Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canlar kim yapacak şimdi listeyi...

ben yapcam canım listeyii yarın net bir şekilde koyarım eklemek isteyenler olursa hafta sonu ekleriz sizlerde kabul edersenizz p.tesi başlarızz okumara Allah kabul etsnn

mersahımm hoş gedlinnnn

ben yapcam canım listeyii yarın net bir şekilde koyarım eklemek isteyenler olursa hafta sonu ekleriz sizlerde kabul edersenizz p.tesi başlarızz okumara Allah kabul etsnn

saoll ilhannazzimmmmmmmmmmmmdoru pazartesiyi bekliyelim eklenmek isteyenler olabilir cünküü

insanın dilinde herşey.. işte belki de o yüzden allahım bizi sınıyor. bakalım dilinde söylediğini eyleme dökebilecek misin? allahtan geliyor demek
kolay.. allahtan gelene tüm kalbinle razı olabilecek misin? dilin napalım buna şükür derken için " allahım neden ben" diye soracak mı? allahım sınıyor işte..sınavı geçenlerden eylesin inşallah bizleri..yoksa dünyada göremediğimiz meleklerimizi ahirette de göremeyebiliriz..ben şimdi bunun için dua ediyorum.allahım diyorum bebeğimi öbür dünyada yanımda eyle..orda göreyim yüzünü. isyanım yok.sitemim yok. üzülüyorum evet ama peygamber bile üzülmemiş mi evladına? insanız diyorum.. üzülüyorum hayıflanıyorum ama affet diyorum..halden anlamayana hal anlatmayacaksın..güleceksin bişey olmamış gibi yapacaksın.. gözyaşını bi halden anlayanlar bilecek bi de rabbin.. başka yolu yokk...bunları öğrendim ben biliyormusun mersahım....ilk bebeğim bana çok şey öğretti inan

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…