Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Agri gözlerime vuruyor artik. Ama yapcak bisi yok. Bir agri kesici daha icerim belki

cok kotu bisey o bas agrisi benimde hergun bi yokluyo beni ama ben hic bisey yapmiyorum balkona cikiyorum derin derin nefes aliyorum biraz uzaniyorum kolonyayla masaj yapiyorum fln gecmiyo ama rahatliyorum

canlarrr ben de çıkıorumm yawww daha duş alcammmm kocişinnn işi bitmeden alayımdaaa öle yatayımmm yoğsa o yatınca korkuorum alamıorum duş
Allah rahatlıkm versinnn inşallahhhh

İyi geceler nazıımmmm da neden korkuyorsun bebeğim????

miamorem patates dilimlerini denedinmi :26:
dilimleri başının etrafına dizip yazma ile bağla şifa olur belki bizde öyle yaparlar ağrıyı alır
nane yağı işe yarardı ama demekki çok şiddetli :26:

Ara ara gidiyor geliyor. Simdi dislerime ve gözletime vurdu. Parasetamol alicam bir tane

yendim ben Allaha sukur onceden beterdim esimi banyoda dikiyodum ben dus alana kadar simdi oyle degilim

Ya aslında benide bizim imam nikahımızı kıyan hoca korkutmuştu:)))Kayınvalidemle konuştk sonra detaylı geçti korkum:)))
Looriiiimmm mesajlarına bakarmısın kuzzum

Eki Görüntüle 695776

aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm

afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh

Eki Görüntüle 695782

rabbim tüm burdaki kislar insalalh en kisa zamanda hamile kalsin inslaalh 9 ay sonunda yawrusunu kucaklarina alsinlarrhamis olanlarda kolay dogum yaparak yawrularina kavussun inslalahhhhhhhh

vayy vayyyy 5000 in şerefine büyük kutlamalar olmuş MAŞALLAH

OHH MAŞALLAH nazım sana... şükür bak hiç birşeyin yok sen bu doktora devam et.. valla moral de çok önemli benim doktorumda böyle devlet hastanesindeki beni deli etmişti.. kendi doktorum sen neyin stresini yapıyorsun çok sağlıklısın git hamile kal öyle gel dedi en güzeli stres yapmamak... sakin olmak....................sana göstereceği farklı çalışma neymiş ki onu merak ettim öğrenirsen yaz onu da...............aaa bu arada dün ovu testinde çift kırmızı çizgiyi görmüş bulunmaktayım

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

yasakımmm yapmışın gene yapacağınıııı bu kurbanlar ne kısçem.. neyse ben birini kaprım kurbana saklim bari

Eki Görüntüle 695776

aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm

afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh

Eki Görüntüle 695782

rabbim tüm burdaki kislar insalalh en kisa zamanda hamile kalsin inslaalh 9 ay sonunda yawrusunu kucaklarina alsinlarrhamis olanlarda kolay dogum yaparak yawrularina kavussun inslalahhhhhhhh

nazımmm bayılırım tatlılara elcağızlarına sağlık kızçemm :125::125::125::125:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…