Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

maliyeti yüksek bi test oldugu icin 3 düsügü bekliyo doktorlarr..demmekki devlet öyle demis .doktorlarda buna uyuyoo:26:ben ilk düsügümde dikkate almamistim doktorumda kromozomdan demisti neyse demsitik ikincide düsünce doktorum hemen yaptiralim dedi öyle ögrenmistimmm...

selam kizlar yuruyus yaptik geldik cok guzel gunes var

hosgeldin loorimm.. dün papom gelmis tam ben girdim o cikmis bizi sormussss kiz degilmis oglan yazmis bebisineseni sormus belli cinsiyeti diyeeeetrde heemn ögreniyolar he cinsiyeti du bakalim sen ögrenebilecenmiiloorim bu seferde ögrenenmezsen bebis saklarsaa kis yok yigidin mali meydanda olur derse oglandirrr

Zaten bebiste bisi yoktu bende o zaman yapin dedim yapmadilariyki yapturmusim unsallah bundan sonra daha iyi olur

bak yapmamışlar bilsen şimdiye ona göre düşüncektin neyse öğrendin ya önüne bakmaya devam edicen hayırlısıyla inşallah gelicek bebişin benm bebiş gelişmemişti sanırım ben de acaba dyrum yumurta mı kalitesizdi onla ilgili bişey die tahmin ettim kızçem zaten ilerlemeyen bi gebelik düşükle sonuçlandı normal galiba bilmyrumki yaa ????

bişey de denmiyoki kızçem, bilmişlik taslıyo gibi oluyon, dr lar sevmes işine karışan hastayı, ama her detayı da değerlendirmesler işte yaww ben zaten onu anlamyrum ki bunlar uzun süreçler mesela bi rahim filmi istesene önce bi bak bakalm tüpler açıkmı, snra gerekirse de histeroskopiyle rahmi incele çok zor işlemler mi bunlar bilmem ki? bir insan düşük yapmış debeleniyo evladı olsun die gelmiş 3oların ortalarına, senden test tetkik mi dilenicek yaww, yavaş yavaş yaptır işte, yoksa bişey ön tedavilerle zaten devam ediyosun ya varsa bunları boşa yapysun haberin yok .. sana bişey olmuyo ama hasta perişanlarda be ya

yasakım burda 3 te ancaa yapıolarmışş ben sordumm ordaki hemşireye peki 2 olsa ne olcak bakmıolarmı diee yok dedii olsa ble kadın doğumcunn yönlendircekmiş ancakk böle baktıramıosun yani genetikten randevu alıpp iii ki dinledim seniii

işte ben de öle gibi düşnyrum sanırm benmki de kromozomal ya da kalitesizlikten olmuştu ama kesin nedir bilemeyiz tabi ?? yasakım peki tüp bebek durumunda öncesinde kesin hsg istenyo bilyrum, bu testleri de yaptryolarmı peki acaba ?

kızçelerimmm ben çkıkoorum azcıkkkk markete gitcem bide yemek yapimmm

bulgurr yapim kendimeede folik asit alimm

doru trde ücüncü de düserse bakiyoalr moremm.. burda kadin doktorum gönderdi ikiden sonra öyle yaptirmistimm ondan havale almayinca bakmiyolarr burda :26:iyikide baktirdin kiscem bak bide esim yalan söyleme olmaz diyo demistin iyikide baktirdin

Hosbulduk canimmm ayyy ogrenmisti oyy ben nerelere gidem kafami nerelere vuramm cildiricamm yaa hayirli olsun papomunn bebegi insallah bu sene erkek senesi cosmus erkekler benide goren turkler yok yok erkek erkek diyo icimimi goruyosun teyze diyorum pazartesi gidicemmm fena sabirsizimmm

evet ipekim tüp bebek öncesi pihtilasmaya kesin bakiliyo biliyorum en cok düsüge neden olan bi faktör oldugu icinnn:26:ipekim sen kacinci haftada kaybetmistin bebgini hic lekelenme ne varmiydi:26:

insalah ögrenirsin bu seferrrher ögrenen erkek diyo erkekcikelr doldu bu yilll

Ne testi bu yasakımmm hayalim ??:44:
kaça patlıoki ssk karşılamıyormu ?

Ne testi bu yasakımmm hayalim ??:44:
kaça patlıoki ssk karşılamıyormu ?

kan pihtilasma testi kiscemm.. bi düsük yaparsan kendin ödüyosun testin parasini özelde yaptirabiliyosun cünkü 2 bin tl ne olmasi lasim..eger 3 düsük yaparsan üniv has..yaptiriyosun bedavayaaaa

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…