Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ana ermenimiialla alla adi degisik diyodum ama ne bilim eski isimmi diyodumm demek ermeniymisssss

ermeniler iyidirr yasakımm çok insancıdırrr ben çok severimm Allah için bi kötülüklerini gömedimmm

ticarette de dostluktada taktir ederimmm bende adını duyunca anladım dı

morem analdimda hangi sehirde oldugu yazmiyo bide galiba burda sadece tüp yapiliyo muayene ne yapilmiyo

ermeniler iyidirr yasakımm çok insancıdırrr ben çok severimm Allah için bi kötülüklerini gömedimmm

ticarette de dostluktada taktir ederimmm bende adını duyunca anladım dı

ülemine bilimm hic ermeni arkadasim ne olmadi sadece tv deki gördüklerimle biliyom

irtibat için yazmışlarrr olabilir yasakımmm zatenn tüp bebek merkesi yeride

ama bizim burda olmadigi kesin öäyle olsa kesin duyardimm..bidem orem bu doktor hep ist..da muayaene ediyo hastalarini galiba burayada arasira sadece tüp icin geliyobakicam zaten 3 yil kadar yine normal yoldan deniycem dahada düsük olursa pgt li tüp yaptiracam bikeredee

yaw bide hirslanipta kisir yapmasin türk kadinalrii

yok kızçem adam çok uzman alanında olurmu hiç öle çok faydalı olduğpunu da sülerler ...

ermenilerr ii oluo genel de ama herkes öle ipemmm belli olmaz meyve veren ağaç taşlanır derler bekim iiyidir belki ikimiz giderizz bi günn

öyle tabi her hastanın aynı doktorla farklı anısı var işte, bi tanıdığın komşusu gitmişti memnun kalmamış, tutmamış galiba, emekleri çok üzülmüşler, bir de topiklerden birinde okudumdu, biri gitmiş oraya bir muayenede parası çıkışmamış sonrakinde tamamlarım demiş hemen surat yapmışlar demişti .. ama denizlideyken de çok kişi sürekli özellikle ona gidiyomuş yıllarca çocuğu olmayan çiftleri mutlu etmiş .. muhtemelen profesyonel ve başarılıdır ama şuanki çalışma politikasın bilemyrum.. uygun tabiri bulamadım ama ben dtaylı düşününce şöyle diyorum.. bizim için ne kadar önemli olurdsa olsun onlar için de bir iş bu sadece iş yani .. kimisi olumlu sonuçlanır kimisi olumsuz sonuçlanır belli bir süre sürekli bunları yapmaya devam edince, işin duygu kısmını bence bırakıyolar kenara .. daha doğrusu mecburen o hisler köreliyo, kaç tane çiftle mutlu oluyolarsa, kaçıyla da üzülüyorlar, bi süre sonra olana da hayırlı olsun olmayana kısmet der geçer doktorlarda napıcak başka .. yani ilk çalıştığı dönemlerde duygularda vardır o zaman herşey daha güzeldir .. belki sonraları hastalar arttıkça ihtiyaç duymaz bu durumda hasta memnuniyeti için de fazla uğraşmazlar belki de.. bilemyrum belki bana öle geliyo ...

insanınnn kalbi nemli yasakımmm dini ırkı ne fark ederrr

dorumorem ben bundan ilk evlendigimde bi alalman kadin doktoruna gittim yeniyim tazecik kisceyim bi muayene etti beni kisir yapacaktii2 yil tüm doktorlardan korktum alaman doktorlardan daha korktum ecep beni kisrmi yapacak diye nerdeyse vajinusmus olacaktim yasonram bi türke gittim derdimi anlattim kadin diyo cok korkmussun kendini kasiyon neyse düzenli gittim yendim korkumu simcik alamanada gidiyomm

olablirrr ipemmmmm işte insannn hep araştıorr bakıoya ondann bakalımm herke siçin hayırlı rabbim hep ii insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Allahım emeklerinin karşılığını versin yasakım tez zamanda.. şu birkaç ay zarfında ben de inşallah hayırlı sonuç alabilirim yaa :85::85: yoksa bu merkezleri de araştırmaya başlıcam :105::105::105: bu işlerde iyi doktora düşmekte çok önemli maddi manevi zorluk ya

inşallah gerek kalmaz yasakımmm hayırlsı ile müjdenii alcan sendee

amin hepimizin insalalh ipemmkiscem bi kac ay deme bence bu yil sonuna kadar dene normal yoldannnnkistinde kalmadi önünde suan hic bi engel yok cünküüücünkü tüpte cok kolay degill rabbim yaptiranalrin yardimcisi olsunn :26:

aynenn yasakımm bendee burdaa bak hepsi türkk ama beğenmiorumm soğuklar ilgisizler sinir oluorummm yanii ne önemi var dini dilin insan olmadıkçaa inş.. bu doktor iyidir çok övdülerr inşallahh

olablirrr ipemmmmm işte insannn hep araştıorr bakıoya ondann bakalımm herke siçin hayırlı rabbim hep ii insanlarla karşılaştırsın hepimizi

ben onları sadece bir kişi için değil canım ya tüm doktorlar için dedm .. bizim için umut olan şeyler onlar için ise profesyonel işleri yani ve kimisi işini her daim severek yapar, kimisi bir süre sonra ben üzerime düşeni yaptım olduğu kadar der ya onu kastettim, inşallah hayırlı doğrun insanlarla karşılaşırıs deidğin gibi.. ben memorial duydum, acıbadem var .. bahçeci tüp var nasip artık Rabbim gerek kalmadan versin inşallah ...

Son düzenleme:

inşallahhhh ipemmm rabbim elini açıp dua eden herkese versinn dileğinii iinşallahh

aynenn yasakımm bendee burdaa bak hepsi türkk ama beğenmiorumm soğuklar ilgisizler sinir oluorummm yanii ne önemi var dini dilin insan olmadıkçaa inş.. bu doktor iyidir çok övdülerr inşallahh

öyle valla nadir iyi bi doktor cikiyo insanin karsisina bide fazla bilgide vermiyolarkonusmaktanda aciz oluyolarr usg de bakiyo kalkip eve geliyosunnsen sorunca ancak konusurlar yada kedniliginden az konusurrr

zuhalcim neden kan pıhtılaşması testini yaptırmak istiyorsun??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…