Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kiz sana noluyor bu aralar...Basam46 yazmisin :)

olsun olsun birsey olmaz...yanlis anlamisin....
gecen gün bende 7 aydir evliyim yazacama 7 aydir hamileyim yazdigdim :)

merhaba güzel bayan, nasilsin

bana yazmıştın 7 aydır evliyim diye bende aynen demiştim aramızda fazla fark yok dye cnm hatırladın mı

Cok koyu kirmizi siyaha yakin eger asilama tuttuysa yelesme kanamasi dye br sey varms arkadasm yasamis ins oyledir senin kist varmi hala gectimi

Yaaa mükemmel bir haber buuuu :))) çok sevındım tatlım adına ...sanki ben kalmış kadar mutlu oldum valla....rabbim sağsalim kavuştursun seni bebişine )))Darısı basımıza artık :))

Speedy-gonsales.....sanırım yanlış bı anlaşılma oldu tatlım:.. kusura bakma olurmu sanırım öyle olmanı gönülden istemişim o an ...olsun gulum negatıfse de....Rbbim hayırlısını versın hakkımızda tatlım........

Talı boncuklarım benim....eşim gelıyo şimdilik allaha emanet olun yıne gorusuruz inş gece....opuyorum hepinizi kediciklerimmm :)))))))

Cok koyu kirmizi siyaha yakin eger asilama tuttuysa yelesme kanamasi dye br sey varms arkadasm yasamis ins oyledir senin kist varmi hala gectimi

yerleşme kanaması önce açık pembe sonra koyu kahverengi lekelenme diye okumuştum ben ayrıca 3 gün felan sürüyomuş duyduklarımında hepsi öyle diyodu cnm sennde mi öyle oldu

evet canim öyle birseyler var, bir kac damla gelirmis, oda yerlesme kanamasi oluyor...adetin ne zaman?

Gülmekten di kastım :)

Talı boncuklarım benim....eşim gelıyo şimdilik allaha emanet olun yıne gorusuruz inş gece....opuyorum hepinizi kediciklerimmm :)))))))

tamam esine yemek ver gel :)

Bugun basladi asilamanin 13.gunu birden koyu kurmizi tortulu geldi

valla cnm ben bu sitede okudum bata 1 hafta kala mı ne öyle bişey yaıyodu başlıkta kızlar hep öyle yazmışlar önce açık pembe sonra koyu kahverengi diye ordan dedim sana yerleşme kanı öyle oluyomuş diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…