Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kayinvalidem geldi cikmak zorund kaldim. maasallah onun ceneside hic durmazzz. eltimin bugün kayinvalideme isi düsmüs onu anlatti. normalde öldünmü kaldin mi hicc aramaz ama isi düstümü utanmadan hemen arar. valla Allah akil fikir versin cümlesine..

konumz yarim kaldi kayinvalidem geliverdi hastayim diye. simdi ultrasonda dogum tarihi 31.10 yaziyor ama mutterpass da 4 kasim. napiyim simdi neyi dikkate alayimm??

aminnkadinin ici yanmis senle detlenmis miamoremde sende hastasin kafanda sismistirrrr

Hayırlısıyla habibtemm inşallah,miamoremin yaptığı gibi yapıcam bu sefer kanda damlatıcam:)))

leyynnnnn onu ben yapmadimmmmm.. ben igneden korkarim:))) labaratuardaki kiz yaptiiii.. ben idrar tahlili vermistim, idrari teste tamlatti bir damlada kan damlatti. bu kesin sonuc verir dedi....

konumz yarim kaldi kayinvalidem geliverdi hastayim diye. simdi ultrasonda dogum tarihi 31.10 yaziyor ama mutterpass da 4 kasim. napiyim simdi neyi dikkate alayimm??

ultrason dorusu aslinda doktor yada ordaki calisan kislar düzeltse seninde aklin karismaz mutter passdaki tarihii

Selammmmmm nasilsinizzzzzzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrr canim çok skkin kocamı çok ozledimmmmmmmm

Selammmmmm nasilsinizzzzzzzzzzz kizlarrrrrrrrrrrr canim çok skkin kocamı çok ozledimmmmmmmm

aglaam habbitemm üzme nedini ve naziremimii:26::26:sen yalniz degilsinki habbitem karninda kuzun var hem esinde gelecek geri yanina sabir biraz güzel günler sizi bekliyoooooo

leyynnnnn onu ben yapmadimmmmm.. ben igneden korkarim:))) labaratuardaki kiz yaptiiii.. ben idrar tahlili vermistim, idrari teste tamlatti bir damlada kan damlatti. bu kesin sonuc verir dedi....
Hahahahaaa:)))Ben laboratuvarda çalışırken o kaset testlere direkt plazmadan damlatırdık idrarı almazdık:)))
Ama sabah delicem parmağımı:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…