Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

canım ben hayatta kin tutan bi insan degilimdir ama beni haksız yere üzenide asla unutmam iyiki yanımdasınızda anlatabiliyorum sizlere içimi

anlatt tabii bitanemmmm içine dert olmasınnn anlat rahatla kızçemm hepimiz öleyizz şükür dert ortaklarımız varr yoğsa geçermi bu skıntılı dönemm

madem ki ikiside aynı köydeler se sende bi kaç gün annende bi kaç gün kayınvalidende kalsan olmaz mı
ortak yol bulunur diye diyorum

canım ben o insanlar kırılmasın diye dedimki 1 hafta orda 1 haftata annemgilde kalıytim dedim ama bu adamlar bunun kıymetini anlamadılar neymiş efendim ebn annemgilde kalamazmışım

çıkmaya hazırlanıyodum ipekim gelmiş

oşgeldin beyaaaaaaa

bende çıkıcam tatlım bi selam verym dedm :13: dersaneden geldm yarın da iş var malum
tüp geçitle önce karnına sonra kalbine tatlı tatlı bebişleri gelesice melekim benm güzel arkadaşım, emeklerinin karşılığını hakeden arkadaşım hepimize rabbim yazsın azadan tam sağlıklı hayırlı evlattlar

hoşş gldinnnnnn ipemmmmmm saol kuşumm tüm türk milletiniin tüm dünya çocuklaırnın kutlu olsun

sağol canım hoşbulduk nabersinz bakym ?* yasak yokmu ?*?

burdaa ipemm mutfacını toparlayıp gelcektiiii

nazım neka güzel olur kalabilsem ama çamaşır yerleştrcem sabahları da hiç uyanamyrum zati yarn da iş var erken yatam bariim :26::26::26: bu sene mezun olcam özgür olcam inşallah :13::13::13:

oyyy iinşallahh ipemmmmm

bende devam edeyim diorum ama sistem değiişmişşş kredili sisteme geçmiş aç.öğtde

Son düzenleme:
canım ben o insanlar kırılmasın diye dedimki 1 hafta orda 1 haftata annemgilde kalıytim dedim ama bu adamlar bunun kıymetini anlamadılar neymiş efendim ebn annemgilde kalamazmışım
saçmalamışlar o zaman
o ne güzel dua canım öyleinş bebişim önce tüp geçitle karnıma sonrada kucağıma gelir
hepimizin bir an önce gelir bebişleri doktorun ne dedi baktımı endometriuma

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…