- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #4.741
insanın dilinde herşey.. işte belki de o yüzden allahım bizi sınıyor. bakalım dilinde söylediğini eyleme dökebilecek misin? allahtan geliyor demek
kolay.. allahtan gelene tüm kalbinle razı olabilecek misin? dilin napalım buna şükür derken için " allahım neden ben" diye soracak mı? allahım sınıyor işte..sınavı geçenlerden eylesin inşallah bizleri..yoksa dünyada göremediğimiz meleklerimizi ahirette de göremeyebiliriz..ben şimdi bunun için dua ediyorum.allahım diyorum bebeğimi öbür dünyada yanımda eyle..orda göreyim yüzünü. isyanım yok.sitemim yok. üzülüyorum evet ama peygamber bile üzülmemiş mi evladına? insanız diyorum.. üzülüyorum hayıflanıyorum ama affet diyorum..halden anlamayana hal anlatmayacaksın..güleceksin bişey olmamış gibi yapacaksın.. gözyaşını bi halden anlayanlar bilecek bi de rabbin.. başka yolu yokk...bunları öğrendim ben biliyormusun mersahım....ilk bebeğim bana çok şey öğretti inan
evet bu bendeki....
maşallah sende hepsi mevcut galibaa
bil,yom kız şaka yaptım ayollllllyaw netten aldim resmi bendeki ötekindennn
anacımmmm bu ne cafcaflı birşey yawwww bayıldımmm
beraycan hoşgelmişinnnCanlarımm İyi akşamlarr Hepinizee
Beraydann Selamlarr
bende bakacam bundan bulabilirsemmmmmmmmm
hafta sonu bende bakayım bakalımm kursa gderkennbende vardı sankim yaww en iyisiben yarınn önce evime bakayımm
kızlar naber?
kızlar naber?
kızlar naber?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?