- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.221
Nazim ordamisin
kızlar bu arada bana hayla gelen giden yok ümitlenmeyr başladım göğüslerim şişti ama acımıyo bide sağ tarafıma iğne batırıyolar snki hiç böyle olmazdım
neden dua sahibi o kadar okuyor...wallahi sira bana gelecek nasil okicami bilmiyorum :) 7 tane az da degil
Hakkında hayırlısı olsun inşALLah Hamilesindir..
7 gene ii kızçemmm ben kendimde 9 mı ne okuudmmm Allahtan yasakım yardım ettiide bitti hancekim 12 tane kaldıı işteee sürekli söliorum ya adetini beklemyeyin okuuyun dieeedua sahibine çok kalıo diee sende şimdiden başla kızçem kendineee 2 karamele oku 2 kendine oku yada daha fazla ben sıram gelmeden 4 tane okumuştumm sende öle yap
evet haklisin bugün okicam sanirim 2 tane daha..yoksa bitiremicem cünkü haftaya benim tahminen adetim gelecek...hic okuyamicam yoksa...karamelle pazar günü okumustum canim...monarossa okicam daha...
öbürleri hic okumayanlar nasil olacak???? mesela melek 1984 yada nuarin falan????
melek 1984 çıkardımm canımmm :26::26: ona sormuştummm okucam dedi ama gelmedii
nuarime okucass çünkü onun özel bir durumu var ama okumak istemeyen olursa sorun değll kızçemm
çünkü nuarnim okudu hemm miamoremdee şimdi özel bir durum var okuyamıor
canımm inşallah güzel haberler alırsınn cıkıncaa yaazz ben buralardayımmm merak ederimm
meraba canım inşallah temiz çıkar sonuçların merakta bırakma bizi olurmu sonucu yaz
mersanhımmm nerdesinnn can ımmm sabırszılıkla bekliorum senii inş. bişey yokturrr
çatlıcam meraaktannn :26::26::26::26:
Ciktim canlar ama bisiler cikti biru homozigot biri hetero zigot dr hematolojiye git dedi. Yaw huylandim habire ailende hasta var mi erken olen var mi diye sordu
nasil bir özel durumu canim?
heterozigot ben de de var canımm sanırm sende 2 faktör çıkmışş hem hastası hem taşıyısıcısın başke ne dediler şimdi nere gityonn sıkma canınıı
Hematolojiye git dedi. bide kadin dogumcuna gosterirsin dedi
Alamadim canimpeki aldınmı cnm randevu hematolojiden
Ciktim canlar ama bisiler cikti biru homozigot biri hetero zigot dr hematolojiye git dedi. Yaw huylandim habire ailende hasta var mi erken olen var mi diye sordu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?