Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hemen yaparım cnm yeter ki sen iste yok cnm lekenlenmedim hiçbirşey yok evet sağa giriyo arada bir

benimde sag tarafta agrim vardi, malesef kistler adet geciktirmesi yapa bilioyrmus...ama insallah bebis vardir sende :)

AYYYYYYYYY yarabbim ben pozıtıf okudum sanırım kuzum yaa (( oyle görmek istediğim için sanırım ttüh yaaa ...sanırım fazla ekrana bakmaktan gözlerimi yedim

hehehe bende diyorum melekim ne diyor böyle...negative üzülmesi gerekken ciglik atiyor..hehehe

Keşke sadişim benim...nerde o günleeer...ama nası sevınçle yazmışım varya hamiş diye....dedım sonunda aramızda cıktı bir hamiş....Ama sanırım allah nasib edecek ki bana söyletmiş :)))

inşlaah allah her kadına nasp etsin sende fazla olmamış evleneli kaç yaşındaysın ne zmndır korunmuyosun kuşum

benimde sag tarafta agrim vardi, malesef kistler adet geciktirmesi yapa bilioyrmus...ama insallah bebis vardir sende :)

hehehe bende diyorum melekim ne diyor böyle...negative üzülmesi gerekken ciglik atiyor..hehehe

evet yaaa resil de rüsvay oldum e gı sorma valla ayıp oldu kıza bi msj atayım buradan da yanlış anlamasın ;(((

23 yasındayım kuzum evet yenıyım bende :)) 5 ay olacak korunmayalı bebişkom...sen yaş ne bebek ne zamandır istiyorsun ...

bende aynen 5 ay oldu korunmayalı ama ilk zamanlar bilmiyodum hemen kalkıyodum şimdi kalkmıyorum adım üzere 20 yaşındayım eşim başından beri istiyo ben bir ay korunalım dedim bir ay korunduk sonra korunmadık işte

Kuzum benim, peki bi dr a gıttın mi kontrol amaçlı....

Kuzucuk nerdesiiiiiiinnnnnnnnnnnnn.......

kiz sana noluyor bu aralar...Basam46 yazmisin :)

evet yaaa resil de rüsvay oldum e gı sorma valla ayıp oldu kıza bi msj atayım buradan da yanlış anlamasın ;(((

olsun olsun birsey olmaz...yanlis anlamisin....
gecen gün bende 7 aydir evliyim yazacama 7 aydir hamileyim yazdigdim :)

Merhaba güzel bayanlar

merhaba güzel bayan, nasilsin

kiz sana noluyor bu aralar...Basam46 yazmisin :)

olsun olsun birsey olmaz...yanlis anlamisin....
gecen gün bende 7 aydir evliyim yazacama 7 aydir hamileyim yazdigdim :)

merhaba güzel bayan, nasilsin

allahım suan gülme krizine girdim canım bağbında basam yazdım bebeğim sana allahım biri beni durdursun :))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…