Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

slm hancekim naber kiz...
ben iyim canim..ne olsun iste.-...hayat....

korkma canim, batina kac gün daha var?
hic birsey yaptinmi simdiye kadar? yani ovulation testlerini kulandinmi?
profesor olduk artik bu konularda :)

Ben hc bisi kullanmadm o yuzden danisiyorum sizlere hemsireym ama kadin dogumla alakali pek bilgm yok brde insan kendi derdi olnca hc brsey yapamyrm zaten progestan kullanyrm suan asilama oncesi catlatma ignesi vurdurdm.bu arada kist gecer ins bende gecrdim ondan korkma canm

El işini seviyorum canım,doğal terapi:)işlerimi bitirince 5 dakika ble olsa yapmak istiyorum

gercek söyliyim aksam eve zor düsüyorum ...zor oluyor...ve yemek yiyip bos zamanimdada esimle ilgileniyorum...

hmm anladim....folik asiti kulaniyormusun?
adetlerin düzenlimi?
doktora gidip baktirdinmi hersey normalmiydi? esin kontrole girdimi?

Adetlerim duzenli folik asit bir ara aliyordm da suan almiyorum agnucaston kullandm bir ara prolaktinim yukseliyordu dostineks kullandm suan kalmadi oyle brsey.esimin de bir ay sonuclarinda dusukluk cikmisti hareketlerde ve hizinda tedavi aldi ve duzeldi artik sonuclari normal cikiyor klomende aldm tabi.aksam acilden bir betahcg baktrcm yarini bekleyemiyorum hala kananam var :-(

bende kulandim canim iki gün önce agnus castusu biraktim, adetim dahada bozuldu...benim hep gelirdi ama birkac gün aksardi, aldim alali tamamen bozuldu diye bilirim, kanamam vardi, kisten geliormus oda, seninde kistin olmasin?
nasil bir renk?

kızlar ben geldim kahve isteyen vr mı kendime kahve yapıyorumda bu arada bana gelen giden yok arada bir karnıma krap mı diyim ağrı mı diym öğle bişeyler giriyo o kadar

AYYYYYYYYY yarabbim ben pozıtıf okudum sanırım kuzum yaa (( oyle görmek istediğim için sanırım ttüh yaaa ...sanırım fazla ekrana bakmaktan gözlerimi yedim

allah seni kız bende okuyunca şaşırdım ne diyo bu kı diye keşke hep negatifleri pozitif olarak görsek

allah seni kız bende okuyunca şaşırdım ne diyo bu kı diye keşke hep negatifleri pozitif olarak görsek

Keşke sadişim benim...nerde o günleeer...ama nası sevınçle yazmışım varya hamiş diye....dedım sonunda aramızda cıktı bir hamiş....Ama sanırım allah nasib edecek ki bana söyletmiş :)))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…