- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #48.921
Ben yarın sabah test yapıcaam
habibtem 3 tanecikmi sadeceeeilk bastaki siyahla ortadaki gri güzel tüylüü ay agzi neka kücükkkkk
Yaaaa anladınmı beni şimdik:)))Silonun benzerlerini parmak ucuyla sevebildim o kadar tüylüolmasına rağmenn
vallamiiiii hadi insallah bu sefer olsun cift cizgiii
4Tane habibtemm toplamda:))) 2 baba 2 anne:))) ikiside gri habibtem siyah değilll
kayinvalidem geldi cikmak zorund kaldim. maasallah onun ceneside hic durmazzz. eltimin bugün kayinvalideme isi düsmüs onu anlatti. normalde öldünmü kaldin mi hicc aramaz ama isi düstümü utanmadan hemen arar. valla Allah akil fikir versin cümlesine..
yap tamam ama sonuca cok üzülmek yokkkkkkk tamammmii...
Hayırlısıyla habibtemm inşallah,miamoremin yaptığı gibi yapıcam bu sefer kanda damlatıcam:)))
konumz yarim kaldi kayinvalidem geliverdi hastayim diye. simdi ultrasonda dogum tarihi 31.10 yaziyor ama mutterpass da 4 kasim. napiyim simdi neyi dikkate alayimm??
az dogurmus bari 7 doguranda var cünkümmilk bastaki siyah gibiydi demmek gri
son 4 dkk
Selammmmmm nasilsinizzzzzzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrr canim çok skkin kocamı çok ozledimmmmmmmm
Selammmmmm nasilsinizzzzzzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrr canim çok skkin kocamı çok ozledimmmmmmmm
Hahahahaaa:)))Ben laboratuvarda çalışırken o kaset testlere direkt plazmadan damlatırdık idrarı almazdık:)))leyynnnnn onu ben yapmadimmmmm.. ben igneden korkarim:))) labaratuardaki kiz yaptiiii.. ben idrar tahlili vermistim, idrari teste tamlatti bir damlada kan damlatti. bu kesin sonuc verir dedi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?