- 4 Nisan 2013
- 3.099
- 830
- 123
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.541
kiz sana noluyor bu aralar...Basam46 yazmisin :)
olsun olsun birsey olmaz...yanlis anlamisin....
gecen gün bende 7 aydir evliyim yazacama 7 aydir hamileyim yazdigdim :)
merhaba güzel bayan, nasilsin
daha 20 yaşındayım eşimde 24 yaşında önümüzde çok sene var 1 seneyi kendimiz değerlendirelim bakalım olmassa dr a başvurucaz mecbur
Olsun bakalım cnm nasıl isterseniz tabi :)) bu arada karnıma sancılar gırdı sabahtan beri arkadaşımızın biri negatif sonuç yazmış ben poztf okudum ve bastım yaygarayı :))) sana önce basa46 diye yazdım sonra sıldım :))) basa46 yada basam46 yazmışım ....bugun var bişi bende :)))))))))
bana yazmıştın 7 aydır evliyim diye bende aynen demiştim aramızda fazla fark yok dye cnm hatırladın mı
allahım suan gülme krizine girdim canım bağbında basam yazdım bebeğim sana allahım biri beni durdursun :))))))))))))
Olsun bakalım cnm nasıl isterseniz tabi :)) bu arada karnıma sancılar gırdı sabahtan beri arkadaşımızın biri negatif sonuç yazmış ben poztf okudum ve bastım yaygarayı :))) sana önce basa46 diye yazdım sonra sıldım :))) basa46 yada basam46 yazmışım ....bugun var bişi bende :)))))))))
oy kıyamam sana gördüm yazıyı olur arada sırada kafana tkma
bende kulandim canim iki gün önce agnus castusu biraktim, adetim dahada bozuldu...benim hep gelirdi ama birkac gün aksardi, aldim alali tamamen bozuldu diye bilirim, kanamam vardi, kisten geliormus oda, seninde kistin olmasin?
nasil bir renk?
Yaaa mükemmel bir haber buuuu :))) çok sevındım tatlım adına ...sanki ben kalmış kadar mutlu oldum valla....rabbim sağsalim kavuştursun seni bebişine)))Darısı basımıza artık :))
kim durdursun...aman yaz gitsin canim....
kiz sana noluyor bu aralar...Basam46 yazmisin :)
olsun olsun birsey olmaz...yanlis anlamisin....
gecen gün bende 7 aydir evliyim yazacama 7 aydir hamileyim yazdigdim :)
merhaba güzel bayan, nasilsin
Cok koyu kirmizi siyaha yakin eger asilama tuttuysa yelesme kanamasi dye br sey varms arkadasm yasamis ins oyledir senin kist varmi hala gectimi
Cok koyu kirmizi siyaha yakin eger asilama tuttuysa yelesme kanamasi dye br sey varms arkadasm yasamis ins oyledir senin kist varmi hala gectimi
Gülmekten di kastım :)
Talı boncuklarım benim....eşim gelıyo şimdilik allaha emanet olun yıne gorusuruz inş gece....opuyorum hepinizi kediciklerimmm :)))))))
Talı boncuklarım benim....eşim gelıyo şimdilik allaha emanet olun yıne gorusuruz inş gece....opuyorum hepinizi kediciklerimmm :)))))))
kızlar yemek yaptınız mı takılıyoruz nette eşler gelicek hanım nerde bizim yemekler demesin
Ben yapmadım kendi suan bos zaten kendi yapsın asci Zaten esim
yerleşme kanaması önce açık pembe sonra koyu kahverengi lekelenme diye okumuştum ben ayrıca 3 gün felan sürüyomuş duyduklarımında hepsi öyle diyodu cnm sennde mi öyle oldu
evet canim öyle birseyler var, bir kac damla gelirmis, oda yerlesme kanamasi oluyor...adetin ne zaman?
Bir hafta var adetime test yaptrmaya gdiyorum dua edin lutfen
evet canim öyle birseyler var, bir kac damla gelirmis, oda yerlesme kanamasi oluyor...adetin ne zaman?
Bir hafta var adetime test yaptrmaya gdiyorum dua edin lutfen
hadi insallah canim....
tabide dua ederiz...hayirlisi neyse o olsun...kafana fazla takma olurmu
Bugun basladi asilamanin 13.gunu birden koyu kurmizi tortulu geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?