Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

morem hopeforum bugün bana mesaj atmissssiyi olmaya calisiiyo kiscem toparlaninca aramiza gelcek yineeesey dedi annesine bi igne var demislwr düsükler icinn sen aklima geldin bide ilhannazim dediii:26::26:senin düsügünü biliyo ya igne neyin nesiymis arastirinca söylüycek bize onlarin memleketinde yapilan bi igneymis ismini unututm yazmisti ama itikatmiydi neydi öyle biseydi iste sonra yazacak bizeeee

içinde şüphe kalmazın ipem bence yaptır canım hatta samatyada yaptır drekk orda dr ümmühan hn varr ona gitt randevusuzzz sekreteri hemn verio randevuu 3 düşüğümn vaa de yapsınlarr için rahat dursunnn

yorgundurrr yasakım beaaa ondannn nasın kızçe taşnmak zorr

bizde haziran gibi başlıcas bakmaya ev

doru yasik napsin edam kolay degill:26::26:tasinin morem bak valal daaha mutlu ve raaht olacan uzak en iyisi nekadarda kaynannani seversen sev bence uzak olmak gibisi yokkk

Ben geldim,ama telden girdim ne zorboyle yaaaa 15 dakikadir giris yapmaya calisiyorum

ooyy geldinn artık kızçemm yaaa çok özledimmmm çokkk bölee alıştığımız kızçeler olmadığımdaa özlüoruzz çokk

Allah razı olsunn yasakımm saolusunn ama iğne yaa riskli işler onlarr :26::26::26: öle tavsiye üzeri olmaz bencee

ipekim sartmi o doktorun catlatma ignesi yapmasi keske baska birine diyemezmisin igne isini sansa birakmasan catlarmi diyee:26:

morem bi ögrensin hopeforum tabi bizde arastiracaz neyin nesiymis oda tam ne oldugun ubilmiyo söylüycek iyice ögreninceee:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…