Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

neden dua sahibi o kadar okuyor...wallahi sira bana gelecek nasil okicami bilmiyorum :) 7 tane az da degil

7 gene ii kızçemmm ben kendimde 9 mı ne okuudmmm Allahtan yasakım yardım ettiide bitti hancekim 12 tane kaldıı işteee sürekli söliorum ya adetini beklemyeyin okuuyun dieee dua sahibine çok kalıo diee sende şimdiden başla kızçem kendineee 2 karamele oku 2 kendine oku yada daha fazla ben sıram gelmeden 4 tane okumuştumm sende öle yap

çatlıcam meraaktannn :26::26::26::26:

evet haklisin bugün okicam sanirim 2 tane daha..yoksa bitiremicem cünkü haftaya benim tahminen adetim gelecek...hic okuyamicam yoksa...karamelle pazar günü okumustum canim...monarossa okicam daha...
öbürleri hic okumayanlar nasil olacak???? mesela melek 1984 yada nuarin falan????

melek 1984 çıkardımm canımmm :26::26: ona sormuştummm okucam dedi ama gelmedii
nuarime okucass çünkü onun özel bir durumu var ama okumak istemeyen olursa sorun değll kızçemm
çünkü nuarnim okudu hemm miamoremdee şimdi özel bir durum var okuyamıor

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] perşembe başlanıcak… [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] [/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr] [td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

nasil bir özel durumu canim?

canımm inşallah güzel haberler alırsınn cıkıncaa yaazz ben buralardayımmm merak ederimm

meraba canım inşallah temiz çıkar sonuçların merakta bırakma bizi olurmu sonucu yaz

mersanhımmm nerdesinnn can ımmm sabırszılıkla bekliorum senii inş. bişey yokturrr

çatlıcam meraaktannn :26::26::26::26:

Ciktim canlar ama bisiler cikti biru homozigot biri hetero zigot dr hematolojiye git dedi. Yaw huylandim habire ailende hasta var mi erken olen var mi diye sordu

heterozigot ben de de var canımm sanırm sende 2 faktör çıkmışş hem hastası hem taşıyısıcısın başke ne dediler şimdi nere gityonn sıkma canınıı
Ciktim canlar ama bisiler cikti biru homozigot biri hetero zigot dr hematolojiye git dedi. Yaw huylandim habire ailende hasta var mi erken olen var mi diye sordu

nasil bir özel durumu canim?

vcamımmm nuarinim hamile şuan malsefess kan pıhtılaşması var ve hergün iğne oluorrr oda annesine gitti ankarayaa yalnız kalmakmak içinnn okuyordu şimdi orada okuyamıor üstelik zor bir dönemden geçior

kiscem kan pihtilasmasi önemli bizede sormustu doktorrr:26:iyiki yaptirmisin örtmenim ikincinin ignesiz devam etmesi cok zorduuu:26:hangilerinde cikti peki yazmiyomuu:26:sende hemen coraspine basla bekleme

alla alla bu hastalik herkeste cikmaya basladi ilk düsükte biel belli ediyo kendiniii:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…