- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.401
hep düzenlimiydi ilk defami gecikti:44:illaki tam o günde gelmeyebilir kiscem bence yarina kadar bekle bi mesala benimde 4 aydir hep 28 günde oluyodum iki gün önce 30 .günde oldum aslinda bi iki gün sapma oluyo normal bunlarrr
bekel bi bakalim ama bu ara baya kislarda mevsimsel olarak gecikmeler oldu benimki bilem iki gün sapmayla geldii
ilk defa geçti nşallah sapma değlde hamileyimdir eşim sabah tuvalete gidiyorum nolur kötü haber verme dedi garibimde bekliyo onun o suratını görünce içim gidiyo
insalah sadiye ksicemmnapsin esinde cok istiyo belli insallahh olur bu seferrrr
bekliyorum ama beklemek zor geliyozaman geçmiyo sanki
inşallah cnm ya bazılarında 15 ün geçse bile testde çıkmıyomuş kan testinde çıkıyomuş inşallah benimde öyledir
regl geliyo üzülüyoruz gelmese bu seferde niye gelmiyo diye telasina düsüyoruzzz kadin olmak neka zor tüm sorumluluk bizde sanki
herkese merhabaaaa, nasilsiniz kizlar???
maşallah karamelime yaw
ameliyat oldu
ama şimdi daha iyihastanede daa inşallah sonuçlar iyi çıkar bidaha ameliyat gerekmez:18:
hosgeldin ,sükür ben iyiym
aynen cnm şimdi bi bebeğimiz olsa bat olmasak nasıl telaşlanırız ama bugünleri hiç hatırlamayız batın geçmesini dört gözle bekliyoduk iye
günaydın kızlar test yaptım negatif çıktı ama daha bat olmadım kiyo beirtimde yok hemen çıkıyomu yoksa bir hafta felan beklemem mi gerekiyodu acaba ama adetim geçikmezdi hiç kafam karıştı
dün olmam gerkiyodu her zaman sabah yada öğle mutlaka olurdum ama olmadım pisikolojik mi yapıyorum ama sanki karnıma sancılar giriyo gazım var ayn hamilelik belirtisi gibi
merhaba herkeslere
dorusun sadiyem yaw gün gün herseyi hesaplar olduk yumurtlamaydi batti off bi kurtulsaydik bunlari hesaplamadann
cok sükürrr.... ben cok hastayimmm, bogazim sismis yutkunamiyorumm, kasiklarima sancilar giriyor. basim gözüm disim agriyorrrr,,,, ühühühühühühühü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?