- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.521
hemen yaparım cnm yeter ki sen iste yok cnm lekenlenmedim hiçbirşey yok evet sağa giriyo arada bir
AYYYYYYYYY yarabbim ben pozıtıf okudum sanırım kuzum yaa(( oyle görmek istediğim için sanırım ttüh yaaa ...sanırım fazla ekrana bakmaktan gözlerimi yedim
Keşke sadişim benim...nerde o günleeer...ama nası sevınçle yazmışım varya hamiş diye....dedım sonunda aramızda cıktı bir hamiş....Ama sanırım allah nasib edecek ki bana söyletmiş :)))
ben ist gebzedeyim
Zaten burdan bi arkaşım çıksa şaşarım şans bizimki ... ama olsun belkı kader bızı bıgun buluşturur....tatlişkom inşallah o günlerde gelır ...bu arada sen ne durumdasın kuzum ........bebiş falan çLİŞMA tedavi devam mi...
inşlaah allah her kadına nasp etsin sende fazla olmamış evleneli kaç yaşındaysın ne zmndır korunmuyosun kuşum
Zaten burdan bi arkaşım çıksa şaşarım şans bizimki ... ama olsun belkı kader bızı bıgun buluşturur....tatlişkom inşallah o günlerde gelır ...bu arada sen ne durumdasın kuzum ........bebiş falan çLİŞMA tedavi devam mi...
tam gaz çalışma devam daha 5 ay oldu korunmuyoruz tedavi felan yok yani günüm geçti bat olamam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı bekliyorum bakalım belki geç döllenme olmuştur diye
benimde sag tarafta agrim vardi, malesef kistler adet geciktirmesi yapa bilioyrmus...ama insallah bebis vardir sende :)
hehehe bende diyorum melekim ne diyor böyle...negative üzülmesi gerekken ciglik atiyor..hehehe
tam gaz çalışma devam daha 5 ay oldu korunmuyoruz tedavi felan yok yani günüm geçti bat olamam gerekiyodu olmadım test yaptım negatif çıktı bekliyorum bakalım belki geç döllenme olmuştur diye
benımde 4 gün geçti sonra bi geldı bardaktan boşalır gibi....sinirlerim laşka oldu ama alıştım kırmızılara şimdilik....sen bi kan testı ndn yaptırmıyorsunki dadlim....
23 yasındayım kuzum evet yenıyım bende :)) 5 ay olacak korunmayalı bebişkom...sen yaş ne bebek ne zamandır istiyorsun ...
bende aynen 5 ay oldu korunmayalı ama ilk zamanlar bilmiyodum hemen kalkıyodum şimdi kalkmıyorum adım üzere 20 yaşındayım eşim başından beri istiyo ben bir ay korunalım dedim bir ay korunduk sonra korunmadık işte
benımde 4 gün geçti sonra bi geldı bardaktan boşalır gibi....sinirlerim laşka oldu ama alıştım kırmızılara şimdilik....sen bi kan testı ndn yaptırmıyorsunki dadlim....
bekliycem biraz daha cumaya kadar yolu var şimdi ondda negetif çıkrsa boşuna yaptırmış olurum beklimdedim annemde bekle dedi bekliyorum anlıycan
Hoş geldin sekerkız seniii....
Kuzum benim, peki bi dr a gıttın mi kontrol amaçlı....
bekliycem biraz daha cumaya kadar yolu var şimdi ondda negetif çıkrsa boşuna yaptırmış olurum beklimdedim annemde bekle dedi bekliyorum anlıycan
bekle madem tatlım .... fakat hanı yumurtlayamama yada kist vb bişiler varmı diye baktırsaydın bari....İnşallah yoktur ama tedbir almakta fayda var belkı işin basındayken farkedebılırsın varsa bişi allah korusun ballim...
Kuzum benim, peki bi dr a gıttın mi kontrol amaçlı....
Kuzucuk nerdesiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.......
evet yaaa resil de rüsvay oldum e gısorma valla ayıp oldu kıza bi msj atayım buradan da yanlış anlamasın ;(((
Merhaba güzel bayanlar
Hosbulduk canimm benim
bekle madem tatlım .... fakat hanı yumurtlayamama yada kist vb bişiler varmı diye baktırsaydın bari....İnşallah yoktur ama tedbir almakta fayda var belkı işin basındayken farkedebılırsın varsa bişi allah korusun ballim...
daha 20 yaşındayım eşimde 24 yaşında önümüzde çok sene var 1 seneyi kendimiz değerlendirelim bakalım olmassa dr a başvurucaz mecbur
kiz sana noluyor bu aralar...Basam46 yazmisin :)
olsun olsun birsey olmaz...yanlis anlamisin....
gecen gün bende 7 aydir evliyim yazacama 7 aydir hamileyim yazdigdim :)
merhaba güzel bayan, nasilsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?