Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

bende çıkıyorum kızçelerim maratonum bitmess hepimizin hızır eşi, erenler yoldaşı olsun
amin ipemmm

lororiimmm öğrenemedinmi yoksam daha kızçemi paşamı die
ama ultrasondaki paşaya benziodu gibim :26: gerçi sağlıklı sııhhatli aklı fikri yerinde olsunda Rabbimin her verdiği kabulümüzdür..

evet ipekim tüp bebek öncesi pihtilasmaya kesin bakiliyo biliyorum en cok düsüge neden olan bi faktör oldugu icinnn:26:ipekim sen kacinci haftada kaybetmistin bebgini hic lekelenme ne varmiydi:26:

7. hafta ortasında, salı günü açık kahve lekelenme oldu, ben kötüye yormak istemedm ama braz da hissedydum çünkü mide bulantım başlamıştı fakat ilerlemedi çarşamba öle bi dr aradm dedm dün böle bişey oldu ama zaten ctesiye randevu var (hesapta kalp atışı duycam) gelmeme grek varmı dedm, yne bakalım yarn gel dedi, perşembe sabh gittim baktı sadece kese vardı canım bebek yoktu ( test istedi hcg durumu 2 gün snra artmazsa kürtajla alıcaktı eve gönderdi .. ben eve geldim sancım başladı snra da kendiliğinden düşük oldu işte (( zaten galiba 5.-6. hafta gibi gelişim durmuş ( çok kötü bi olay Rabbim yaşatmasın bidaha (

Son düzenleme:
korkma kiscem ignesini olucan hamile kalir kalmaz simdiden coraspine basla hemennnn günde bi tane alderdi veren rabbim dermaninida veriyo ignesi ne varr..yüzde seksen kisi igne sayesinde yawrusuna kavusuyo..

başla canımmm coraspin alcann

inşallah mersahımmm Allah yardımcımız olacaktır sen endişe etme

Tamamdir canlar. ama ben ciddi uzulmuyom. Ben bisi oldugunu biliyodum olmadigina gore bebis. bisey var. İstedigim bir an once bulunup tedavisini olayim bosuna beklemeyeyim.

kan pihtilasma testi kiscemm.. bi düsük yaparsan kendin ödüyosun testin parasini özelde yaptirabiliyosun cünkü 2 bin tl ne olmasi lasim..eger 3 düsük yaparsan üniv has..yaptiriyosun bedavayaaaa

3 düşükmüüüü allah korusun yaa.. ne saçma sistem 3 e kadar bekletiolarmı yani insanları ? hadi ilki için (kimseye vermesin rabbim üzüntü üzüntüdür.) tamam ama 2. düşerse yapmaları gerekmezmi yaaa illa 3 e kadar aynı üzüntümü yaşandıktan sonra yapacaklar allah allah yaa amma sistemm

anladim ipekimm:26:amin kiscem sende bi yaptirsan pihtilasmayi .vaktin olmazmi gitsende hastaneye 3 düsügüm var desenn sonra sonucu bekliyon zatenn:26:

yok ogrenemedik henuz pazartesi gidicez insallah ogrenicem farketmiyo tabiki ama insan cok merak ediyo ne var iceride diye

bu seferde dr bakmazsa ben oturucam onu o catala ya beni hala catalda bakiyo manyak bu kadin ya

yok bence artikin oraya oturtmaz yaw napacan o koltukta bebek kocaman oldu gerek yokdu bi git nerden bakacak alttanmi karindanmi catlak kari yine parmak ne atmasin gerek yokki artikk

anladim ipekimm:26:amin kiscem sende bi yaptirsan pihtilasmayi .vaktin olmazmi gitsende hastaneye 3 düsügüm var desenn sonra sonucu bekliyon zatenn:26:

plana aldım onuda kızçem, sıradaki işlemlerim; endokrin muayene, hsg çekimi, belki histeroskopi, bir de pıhtı testleri, ayrıca da diğer muayene ve kontrollerim aynen devam

herkesi öpüyorum görüşürüz akşama gelin bende gelcem 9 dan snra dersaneden gelip girerm byes

bu pihtilasma neyden kaynaklaniyo yasakhayalim genetik bisey mi :26::26:

genetik hastalik loorim anne veya babada varsa dogustan bize geciyo mesala diger kardeslerde olmayabilir bi cocukta alabilir su an kardesler arasinda bi bende ciktii..digerlerinde düsük ne yok galiba onalrda yok bu ben almisim ya annemden ya babamdann:26::26:

rabbim emeklerimizi bosa cikarmasin insalalh :26:tamam peri kiscem hoscakal kal

Son düzenleme:
yok bence artikin oraya oturtmaz yaw napacan o koltukta bebek kocaman oldu gerek yokdu bi git nerden bakacak alttanmi karindanmi catlak kari yine parmak ne atmasin gerek yokki artikk

bu seferde oyle yaparsa sordurtucam benimkine ne zaman normal bi hamile gibi muayene olucam ben

Masallah yasagim. sen kk nin dr.usun . sen solemesen nerden yaptiracaktik bu testleri saol canimm

rica ederim kiscem yasanmisliklarimdan dolayi arastirmadigim yaptirmadigim bisey kalmadi mersahimmm insalah korkam ikincisinda yawrun igne sayesinde kucaginda olacakk...

bu seferde dr bakmazsa ben oturucam onu o catala ya beni hala catalda bakiyo manyak bu kadin ya
en iyisi canımm onuda oturtki anlasın anyayı konyayı görsün
ben anlamadım zati neden çataldan bakıo ? ultrasonda karından görünmüomu :26:

ipemmm çok geçmiş olsun güzelim yaa :85: çok üzüldümmm.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin..
ne denir bilemedim şimdik

yok ogrenemedik henuz pazartesi gidicez insallah ogrenicem farketmiyo tabiki ama insan cok merak ediyo ne var iceride diye
lorimmm tahmin edebiliorum heycanını
en kısa zamanda görürsün inşallah canımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…