- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.261
morem bi ögrensin hopeforum tabi bizde arastiracaz neyin nesiymis oda tam ne oldugun ubilmiyo söylüycek iyice ögreninceee:26:
ah kiscem sen benmisin yaw hastalikalrimiz ayni kaderimiz ayni of offffakrabam degil ayni memleketliyiz ama akraba ne degilizzz kiscem ne bizim cektiklerimiz bak kader bizi burda bulusturduu valla sonumuz insalalh iyi olur kiscem gözüm üstünde senden gelcek güzel bi haberr beni cok mutlu ederrrrr umudumsun cünkü benim abbayy kiscemmm
canım inş Allah bvize de nasip edecek yalnız hormonlar altüst oldu ya bebek takıntısının yanında kaynana faktörü beni etkiledi t bizi üzdüklerinde biz de onları üzelim yani takmayalım olur mu olan bize oluyo analarımıza oluyo onlar üzülüyo elin karısı oğlu değil biz yıpranıyoz
Ben geldim,ama telden girdim ne zorboyle yaaaa 15 dakikadir giris yapmaya calisiyorum
canım inş Allah bvize de nasip edecek yalnız hormonlar altüst oldu ya bebek takıntısının yanında kaynana faktörü beni etkiledi t bizi üzdüklerinde biz de onları üzelim yani takmayalım olur mu olan bize oluyo analarımıza oluyo onlar üzülüyo elin karısı oğlu değil biz yıpranıyoz
dorusun abbayimmmgörüsmüyom zaten ne hali varsa onu görsünnn
bende anakraliyim melekimmm
heh işte sunu bir uygularsan senden iyisi olmaz zaten kuzum))))
hepinizden enn kısa zamanda güsel haber bekliyorum kızçelerımmm :)I)
amin meelekimmmmrabbim kimsenin kucagini bos koymasinnn
ben oradaa buyudum 8 yasıma kadar etımesgut hava lojmanları elvankent oran sitelerı yenımahalle .... çok özledim oraları yaaa
amin yarabbim ...nazlı bebişlerımız gelsın artık inşallah talım yaaa((
aminnnnnnnnnnnnnn
ankara güzel sehirdir meelekimmm
hancekim yazamiyo galiba ses yokk
Hosbuldum habibtemm,nasilsin vallahi sana cevap vermek icin 5 dakikadir sayfayi acmaya calisiyo.Dislerimi sıkmaktan dus koklerim acimis:)))hosgeldin habbitemmmtel zor kiscem ya
amin yarabbim ...nazlı bebişlerımız gelsın artık inşallah talım yaaa((
insalalh melek kiscemm gercekten yoklugu cok zor heeleki yeni dogan bebeisleri sokakta ne görünce imreniyosun ister isteemez gözün kaliyoo
dorusun abbayimmmgörüsmüyom zaten ne hali varsa onu görsünnn
yasakım o da mı orda yaşıyo benimki burnumun dibinde hemde benim ailem yanımda değil tek başıma mücadele ediyom eşim önceleri bayağı etkileniyodu şlimdi çok şükür biraz daha olgunlaştı tabi ben de sorunları eve taşımıyom
evet yasakım ama havası fena :)) bursanın havası kadar temız ve huzur verıcı tek bı yerde karadenız ..bu yesıllık insanı gençlestiriyo çocuk gıbı oluyo sankı :)) inşallah bi gun gelırsın ballimmm
insalalh melek kiscemm gercekten yoklugu cok zor heeleki yeni dogan bebeisleri sokakta ne görünce imreniyosun ister isteemez gözün kaliyoo
yaww yasakımm sorma bzde dün gece yarısjna kadar teyzemdeydik benşm yiğenim vaa akla zarar ölemii tatlı oluu topbikkkk sıktık sıktımm sevdimmmm daha 7 aylık zatii
onu görünce içim yandııı kimse özlemimi anlamadın die de gizli gizli sevdimmm zor beaa zor
hiç sorma görümcem yenı doğum yaptı ve varya baktıkça Fettah can ımıza gözlerım doluyo ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?