- 23 Aralık 2011
- 14.371
- 18.310
- 498
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.781
çıkmaya hazırlanıyodum ipekim gelmişherkese iyi akşamlar .. ulusal egemenlik bayramınızı kutlarım
canım ben hayatta kin tutan bi insan degilimdir ama beni haksız yere üzenide asla unutmam iyiki yanımdasınızda anlatabiliyorum sizlere içimi
madem ki ikiside aynı köydeler se sende bi kaç gün annende bi kaç gün kayınvalidende kalsan olmaz mı
ortak yol bulunur diye diyorum
Allah kabul etsin inşallahhh[/B]
Allah kabul etsin inşallahhh[/B]
hobulduk nazimmmmm
çıkmaya hazırlanıyodum ipekim gelmiş
oşgeldin beyaaaaaaa
hoşş gldinnnnnn ipemmmmmm saol kuşumm tüm türk milletiniin tüm dünya çocuklaırnın kutlu olsun
he iyi ozamannnn
bende çıkıcam tatlım bi selam verym dedm :13: dersaneden geldm yarın da iş var malum
tüp geçitle önce karnına sonra kalbine tatlı tatlı bebişleri gelesice melekimbenm güzel arkadaşım, emeklerinin karşılığını hakeden arkadaşım hepimize rabbim yazsın azadan tam sağlıklı hayırlı evlattlar
sağol canım hoşbulduk nabersinz bakym ?* yasak yokmu ?*?
yazdımmm ipemmm kuşummm Allah kabul etsii n inş...
okudum karamele ben canım .. monarosayı da hebr vercm ...
iyiy yawww anladimmmmm:)) ama yani bende cok hastayim sabah bes te uyandimmmmmm:))
dilemmm maşallahh efeme çok datlı beaaa çokkkk
burdaa ipemm mutfacını toparlayıp gelcektiiii
sagol canimmm benim darisi sana birtanemmmm en kisa zamanda
amiin
hosgeldin ipemmmmm
nazım neka güzel olur kalabilsem ama çamaşır yerleştrcemsabahları da hiç uyanamyrum zati yarn da iş var erken yatam bariim :26::26::26: bu sene mezun olcam özgür olcam inşallah :13::13::13:
hepmizee inşallahhhh dilemmm Rabbim isteyen herkese versin inşallahhh
saçmalamışlar o zamancanım ben o insanlar kırılmasın diye dedimki 1 hafta orda 1 haftata annemgilde kalıytim dedim ama bu adamlar bunun kıymetini anlamadılar neymiş efendim ebn annemgilde kalamazmışım
o ne güzel dua canım öylebende çıkıcam tatlım bi selam verym dedm :13: dersaneden geldm yarın da iş var malum
tüp geçitle önce karnına sonra kalbine tatlı tatlı bebişleri gelesice melekimbenm güzel arkadaşım, emeklerinin karşılığını hakeden arkadaşım hepimize rabbim yazsın azadan tam sağlıklı hayırlı evlattlar
sağol canım hoşbulduk nabersinz bakym ?* yasak yokmu ?*?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?