- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.281
yasakım o da mı orda yaşıyo benimki burnumun dibinde hemde benim ailem yanımda değil tek başıma mücadele ediyom eşim önceleri bayağı etkileniyodu şlimdi çok şükür biraz daha olgunlaştı tabi ben de sorunları eve taşımıyom
ilk iki yil aramizda yürüyerek 20 dk ne vardiisonram uzaga tasindim metroyla ne 45 dk ne aliyo ondan sonra iiyce cildirdi oglumu aldi kacirdi benden dedi kötülemeye daha cok basladi orda burdaaa kiscem bak esinde arkandaymis artik bos vermeliyz napalimmmm yapacak bisey yok atilmiyo satilmiyo
Hosbuldum habibtemm,nasilsin vallahi sana cevap vermek icin 5 dakikadir sayfayi acmaya calisiyo.Dislerimi sıkmaktan dus koklerim acimis:)))
yaww yasakımm sorma bzde dün gece yarısjna kadar teyzemdeydik benşm yiğenim vaa akla zarar ölemii tatlı oluu topbikkkk sıktık sıktımm sevdimmmm daha 7 aylık zatii
onu görünce içim yandııı kimse özlemimi anlamadın die de gizli gizli sevdimmm zor beaa zor
hiç sorma görümcem yenı doğum yaptı ve varya baktıkça Fettah can ımıza gözlerım doluyo ...
rabbim görüyo durumumuzu insalalh gözümüz artik baska cocuklarda kalmazzzzkendi yawrularimizi sevelimmm:26:
rabbim görüyo durumumuzu insalalh gözümüz artik baska cocuklarda kalmazzzzkendi yawrularimizi sevelimmm:26:
inşallahhhh yasakımmm beaaawww
evet sisi cok oluyo bide iklimide serttir kişlari nebursayi görmedim ama yesil ve güzel diyolarrrr
inşallahhhh yasakımmm beaaawww
yaw bide bakiyom herkeste bi bebek alla alla bi bendemi yok bu civarda diyorummm masalalh ne dogurgan kadinalr vaaa
morem avatarin degisti hemen günün anlam ve önemi icin
yaw bide bakiyom herkeste bi bebek alla alla bi bendemi yok bu civarda diyorummm masalalh ne dogurgan kadinalr vaaa
Heee doğru diysın çok doğurganız canım :27;
kısmet yasakımmm yawww inş. bizmde olcakkk benim umumdum sonsuzzz
ipekimde gitti sessizceeeee
Heee doğru diysın çok doğurganız canım :27;
kısmet yasakımmm yawww inş. bizmde olcakkk benim umumdum sonsuzzz
doru diyosun morem kismettkismette varsa olacak yoksa yok
yaww yasakımm sorma bzde dün gece yarısjna kadar teyzemdeydik benşm yiğenim vaa akla zarar ölemii tatlı oluu topbikkkk sıktık sıktımm sevdimmmm daha 7 aylık zatii
onu görünce içim yandııı kimse özlemimi anlamadın die de gizli gizli sevdimmm zor beaa zor
aynen bi de beni düşünün çalıştığım köyün bütün kadınları her yıl doğuruyor hep bebek ve çocuk v ar hamile var sonra diyom ki yarabbim beni de yeşert bu ağaçlar çiçekler şu güzel tabiat gibi yeni doğmuş kuzucukları bi görseniz işte bazen çok kötü oluyom yeşilliği olmayan bahçe gibiyim neyse sıkmayım sizi bugün erkenden 23 nisanı kutladık çok hoş oldu eğlendik sonra kutlu doğum programı vardı davetliydik oraya gittik antakya medeniyetler korosu çok güzel dakikalar yaşattı kızlar o koro türkiyeyi yani bizleri ifade ediyor her ırktan her din ve mezhepten her meslekten gönlü güzel insanlar biraraya gelerek insana insanı yaradandan ötürü sevmenin hoşgörünün ne olduğunu gösteriyorlar valla çok beğendim kafam da biraz dağıldı
yaww yasakım bende gityomm kuşummmm
sende geç kalma hormoncukların düzelmeye başlamışkenn
devam edelim böleee
Osaol sükür iyiym habbitemmmhabbitem uzun yazma kisa kisa yaz barii
tamam morem saana iyi gecelr
bende birazdan cikarim artikin fazla kalmammm
aynen bi de beni düşünün çalıştığım köyün bütün kadınları her yıl doğuruyor hep bebek ve çocuk v ar hamile var sonra diyom ki yarabbim beni de yeşert bu ağaçlar çiçekler şu güzel tabiat gibi yeni doğmuş kuzucukları bi görseniz işte bazen çok kötü oluyom yeşilliği olmayan bahçe gibiyim neyse sıkmayım sizi bugün erkenden 23 nisanı kutladık çok hoş oldu eğlendik sonra kutlu doğum programı vardı davetliydik oraya gittik antakya medeniyetler korosu çok güzel dakikalar yaşattı kızlar o koro türkiyeyi yani bizleri ifade ediyor her ırktan her din ve mezhepten her meslekten gönlü güzel insanlar biraraya gelerek insana insanı yaradandan ötürü sevmenin hoşgörünün ne olduğunu gösteriyorlar valla çok beğendim kafam da biraz dağıldı
niye sıkilalim ababyimmm konuusup dertlesiyoruzzzne güzel dedin insallah bizde yeserelimmm kiş gelmedennn ne güzel kafani dagitmisin kiscemmm rabbim bizede cocuk bayramlari kutlayacak evlat nasip etsinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?