- 7 Şubat 2013
- 4.170
- 2.814
- 373
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.401
Gunaydin guzel kizceler
hayirli cumalar
mersahım,, esrarengizim hoşgeldinizzz.......hayırlı cumalar........
hoşbulduk zuhalimmmnasılsın kızçem? sanada hayırlı cumalar olsun
iyiyim tatlımm şükür valla herşey yolunda......... Sen nasılsın canımm
hoşgeldin mersahımmm
Hosbulduk kizlar nasilsinizmersahım,, esrarengizim hoşgeldinizzz.......hayırlı cumalar........
kızlar günaydın
bnm bata son 2 kasık ve bel ağrım var dün akşamda gögüslerim çok sızladı bide bişi sorcam bnm genelde sol tarafımda ağrı oluyo neden
olabilir ?
Hosbulduk kizlar nasilsiniz
Bilmiyorum canim benimde ole oluyo hepo taraf mi calusiyo acep :
iyi canım ne olsun bende aynı.. Geçen test yaptım bata 5 gün kala negatif çıktı.. Nasılsa negatif die ağrı kesici içtim ertesi günde alkol aldım azcıkınSonra basam dediki 5 gün önceden belli olmaz die diyince bende paniklerdeyim işin tuhafı adetimin gelmesi için yaşadığım hiç bir belirtim yok Ve panik içerisindeym hamişsem bişi olurmu die :18:
kızlar günaydın
bnm bata son 2 kasık ve bel ağrım var dün akşamda gögüslerim çok sızladı bide bişi sorcam bnm genelde sol tarafımda ağrı oluyo neden
olabilir ?
Hosbulduk kizlar nasilsiniz
Bilmiyorum canim benimde ole oluyo hepo taraf mi calusiyo acep :
5 gün önceden belli olmayabilir bayağı zaman var çünkü canım ama hamile olduğunu bilmeden içilen hap etki etmez hep öyle derler korkma birşey olmazz...
benimde ilk hamileliğimde hep sol tarafta ağrı olurdu.... ultrasonda kese o tarafa daha yakındı ona yormuştum ben..belirtilerin uyuyor tatlım ama kendini dinleme,,heveslenmek umutlanmak yoruyor insanı... bekle sabret regl geçerse kan testi yaptırırsın... eğer hayırlısıysa inşallah hamilesindir tatlımmm
güünnayydınnnnn canımmmmmgünaydın tatlımmm
günayydınnn zuhalimm bitanemmmmmhepinize günaydınn canlarımmmm
günaydınn cankuşummmmm Hayırlı cumalarr inşallahhhhgünaydin kizlar...cumanizda mübarek olsun bu arada :)
:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:
yasakımmm yapmışın gene yapacağınııııbu kurbanlar ne kısçem.. neyse ben birini kaprım kurbana saklim bari
nazımmm bayılırım tatlılara elcağızlarına sağlık kızçemm :125::125::125::125:
hayırlı cumalarrrr bitanemmmmmGunaydin guzel kizceler
hayirli cumalar
Kimsecikler kalmamis mi
:13: :18:
Heh aradigimi buldum
:18::18::18::18::18:
iyi canım ne olsun bende aynı.. Geçen test yaptım bata 5 gün kala negatif çıktı.. Nasılsa negatif die ağrı kesici içtim ertesi günde alkol aldım azcıkınSonra basam dediki 5 gün önceden belli olmaz die diyince bende paniklerdeyim işin tuhafı adetimin gelmesi için yaşadığım hiç bir belirtim yok Ve panik içerisindeym hamişsem bişi olurmu die :18:
kızlar günaydın
olabilir ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?