Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ilk defa geçti nşallah sapma değlde hamileyimdir eşim sabah tuvalete gidiyorum nolur kötü haber verme dedi garibimde bekliyo onun o suratını görünce içim gidiyo

ilk defa geçti nşallah sapma değlde hamileyimdir eşim sabah tuvalete gidiyorum nolur kötü haber verme dedi garibimde bekliyo onun o suratını görünce içim gidiyo

insalah sadiye ksicemmnapsin esinde cok istiyo belli insallahh olur bu seferrrr

regl geliyo üzülüyoruz gelmese bu seferde niye gelmiyo diye telasina düsüyoruzzz kadin olmak neka zor tüm sorumluluk bizde sanki

bekliyorum ama beklemek zor geliyozaman geçmiyo sanki

anliyorum seni ksicemmm bizler o kadar cok istiyoruzki sabirsizligimiz bu yüzdennistemeyenelr hemen hamile kaliyo bizler böyle dört gözle bekliyoruz regl gelecekmi gelmiycekmi diye

inşallah cnm ya bazılarında 15 ün geçse bile testde çıkmıyomuş kan testinde çıkıyomuş inşallah benimde öyledir

inslalah sadiye kiscemm rabbim gönlünden geceni kalbine versin insalalhhhdoru öyle olanalri duydum hatta kanda bile cikmayip usg de görenler bile varmis bebisin kesesinii

regl geliyo üzülüyoruz gelmese bu seferde niye gelmiyo diye telasina düsüyoruzzz kadin olmak neka zor tüm sorumluluk bizde sanki

aynen cnm şimdi bi bebeğimiz olsa bat olmasak nasıl telaşlanırız ama bugünleri hiç hatırlamayız batın geçmesini dört gözle bekliyoduk iye

maşallah karamelime yaw

allah razı olsun merşahım
nazım 3 gün önce öğrenmişti szede emin olunca söyliyim istedim rabbim sizede tez zamanda bekletmeden hasret çektirmeden aratmadan versin yavrularınızı
inşallah sağlıcakla kucağına alır bütün hamile arkadaşlarım

ameliyat oldu
ama şimdi daha iyi hastanede daa inşallah sonuçlar iyi çıkar bidaha ameliyat gerekmez:18:

geçmiş olsun cnm :26: rabbim sağlık sıhat versin hemencecik iğleşsin sizlerin başınızda olsun
bende geçen sene babam ameliyat olduğunda çok korkmuştum üzülmüştüm ama şimdi maşallahı var bahçesinde keyfi yerinde ağaçlarına geri döndü benim çınarım
inşallah senin annende sağlığına kavuşucak

aynen cnm şimdi bi bebeğimiz olsa bat olmasak nasıl telaşlanırız ama bugünleri hiç hatırlamayız batın geçmesini dört gözle bekliyoduk iye

dorusun sadiyem yaw gün gün herseyi hesaplar olduk yumurtlamaydi batti off bi kurtulsaydik bunlari hesaplamadann

günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı ama daha bat olmadım kiyo beirtimde yok hemen çıkıyomu yoksa bir hafta felan beklemem mi gerekiyodu acaba ama adetim geçikmezdi hiç kafam karıştı

dün olmam gerkiyodu her zaman sabah yada öğle mutlaka olurdum ama olmadım pisikolojik mi yapıyorum ama sanki karnıma sancılar giriyo gazım var ayn hamilelik belirtisi gibi

hmm ola bilir canim mevsimlerdendir...kan testi yaptir yada doktora git bir...baksinlar, kist de ola bilir

herkese merhabaaaa, nasilsiniz kizlar???

merhaba herkeslere

hoş geldinizzz
geçmiş olsun miamorem :26:
bende yeni yeni atlatıyorum soğuk algınlığını boğazım çok kötüydü sonrada burnum yandı artık geçecek heralde hibiskus çayı içtim sürekli bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş bende çok severim ekşi ekşi

dorusun sadiyem yaw gün gün herseyi hesaplar olduk yumurtlamaydi batti off bi kurtulsaydik bunlari hesaplamadann

valla aynen kafam doldu bugün bat olcam bugün yumurtluycam bide ya olmassa ben ne yapıcam çevre senden bebek bekliyo eşin hepsi üstüste dağ dibi beynime yığılıyo ne çekiyoz be biz

cok sükürrr.... ben cok hastayimmm, bogazim sismis yutkunamiyorumm, kasiklarima sancilar giriyor. basim gözüm disim agriyorrrr,,,, ühühühühühühühü

ayy cok gecmis olsunn bence hava degisikliginden oldu saan miamoremm:26:ilik su ic bide ilik tuzlu su ile bogazini gargara yap süreklii:26:aan ben hava degisikligi dedim ama galiba degil disin bence bogazina vuruyo seninn:26:dayanamazsan disciye git ksicem nasi olsa il k12 haftayi doldurdun tehliken kalmadi bi hap ne verirrrr:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…