- 5 Ekim 2012
- 11.544
- 5.970
- 248
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.381
Agri gözlerime vuruyor artik. Ama yapcak bisi yok. Bir agri kesici daha icerim belki
canlarrr ben de çıkıorumm yawww daha duş alcammmm kocişinnn işi bitmeden alayımdaaa öle yatayımmm yoğsa o yatınca korkuorum alamıorum duş
Allah rahatlıkm versinnn inşallahhhh
Annemmmm korkmayin yenin bunlari. Siz korkzdan daha güclüsünüz sakin unutmayinn
Agri gözlerime vuruyor artik. Ama yapcak bisi yok. Bir agri kesici daha icerim belki
miamorem patates dilimlerini denedinmi :26:
dilimleri başının etrafına dizip yazma ile bağla şifa olur belki bizde öyle yaparlar ağrıyı alır
nane yağı işe yarardı ama demekki çok şiddetli :26:
yendim ben Allaha sukur onceden beterdim esimi banyoda dikiyodum ben dus alana kadar simdi oyle degilim
Ben yatiyorum fistiklarrr, yarin sabah doktora gidicem. Allah rahatlik versinnbnn
bende çıkıyorum canlar
hayırlı geceler hepinize güzel sohbetiniz için çok sağolun
Ya aslında benide bizim imam nikahımızı kıyan hoca korkutmuştu:)))Kayınvalidemle konuştk sonra detaylı geçti korkum:)))
Looriiiimmm mesajlarına bakarmısın kuzzum
Hoca ne dedide korkuttu???
Günaydınnnn canlarimm
Eki Görüntüle 695765
ister simdi kesin ister gurbanda gurbanlik yapinnnnnnherkese bi tane diger kislarada ayirdimmmmm gelince alip götürsünler evciklerineeeeee promosyonlar devam edecek 6000.sayfada tosun verilecek haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 695776
aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm
afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 695782
rabbim tüm burdaki kislar insalalh en kisa zamanda hamile kalsin inslaalh 9 ay sonunda yawrusunu kucaklarina alsinlarrhamis olanlarda kolay dogum yaparak yawrularina kavussun inslalahhhhhhhh
geldimm zuhalimm te yenni girdimmm ancaa evim uzak ya heryere yoruldum çokk4
yaww bu dr um ii çok sevdimmm adamıı
bana dediii sen çok sağlıklıısın rahmin tertemizz maşşalah yumuşlarımda iyimişşş
bana kalırsa folik asit bile içme dediionun yerine gin aşısırı bulgur vs ye dedii
benim pıhtım en alt seviyemiş o kadar tehlikeli değil ama iğneden kaçışın yok dedii
sonra baktıı alttan gene kürtajdan eser kalmamışş toparlanmış rahimm
3 ay içindee kalırsın dedii ha kalmassan bana gell başka bi çalışma görstercem sana dedii
ben dedim ben kendim gittim testlerimi yaptırdım dedii oda yalan söledin yanii dr lara dedii anladı 3 yanii
bende evet dedimm mecburen yoğsa bakmıolar dedimm aman ii yapmışınn ama dedi bunları düşüncene evliliğini yaşa dedii
bunla küçük şeyler dedii maşşallahın varr dedii
öle motive etti yolaldı bide smile testi yaptı haftaya onu alcamm ona bakcak okadar
Eki Görüntüle 695765
ister simdi kesin ister gurbanda gurbanlik yapinnnnnnherkese bi tane diger kislarada ayirdimmmmm gelince alip götürsünler evciklerineeeeee promosyonlar devam edecek 6000.sayfada tosun verilecek haberiniz olaaaa
Eki Görüntüle 695776
aman burda olmayan kislarada ayirinnnnnncanlari ister neyimmmm
afiyet şugar olsunnnnnnnnnbol bebis getirsin inslalhhhhhhhhh
Eki Görüntüle 695782
rabbim tüm burdaki kislar insalalh en kisa zamanda hamile kalsin inslaalh 9 ay sonunda yawrusunu kucaklarina alsinlarrhamis olanlarda kolay dogum yaparak yawrularina kavussun inslalahhhhhhhh
nazımmm bayılırım tatlılara elcağızlarına sağlık kızçemm :125::125::125::125:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?