- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.821
3. teyimm canım işletmee herkes gibii
biz oraya taşıncas ipemmm sanıırmm haziran gibi ev bakmaya başılıcas ümraniyedenn
ipekim mesajımı gördün mü
gidecenmi hemen peri kiscemmkursun bi bitseydi yine eskisi gibim olurduk
edam burdamisin hosbuldum kiscemmm
hosbuldum dilekimmkiscem resimdeki efemi neka tatli bu kizan yaw yerim onuu
kıss hemi de temelli miii geliysunzyaww neka süper olur böle o zaman yakın olcaz miss
görmedm balımcanım ölçtü galiba ben sordum dedm ki tam kalınlaşmadığı içnmi az oluyo acaba dedm bakarz şimdi dedi .. snra muayeneye geçtk şuan herşey normal incelmiş olması gerektiği gibi dedi .. kist yok filan felan öle işter klomen başlayp ptesi gitcem yne kızçem kontrole, yumurta olursa duruma göre bakarz heralde nebilcem yaa ???
idare edelim kızçem, mezun olcam bitcek, mayıs sonu bu iş tamamdır
ben kacar kizlarhepinizi tek tek optum
ben kacar kizlarhepinizi tek tek optum
efe teyzesiye yasakim serbest héryerini isir cok zevk aliyor zaten
baklaımmm ipemm var öle m, niyetmizz kociş orda çalışo ya zor oluo onaa ondan taşıncas sanıırmmm
inşallah kızçemm sen nerde oturodunn bebemmm
kıss hemi de temelli miii geliysunzyaww neka süper olur böle o zaman yakın olcaz miss
görmedm balımcanım ölçtü galiba ben sordum dedm ki tam kalınlaşmadığı içnmi az oluyo acaba dedm bakarz şimdi dedi .. snra muayeneye geçtk şuan herşey normal incelmiş olması gerektiği gibi dedi .. kist yok filan felan öle işter klomen başlayp ptesi gitcem yne kızçem kontrole, yumurta olursa duruma göre bakarz heralde nebilcem yaa ???
idare edelim kızçem, mezun olcam bitcek, mayıs sonu bu iş tamamdır
insalalhh az kalmis bi bucuk ay
az kaldı kızçem yasakım.. zati yaz gelio, beni bırak kızçelerden kimsecikkleri bulabilcekmiyiz bilemm :26::26::26::26:
doru diyosun peri kisim gündüzde cok kisi yoktu zatenn
Hoşgeldinnnn şekerimmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?