- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.241
kiscem kocayi sevsen ama karsidaki kocandan seni kiskaniyosa napacannn baska sorunumuz yok hersey kiskancliktan basladiio iyi kaynana olursa oglunu seven anasina katlanir lafi gecerlii kadin seytan dedikoducuysada sevilmezki melekimm.gezdigi yerde dedikodumu yapiyomus kulagima geliyo daha nesini sevim cadininn ahh derdimi bi anlatsam topik derdimle dolar sayfalar yetmezzz
kız yasakım hastalık aynı anam hayatımızda aynımışben de çekiyorum senin akraba mı benim yabancı bazen neden yabancı aldım diyom ama kader işte bugün amcasının gelini olan yeni bir gelin gördüm yengem kaynanam ama hiç kaynana değil melek diyo evin ilk gelini herhalde ondan bir de kaynanası kendi kaynanasından çok çekmiş o da tam tersi davranıyor ya ne bilem benimki de çok çektim diyor ama bize ne çekmişse aynısını yaşatmaya çalışıyor bizimki çooook kıskanç küçücük torununu bilem kıskanır o derece Allah affetsin arkasından konuştum yine günah işlemek istemiyorum ama şansıma da üzülüyorum öyle kaynana gördüm gelinine annesinden daha çok yanıyor destek oluyor bana öylesi denk gelmedi kısmet işte
meelekim afyonlumusunnn
edam nere kayboldu sesizceeee
kız yasakım hastalık aynı anam hayatımızda aynımışben de çekiyorum senin akraba mı benim yabancı bazen neden yabancı aldım diyom ama kader işte bugün amcasının gelini olan yeni bir gelin gördüm yengem kaynanam ama hiç kaynana değil melek diyo evin ilk gelini herhalde ondan bir de kaynanası kendi kaynanasından çok çekmiş o da tam tersi davranıyor ya ne bilem benimki de çok çektim diyor ama bize ne çekmişse aynısını yaşatmaya çalışıyor bizimki çooook kıskanç küçücük torununu bilem kıskanır o derece Allah affetsin arkasından konuştum yine günah işlemek istemiyorum ama şansıma da üzülüyorum öyle kaynana gördüm gelinine annesinden daha çok yanıyor destek oluyor bana öylesi denk gelmedi kısmet işte
ah kiscem sen benmisin yaw hastalikalrimiz ayni kaderimiz ayni of offffakrabam degil ayni memleketliyiz ama akraba ne degilizzz kiscem ne bizim cektiklerimiz bak kader bizi burda bulusturduu valla sonumuz insalalh iyi olur kiscem gözüm üstünde senden gelcek güzel bi haberr beni cok mutlu ederrrrr umudumsun cünkü benim abbayy kiscemmm
canım ben içicem zaten bu ay kendisinin de haberi oldu işte .. demesin arkamdan benden habersiz onu bunu içiyonuz die .. faydası olmazsa da zararı da olmaz ki içicem bu ay canım :))
yaww içecem yasakm dr a haber verdm işte içecem diye .. hem totem yapyrum bunu içicem polip de gidicek .. dr a dicemki bak ben içtim soğanı polip gitti gördünmü dicemyasakm inşallah hayırlısı olur bilemyrum, klomeni önce günde 2 dedi, geçen ay tek demiştiniz dedm haa evet 1 alın dedi ?? 5 gün snra yani adetn 10. günü gibi kontrol dedi, yani ben hesaplyrum ctesi gibi çıkıyo dr hastanede olmuyo ?? ptesiye geç mi kalmış olurum acaba ?? bu sefer kendi kendine bırakıcakmı çatlamaya bilmyrum hiçbişeyi ya .. ben çalışmalara cumadan başlarım artk ??
yaa nazım benm kafam da karıştı şimdi görüyomusun ?? bak zorla teste gidysunz önlem alıysunz ben de yaptırabilrmym acaba bu testleri yaa ???? canım bem üzülme geçmiş olsun bak herşeyleri öğreniysun kurukuru çalışmysun en azından ne gerekiosa yaparak devam edicen hadi hayırlısı canm benm yaa ...
