- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.501
slm hancekim naber kiz...
ben iyim canim..ne olsun iste.-...hayat....
korkma canim, batina kac gün daha var?
hic birsey yaptinmi simdiye kadar? yani ovulation testlerini kulandinmi?
profesor olduk artik bu konularda :)
Günaydın ;
kan testi yaptırdım dün akşam negatif..
El işini seviyorum canım,doğal terapi:)işlerimi bitirince 5 dakika ble olsa yapmak istiyorum
Ben hc bisi kullanmadm o yuzden danisiyorum sizlere hemsireym ama kadin dogumla alakali pek bilgm yok brde insan kendi derdi olnca hc brsey yapamyrm zaten progestan kullanyrm suan asilama oncesi catlatma ignesi vurdurdm.bu arada kist gecer ins bende gecrdim ondan korkma canm
Yaaa mükemmel bir haber buuuu :))) çok sevındım tatlım adına ...sanki ben kalmış kadar mutlu oldum valla....rabbim sağsalim kavuştursun seni bebişine)))Darısı basımıza artık :))
gercek söyliyim aksam eve zor düsüyorum ...zor oluyor...ve yemek yiyip bos zamanimdada esimle ilgileniyorum...
hmm anladim....folik asiti kulaniyormusun?
adetlerin düzenlimi?
doktora gidip baktirdinmi hersey normalmiydi? esin kontrole girdimi?
Adetlerim duzenli folik asit bir ara aliyordm da suan almiyorum agnucaston kullandm bir ara prolaktinim yukseliyordu dostineks kullandm suan kalmadi oyle brsey.esimin de bir ay sonuclarinda dusukluk cikmisti hareketlerde ve hizinda tedavi aldi ve duzeldi artik sonuclari normal cikiyor klomende aldm tabi.aksam acilden bir betahcg baktrcm yarini bekleyemiyorum hala kananam var :-(
kızlar ben geldim kahve isteyen vr mı kendime kahve yapıyorumda bu arada bana gelen giden yok arada bir karnıma krap mı diyim ağrı mı diym öğle bişeyler giriyo o kadar
bende istiyorum canim...hosgeldin bu arada...
wallamiii..lekelenme varmi? kramplar nasil tek tarafmi?
neee mükemmelmi kiz????? speedy-ganzales sana negatif diyor
hemen yaparım cnm yeter ki sen iste yok cnm lekenlenmedim hiçbirşey yok evet sağa giriyo arada bir
bende kahve istiyoruuuuuummmmmm
bana gelseniz neler neler yaparım ben sze kahve neki kuşum kahve size kurban olsun
AYYYYYYYYY yarabbim ben pozıtıf okudum sanırım kuzum yaa(( oyle görmek istediğim için sanırım ttüh yaaa ...sanırım fazla ekrana bakmaktan gözlerimi yedim
Aç kapıyı ballim geldim bile :)) kuzucuk keşke görüşme imkanımız olsa yaws(
valla ne güzel olur nerde oturuyosun sen melekim[/QUOT
Bursa dayım bebişim ....( sen nerdensin kuşumm ???????????
allah seni kız bende okuyunca şaşırdım ne diyo bu kı diye keşke hep negatifleri pozitif olarak görsek
valla ne güzel olur nerde oturuyosun sen melekim[/QUOT
Bursa dayım bebişim ....( sen nerdensin kuşumm ???????????
ben ist gebzedeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?