudum yok kasıklar, bel ve baş şimdiden sinyallerini veriyo

benm de aynen 2 gün sürdü ve günlük pedler idare ediyo kayda değer bir kanama yok, rengi de koyu ( ya bu doktorlar beni çıldırtıcak .. eğer bunlar birşeyin belirtisi ise neden hiçbi doktor söylemedi, yapılması gereken test ne varsa hazırm ben .. ama yok kimse anlamlı açıklama yapmıyo delircem yaa(

evet aynen yaaa...bende artik bir piskoloji oldu..bende anlamyiorum...artik "bebek biraz dahami dursa acaba" demeye bile basladim...bende anlamamiyorum bu piskolojiyi...ev almaya karar verdik, ama evler yok yaaa. bilmiyorum artik, ve esim kursa gidiyor, alirsak benim üstüme olacak insallah...bebis olursa alamayiz...

ve diyorum alipta öylemi olsa bebis, sonrada olsunda bebis ev sonrada olur diyorum....ayyy ben bile SIKILDIM canim ya bu piskolojioden :)

günaydın kayr_bebek... eger lekenme gıbıyse bi kan testi yaptır derım yarın....çünkü üstüne görme olabılırsın...tedbırını al ilaç falan kullanma ..... umarım hamişsindir canım...

her bebek kısmetiyle gelır tatlım...umarım hersey gönlünce olur...ama bebek istiyorsan erteleme ben 5 ay erteledim 4,5 aydırda bebek istiyoruz ama sorunlar pesımı bırakmıyor bu sefer...yok kist var tedavı ol, yok yumurtalık çatlamıyor tedavı ol ....tedavı tedavı uğraşıyorum....belkı bebek olursa daha rahat alırsınız evınızı ınşallah...kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş....

günaydın kızlar brn geldim bugün adet olmam lazım son günüm ama tıkyok inşallahta olmaz kızlar rüyamda ne gördüm biliyomusunuz su içyodum suyu içtim şişeye birdaha su koydum gene içtim baktım netten eğer kişi şişeye su içtiğini görürse o kişi gebe kalıcak diyo inşallah rabbim dedim dua ediyorum şimdi sizler ne yapıyosunuz

günaydın kayr_bebek... eger lekenme gıbıyse bi kan testi yaptır derım yarın....çünkü üstüne görme olabılırsın...tedbırını al ilaç falan kullanma ..... umarım hamişsindir canım...
canım lekelenme gibi değil ama normalde benim adetim 6 gün kanamalı sürer şimdi 3. gün kanamam azaldı bile yoksa lekelenme az birşey geliyormuş benim öle değil normalden az

canım lekelenme gibi değil ama normalde benim adetim 6 gün kanamalı sürer şimdi 3. gün kanamam azaldı bile yoksa lekelenme az birşey geliyormuş benim öle değil normalden az

cnım bebek yerleşme yaparkende kanama yapıyomuş önce pembemsi sonra koyu kahverengi olup 2 3 gün sürüyomuş çoğu kişiden duydum ben bende bi tahlil yaptır derim

evet canim öyle, ama biz 7,5 aydir istiyoruz, ama olmadi, suan kismet diyorum bekliyoruz...
diyorum ya bu nasil piskoloji diye...
esim ve ben cok istiyoruz ...gecen aylarda cok taktik bu bebek isine...simdi ise rabbim bilir herseyin hayirlisini diyorum..ona siyindim belkide ondandir bu piskoloji durumum benim...cünkü insan adeti gelince cok üzülüyor canim .....

sen ne tedavisi oluyorsun, ne ilaclar verdiler sana?

bu arada daha demin anlatim hafta sonu misafir geldi, ablanin 10 sene bebisi olmamis, doktorlarda senin bebisin olmaz demisler hic deneme demisler...
ablanin simdi 2 bebisi var, en kücügü 10 aylik...diyorum ya yüce rabbim bilir zamanini...bunlari böyle duyunca etkileniyor insan

cnım bebek yerleşme yaparkende kanama yapıyomuş önce pembemsi sonra koyu kahverengi olup 2 3 gün sürüyomuş çoğu kişiden duydum ben bende bi tahlil yaptır derim
allah allah demeyin öle umutlandırmayın beni ama bende hiç belirti yok ne mide bulantısı ne bişey hiç bişey yok. birde ben dün belime yakı vurdum cuma günüde hamama gidicem yakı için ve bunlarıda bebek için yapıcam ne bileyim kan veremem ama belki çubuk test yaparım eve gidince zannetmiyorum ama hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…