Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hancekimmmmmm yawrukusummmmmm hosbuldummm bitanemmmmmm..yaw sen gelmezzsin diye üzülmüstüm hani nisan islerin vardi ya o yüzden ama geldinnn

Bu gece sabahlar olmasınnn:))))Çok yoruldum habibtemm yaaa ayak tabanlarım zonk zonk atıyor:)))Evdede birsürü işim var uyumam herhalde bugün:))))))

Bu gece sabahlar olmasınnn:))))Çok yoruldum habibtemm yaaa ayak tabanlarım zonk zonk atıyor:)))Evdede birsürü işim var uyumam herhalde bugün:))))))

gidecenmii:26::26::26:seni zorlamiycam kal diye yawrukusummm yorgunsun cünküü:26::26: ama isterdimki garpuza kadar burda oll

oyyy yasık yawww hancekimmm senin işine zorr valla herşeye yetişmeye çalıorun rabbim kuvvet versinn

yavvvv garpuz deyip durma ağzımın suları aktı yemeden gidersem bi yanlarım şişer yawwwwww

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…