- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #49.301
kan pihtilasma testi kiscemm.. bi düsük yaparsan kendin ödüyosun testin parasini özelde yaptirabiliyosun cünkü 2 bin tl ne olmasi lasim..eger 3 düsük yaparsan üniv has..yaptiriyosun bedavayaaaa
amin ipemmmbende çıkıyorum kızçelerim maratonum bitmesshepimizin hızır eşi, erenler yoldaşı olsun
Hosbulduk canimmmayyy ogrenmisti oyy ben nerelere gidem kafami nerelere vuramm cildiricamm yaa hayirli olsun papomunn bebegi insallah bu sene erkek senesi cosmus erkekler benide goren turkler yok yok erkek erkek diyo icimimi goruyosun teyze diyorum pazartesi gidicemmm fena sabirsizimmm
kızçelerimmm ben çkıkoorum azcıkkkk markete gitcem bide yemek yapimmm
bulgurr yapim kendimeede folik asit alimm
evet ipekim tüp bebek öncesi pihtilasmaya kesin bakiliyo biliyorum en cok düsüge neden olan bi faktör oldugu icinnn:26:ipekim sen kacinci haftada kaybetmistin bebgini hic lekelenme ne varmiydi:26:
loorim kan pihtilasma topikinde ögrendim kislarr yaziyo herbiseycigiitrden bile haberin var valla bravooo
korkma kiscem ignesini olucan hamile kalir kalmaz simdiden coraspine basla hemennnn günde bi tane alderdi veren rabbim dermaninida veriyo ignesi ne varr..yüzde seksen kisi igne sayesinde yawrusuna kavusuyo..
başla canımmm coraspin alcann
inşallah mersahımmm Allah yardımcımız olacaktır sen endişe etme
perisanmi oldunnbebek göster artikin önünüüü doktor sende görrrr4rrrrr
kan pihtilasma testi kiscemm.. bi düsük yaparsan kendin ödüyosun testin parasini özelde yaptirabiliyosun cünkü 2 bin tl ne olmasi lasim..eger 3 düsük yaparsan üniv has..yaptiriyosun bedavayaaaa
7. hafta ortasında, salı günü açık kahve lekelenme oldu, ben kötüye yormak istemedm ama braz da hissedydum çünkü mide bulantım başlamıştı fakat ilerlemediçarşamba öle bi dr aradm dedm dün böle bişey oldu ama zaten ctesiye randevu var (hesapta kalp atışı duycam) gelmeme grek varmı dedm, yne bakalım yarn gel dedi, perşembe sabh gittim baktı sadece kese vardı canım bebek yoktu ( test istedi hcg durumu 2 gün snra artmazsa alıcaktı eve gönderdi .. ben eve geldim sancım başladı snra da düşük oldu işte (( zaten galiba 5.-6. hafta gibi gelişim durmuş ( çok kötü bi olay Rabbim yaşatmasın bidaha (
amin ipemmm
lororiimmm öğrenemedinmi yoksam daha kızçemi paşamı die
ama ultrasondaki paşaya benziodu gibim :26: gerçi sağlıklı sııhhatli aklı fikri yerinde olsunda Rabbimin her verdiği kabulümüzdür..
loorim kan pihtilasma topikinde ögrendim kislarr yaziyo herbiseycigii
bu seferde dr bakmazsa ben oturucam onu o catalaya beni hala catalda bakiyo manyak bu kadin ya
anladim ipekimm:26:aminkiscem sende bi yaptirsan pihtilasmayi .vaktin olmazmi gitsende hastaneye 3 düsügüm var desenn sonra sonucu bekliyon zatenn:26:
bu pihtilasma neyden kaynaklaniyo yasakhayalim genetik bisey mi :26::26:
loorim kan pihtilasma topikinde ögrendim kislarr yaziyo herbiseycigii
plana aldım onuda kızçem, sıradaki işlemlerim; endokrin muayene, hsg çekimi, belki histeroskopi, bir de pıhtı testleri, ayrıca da diğer muayene ve kontrollerim aynen devam
herkesi öpüyorum görüşürüz akşama gelin bende gelcem 9 dan snra dersaneden gelip girerm byes
yok bence artikin oraya oturtmazyaw napacan o koltukta bebek kocaman oldu gerek yok du bi git nerden bakacak alttanmi karindanmi catlak kari yine parmak ne atmasin gerek yokki artikk
Masallah yasagim. sen kk nin dr.usun . sen solemesen nerden yaptiracaktik bu testleri saol canimm
bu seferde dr bakmazsa ben oturucam onu o catalaya beni hala catalda bakiyo manyak bu kadin ya
ipemmm çok geçmiş olsun güzelim yaa :85: çok üzüldümmm.. Rabbim hepimiz için hayırlısını versin..7. hafta ortasında, salı günü açık kahve lekelenme oldu, ben kötüye yormak istemedm ama braz da hissedydum çünkü mide bulantım başlamıştı fakat ilerlemediçarşamba öle bi dr aradm dedm dün böle bişey oldu ama zaten ctesiye randevu var (hesapta kalp atışı duycam) gelmeme grek varmı dedm, yne bakalım yarn gel dedi, perşembe sabh gittim baktı sadece kese vardı canım bebek yoktu ( test istedi hcg durumu 2 gün snra artmazsa kürtajla alıcaktı eve gönderdi .. ben eve geldim sancım başladı snra da kendiliğinden düşük oldu işte (( zaten galiba 5.-6. hafta gibi gelişim durmuş ( çok kötü bi olay Rabbim yaşatmasın bidaha (
lorimmm tahmin edebiliorum heycanınıyok ogrenemedik henuz pazartesi gidicez insallah ogrenicem farketmiyo tabiki ama insan cok merak ediyo ne var iceride diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?