- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.281
aynen ipemm nende ona çok kızorummm ilkinde yapsınlar işte anca böle yalnla solanla öğrendikk yazık değilmi bizeee ya yaptırmayanalrr yada yaptıramayanlarr ne olcakkAllahım hepimize yardımcı olsunnn böle viccdansızlardan korusun
hoşbulduk canlarımmmmmm size bi sarilam ya çok özledimmmmmm nezamandır laflayamadıkkk
moral bozulcak bişey değil ki ipemmm bilinçli olcazz ilaçları içces okadar
rabbim dermansız det vermesin be kuzummm
selam kizlaryuruyus yaptik geldik cok guzel gunes var
Zaten bebiste bisi yoktu bende o zaman yapin dedim yapmadilariyki yapturmusim unsallah bundan sonra daha iyi olur
aynen ipemm nende ona çok kızorummm ilkinde yapsınlar işte anca böle yalnla solanla öğrendikk yazık değilmi bizeee ya yaptırmayanalrr yada yaptıramayanlarr ne olcakkAllahım hepimize yardımcı olsunnn böle viccdansızlardan korusun
maliyeti yüksek bi test oldugu icin 3 düsügü bekliyo doktorlarr..demmekki devlet öyle demis .doktorlarda buna uyuyoo:26:ben ilk düsügümde dikkate almamistim doktorumda kromozomdan demisti neyse demsitik ikincide düsünce doktorum hemen yaptiralim dedi öyle ögrenmistimmm...
selam kizlaryuruyus yaptik geldik cok guzel gunes var
maliyeti yüksek bi test oldugu icin 3 düsügü bekliyo doktorlarr..demmekki devlet öyle demis .doktorlarda buna uyuyoo:26:ben ilk düsügümde dikkate almamistim doktorumda kromozomdan demisti neyse demsitik ikincide düsünce doktorum hemen yaptiralim dedi öyle ögrenmistimmm...
yasakım burda 3 te ancaa yapıolarmışş ben sordumm ordaki hemşireye peki 2 olsa ne olcak bakmıolarmı diee yok dedii olsa ble kadın doğumcunn yönlendircekmiş ancakkböle baktıramıosun yani genetikten randevu alıpp iii ki dinledim seniii
hosgeldin loorimm.. dün papom gelmis tam ben girdim o cikmis bizi sormussss kiz degilmis oglan yazmis bebisine seni sormus belli cinsiyeti diyeeee trde heemn ögreniyolar he cinsiyeti du bakalim sen ögrenebilecenmii loorim bu seferde ögrenenmezsen bebis saklarsaa kis yok yigidin mali meydanda olur derse oglandirrr
işte ben de öle gibi düşnyrum sanırm benmki de kromozomal ya da kalitesizlikten olmuştu ama kesin nedir bilemeyiz tabi ?? yasakım peki tüp bebek durumunda öncesinde kesin hsg istenyo bilyrum, bu testleri de yaptryolarmı peki acaba ?
Hosbulduk canimmmayyy ogrenmisti oyy ben nerelere gidem kafami nerelere vuramm cildiricamm yaa hayirli olsun papomunn bebegi insallah bu sene erkek senesi cosmus erkekler benide goren turkler yok yok erkek erkek diyo icimimi goruyosun teyze diyorum pazartesi gidicemmm fena sabirsizimmm
bende çıkıyorum kızçelerim maratonum bitmesshepimizin hızır eşi, erenler yoldaşı olsun
insalah ögrenirsin bu seferrr her ögrenen erkek diyo erkekcikelr doldu bu yilll
Ne testi bu yasakımmm hayalim ??:44:
kaça patlıokissk karşılamıyormu ?
aynen oyleeeinsallah soylesin artik perisan oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?