allah korkusu mu yok o kadıncağızda zavallım kadın cok ceker o daha ...yazık deılmı yaaa sana ....acıyorum o kadına ...çünkü Allahtan korkmayan kuldan utanmazmış gulum allaha havale et kuşum kıyamam size yaa... ;(((((((((
yorgundurrr yasakım beaaa ondannn nasın kızçe taşnmak zorr
bizde haziran gibi başlıcas bakmaya ev
morem hopeforum bugün bana mesaj atmissssiyi olmaya calisiiyo kiscem toparlaninca aramiza gelcek yineee sey dedi annesine bi igne var demislwr düsükler icinn sen aklima geldin bide ilhannazim dediii:26::26:senin düsügünü biliyo ya igne neyin nesiymis arastirinca söylüycek bize onlarin memleketinde yapilan bi igneymis ismini unututm yazmisti ama itikatmiydi neydi öyle biseydi iste sonra yazacak bizeeee
evet ama bursaya gelın geldım ama antalyada aılem...
ipekim sartmi o doktorun catlatma ignesi yapmasi keske baska birine diyemezmisin igne isini sansa birakmasan catlarmi diyee:26:canım ben içicem zaten bu ay kendisinin de haberi oldu işte .. demesin arkamdan benden habersiz onu bunu içiyonuz die .. faydası olmazsa da zararı da olmaz ki içicem bu ay canım :))
yaww içecem yasakm dr a haber verdm işte içecem diye .. hem totem yapyrum bunu içicem polip de gidicek .. dr a dicemki bak ben içtim soğanı polip gitti gördünmü dicemyasakm inşallah hayırlısı olur bilemyrum, klomeni önce günde 2 dedi, geçen ay tek demiştiniz dedm haa evet 1 alın dedi ?? 5 gün snra yani adetn 10. günü gibi kontrol dedi, yani ben hesaplyrum ctesi gibi çıkıyo dr hastanede olmuyo ?? ptesiye geç mi kalmış olurum acaba ?? bu sefer kendi kendine bırakıcakmı çatlamaya bilmyrum hiçbişeyi ya .. ben çalışmalara cumadan başlarım artk ??
yaa nazım benm kafam da karıştı şimdi görüyomusun ?? bak zorla teste gidysunz önlem alıysunz ben de yaptırabilrmym acaba bu testleri yaa ???? canım bem üzülme geçmiş olsun bak herşeyleri öğreniysun kurukuru çalışmysun en azından ne gerekiosa yaparak devam edicen hadi hayırlısı canm benm yaa ...
ah kiscem sen benmisin yaw hastalikalrimiz ayni kaderimiz ayni of offffakrabam degil ayni memleketliyiz ama akraba ne degilizzz kiscem ne bizim cektiklerimiz bak kader bizi burda bulusturduu valla sonumuz insalalh iyi olur kiscem gözüm üstünde senden gelcek güzel bi haberr beni cok mutlu ederrrrr umudumsun cünkü benim abbayy kiscemmm
inşallahh yasakımmm inşallahhhh
Ben geldim,ama telden girdim ne zorboyle yaaaa 15 dakikadir giris yapmaya calisiyorum
ooyy geldinn artık kızçemm yaaa çok özledimmmm çokkk bölee alıştığımız kızçeler olmadığımdaa özlüoruzz çokk
Allah razı olsunn yasakımm saolusunn ama iğne yaa riskli işler onlarr :26::26::26: öle tavsiye üzeri olmaz bencee
Ben geldim,ama telden girdim ne zorboyle yaaaa 15 dakikadir giris yapmaya calisiyorum
inşallahh yasakımmm inşallahhhh
hepinizden enn kısa zamanda güsel haber bekliyorum kızçelerımmm :)I)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?