- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.201
amin moremmm:26:gerci onunda faydasi olurmu bilmem kandan düsüyosa yine düserr zatenn
ben onları sadece bir kişi için değil canım ya tüm doktorlar için dedm .. bizim için umut olan şeyler onlar için ise profesyonel işleri yani ve kimisi işini her daim severek yapar, kimisi bir süre sonra ben üzerime düşeni yaptım olduğu kadar der ya onu kastettim, inşallah hayırlı doğrun insanlarla karşılaşırıs deidğin gibi.. ben memorial duydum, acıbadem var .. bahçeci tüp var nasip artık Rabbim gerek kalmadan versin inşallah ...
amin hepimizin insalalh ipemmkiscem bi kac ay deme bence bu yil sonuna kadar dene normal yoldannnn kistinde kalmadi önünde suan hic bi engel yok cünküüü cünkü tüpte cok kolay degill rabbim yaptiranalrin yardimcisi olsunn :26:
orasıı öle moree herşeyin hayırlsııı vallla bende saldımmm çayıraa artıkk uğraşmıcamm
zaten pek uğraşmıodum ama nese
amin hepimizin yardımcısı olsun .. öylesi de çok zor bilmemmi maddi maneviböylesi de çok zor sanki iyiye gidiyo gibi oluyo snra elde var sıfır :85: beklemek de çok zor, sabretmek de çok zor :85: buna şu şarkı gider anca hadi dinleyin siz, çok efkarlandım :105: bakıcam işte yasakım bekleyebildiğim kadar ....
Zara - Dilenci Orhan Gencebay Ile Bir Ömür Yeni 2012 - YouTube
çıkmam lazm çok işim var yneiyi bakın kendinize ....
bende medicanaya gityommm kızçemmm oratafa taşınırsakta devam edeyim diorummm
kocişimin nakil doktoruda burda alışmışız buraya çıkamıorummm buradan
morem tam giderken seni gördüm durdum gidimde artikin biseyler yiyimmm
iyi sohbetler sizlereeeee
selam kizlar kimse yok mu
Sonuclari aldim dra gosterecegim biseyler var gibi insallah yoktur
slm kızlar ben 1 çocuk annesiyim 4 yaşında bir kızım var ve geçen hafta aşırı mide bulantısıyla aldığım testte pozitif çıktı doktora gittim 6 haftalık hamileymişim bu ayın sonunda 2 aylık olacak tamamen süpriz oldu ikinci çocuğu elbette düşünüyorduk ama henüz değil çalışıyorum ödememiz olduğu için nasıl yapıcaz bilmiyorum eşim çocuk doğduktan sonra çalışmazsın dio fakat ödemelere nasıl yetişecek bilmiyorum ...umarım anne olmayı bekleyenlerin yüce rabbim bir an evvel dileğinizi gerçekleştirir....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?