- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.321
genetik hastalik loorim anne veya babada varsa dogustan bize geciyo mesala diger kardeslerde olmayabilir bi cocukta alabilir su an kardesler arasinda bi bende ciktii..digerlerinde düsük ne yok galiba onalrda yok bu ben almisim ya annemden ya babamdann:26::26:
bu seferde oyle yaparsa sordurtucam benimkine ne zaman normal bi hamile gibi muayene olucam ben
Masallah yasagim. sen kk nin dr.usun . sen solemesen nerden yaptiracaktik bu testleri saol canimm
atladım geldim yine
anladim yasakhayalim insallah sizlerde en kisa zamanda kavusucaksiniz miniklere inaniyorum ben
evde esine tembih et yine koltukta muayene etmeye kalkarsa bi sorsun ne zaman karindan bakacaksiniz diyeee
ne haber millet
aynen soylesin bu bole gitmez
yasakhayalimm hergun probe geliyo postaylaa esim diyo banami yooo bana diyorum
senin ağzından Rabbimin kulağına canımm inşallahhh hepimiz bi gebiş kalalımda hepberaber kopmadan başka bi topik yapıp devam edelim.. inşalllaaahhhhhhh
loorim her yere anmelden yaptir gelsin probelerrrr
neka güzel ucuyon melekim hele savrulan saclarin sen bin süpürgenel gez ben satlerce izlim senii
hosgeldin ucan kislarin en güzelii
simcik aklima geldi smilelerin kafasi vaa kollari vaa bacaciklari hic yokk:26::26::26:
yapmadigim bi yer kalmdi
geldim ama çıkıcam biraz takılıpta
uçan kızmıben seviyom yaw uçmayı
siz den ne haber var mı yeni gelişmeler geçmiş okumak zor oluyo anlatı verin bana
bacaksizlarrr iste
hadi yagel melekim konu pihtilasma mersahimdada cikmis onu konusuyozzzz
hoşgeldin melek kızçemmm
hoşbuldum kıscelerimhosgeldin melekimm
simcik aklima geldi smilelerin kafasi vaa kollari vaa bacaciklari hic yokk:26::26::26:
bu cok komikk kolari bosluktan cikiyo alkisliyoo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?