Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

anladim yasakhayalim insallah sizlerde en kisa zamanda kavusucaksiniz miniklere inaniyorum ben

anladim yasakhayalim insallah sizlerde en kisa zamanda kavusucaksiniz miniklere inaniyorum ben

senin ağzından Rabbimin kulağına canımm inşallahhh hepimiz bi gebiş kalalımda hepberaber kopmadan başka bi topik yapıp devam edelim.. inşalllaaahhhhhhh

senin ağzından Rabbimin kulağına canımm inşallahhh hepimiz bi gebiş kalalımda hepberaber kopmadan başka bi topik yapıp devam edelim.. inşalllaaahhhhhhh

tatlim bi noktaya deginmek istiyorum rabbimin kulagina demissin Rabbimizin seklini bilemiyoruz.. Ama dualarim hepinizla insallah hepinizin gobucugu dolsunnnn

neka güzel ucuyon melekim hele savrulan saclarin sen bin süpürgenel gez ben satlerce izlim senii

hosgeldin ucan kislarin en güzelii

geldim ama çıkıcam biraz takılıpta
uçan kızmıben seviyom yaw uçmayı
siz den ne haber var mı yeni gelişmeler geçmiş okumak zor oluyo anlatı verin bana

simcik aklima geldi smilelerin kafasi vaa kollari vaa bacaciklari hic yokk:26::26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…