- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.181
ana ermenimiialla alla adi degisik diyodum ama ne bilim eski isimmi diyodumm demek ermeniymisssss
yaw bide hirslanipta kisir yapmasin türk kadinalrii
morem analdimda hangi sehirde oldugu yazmiyo bide galiba burda sadece tüp yapiliyo muayene ne yapilmiyoALMANYA İLETİŞİM
Almanyada yaşayan hastalarımız direkt olarak Almanyada bulunan temsilcimiz Fulya İLTER ile görüşebilirler.
Tüp Bebek Tedavisi ile ilgili Almanya iletişim bilgilerimiz :
Fulya Ilter
Cep Tel (Handy ) : 0177 4081494
e-mail : fulya@istanbultupbebek.com.tr
Istanbul In-Vitro-Fertisations-Therapien Zentrale
Lieber Patient, Sehr geehrter Besucher, wir freuen uns über Ihr Interesse an unserer Praxis.
Unser Ziel ist es, Ihnen eine möglichst schnelle und effektive Diagnostik und Therapie zu bieten. Die persönliche und individuelle Betreuung unserer Patienten steht dabei im Mittelpunkt. Bei uns sind Sie in sicheren Händen. Rufen Sie uns an, wir sind gerne für Sie da.
Unsere Dienstleistungen :
- Spermiogramm
- Ovulation Berechnung
- Insemination
- ICSI
- IVF
- Kryokonservierung
- Blastozystentransfer
- Laser Assisted Hatching
- Unfruchtbarkeit bei Männern und deren Operative Behandlung -Spermiensuche -Präimplantationsdiagnostik -Co-culture -Oosit In-Vitro-Maturation -Laparoskopie -Hysteroskopie -Psychologische Beratung
ben anlamıorum amasen anlarsınnn yasakımmm
yok beaa yasakımmmm iyidir onlarrr
morem analdimda hangi sehirde oldugu yazmiyo bide galiba burda sadece tüp yapiliyo muayene ne yapilmiyo
ermeniler iyidirr yasakımm çok insancıdırrrben çok severimm Allah için bi kötülüklerini gömedimmm
ticarette de dostluktada taktir ederimmmbende adını duyunca anladım dı
ülemine bilimm hic ermeni arkadasim ne olmadi sadece tv deki gördüklerimle biliyom
irtibat için yazmışlarrr olabilir yasakımmm zatenn tüp bebek merkesi yeride
yaw bide hirslanipta kisir yapmasin türk kadinalrii
ermenilerr ii oluo genel de ama herkes öle ipemmm belli olmaz meyve veren ağaç taşlanır derler bekim iiyidir belki ikimiz giderizz bi günn
insanınnn kalbi nemli yasakımmm dini ırkı ne fark ederrr
yok kızçem adam çok uzman alanında olurmu hiç öle çok faydalı olduğpunu da sülerler ...
öyle tabi her hastanın aynı doktorla farklı anısı var işte, bi tanıdığın komşusu gitmişti memnun kalmamış, tutmamış galiba, emekleri çok üzülmüşler, bir de topiklerden birinde okudumdu, biri gitmiş oraya bir muayenede parası çıkışmamış sonrakinde tamamlarım demiş hemen surat yapmışlar demişti .. ama denizlideyken de çok kişi sürekli özellikle ona gidiyomuş yıllarca çocuğu olmayan çiftleri mutlu etmiş .. muhtemelen profesyonel ve başarılıdır ama şuanki çalışma politikasın bilemyrum.. uygun tabiri bulamadım ama ben dtaylı düşününce şöyle diyorum.. bizim için ne kadar önemli olurdsa olsun onlar için de bir iş bu sadece iş yani .. kimisi olumlu sonuçlanır kimisi olumsuz sonuçlanır belli bir süre sürekli bunları yapmaya devam edince, işin duygu kısmını bence bırakıyolar kenara .. daha doğrusu mecburen o hisler köreliyo, kaç tane çiftle mutlu oluyolarsa, kaçıyla da üzülüyorlar, bi süre sonra olana da hayırlı olsun olmayana kısmet der geçer doktorlarda napıcak başka .. yani ilk çalıştığı dönemlerde duygularda vardır o zaman herşey daha güzeldir .. belki sonraları hastalar arttıkça ihtiyaç duymaz bu durumda hasta memnuniyeti için de fazla uğraşmazlar belki de.. bilemyrum belki bana öle geliyo ...
ama bizim burda olmadigi kesin öäyle olsa kesin duyardimm..bidem orem bu doktor hep ist..da muayaene ediyo hastalarini galiba burayada arasira sadece tüp icin geliyobakicam zaten 3 yil kadar yine normal yoldan deniycem dahada düsük olursa pgt li tüp yaptiracam bikeredee
ama bizim burda olmadigi kesin öäyle olsa kesin duyardimm..bidem orem bu doktor hep ist..da muayaene ediyo hastalarini galiba burayada arasira sadece tüp icin geliyobakicam zaten 3 yil kadar yine normal yoldan deniycem dahada düsük olursa pgt li tüp yaptiracam bikeredee
Allahım emeklerinin karşılığını versin yasakım tez zamanda.. şu birkaç ay zarfında ben de inşallah hayırlı sonuç alabilirim yaa :85::85: yoksa bu merkezleri de araştırmaya başlıcam :105::105::105: bu işlerde iyi doktora düşmekte çok önemli maddi manevi zorluk ya
dorumorem ben bundan ilk evlendigimde bi alalman kadin doktoruna gittim yeniyim tazecik kisceyim bi muayene etti beni kisir yapacaktii 2 yil tüm doktorlardan korktum alaman doktorlardan daha korktum ecep beni kisrmi yapacak diye nerdeyse vajinusmus olacaktim ya sonram bi türke gittim derdimi anlattim kadin diyo cok korkmussun kendini kasiyon neyse düzenli gittim yendim korkumu simcik alamanada gidiyomm
inşallah gerek kalmaz yasakımmm hayırlsı ile müjdenii alcan sendee
olablirrr ipemmmmm işte insannn hep araştıorr bakıoya ondann bakalımm herke siçin hayırlı rabbim hep ii insanlarla karşılaştırsın hepimizi
Allahım emeklerinin karşılığını versin yasakım tez zamanda.. şu birkaç ay zarfında ben de inşallah hayırlı sonuç alabilirim yaa :85::85: yoksa bu merkezleri de araştırmaya başlıcam :105::105::105: bu işlerde iyi doktora düşmekte çok önemli maddi manevi zorluk ya
aynenn yasakımm bendee burdaa bak hepsi türkk ama beğenmiorumm soğuklar ilgisizler sinir oluorummm yanii ne önemi var dini dilin insan olmadıkçaa inş.. bu doktor iyidir çok övdülerr inşallahh
burada bi doktor var devlette acaba şansımı deneyip gitsem mi bilemedim ona anlatsam derdimi belki yapar şu kan pıhtılaşması testini...bi arkadaşım gitmiş çok memnun. En kötü bi kere daha sinir olurum... Olmadı zaten eskişehir yolu görünecek nazımm.. Boşver arada doktor değiştirmek iyidir canımmm farklı doktorlar belki arada kafa karıştırıyor ama olsun belki de beklediğinden çok daha iyi çıkacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?