- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.421
günaydin nazimmm
karamelime okudum yazdinmi beni okudu diye
güünnayydınnnnn canımmmmm
günayydınnn zuhalimm bitanemmmmmdeğerlendir 2 çizgiyii bu hafta boş geçmesinnn hiçç
güünanydyınnnn yazmışımmmm kuşummm Allah kabul etsinnn
Insallah kabul olur canim :)
KIZLAR bakin buda idrar testi ne zaman belli olur diye bir yazi var.....ESRARENGIZIME gelsin bu bölümde :)
İdrarla yapılan gebelik / hamilelik testi ilişkiden ne kadtar sonra tam sonuç verir ? Bu sonuçlar güvenli midir ?
İdrardan yapılan hamilelit testleri ilişkiden sonraki bir kaç gün içinde bir kere kesinlikle sonuç vermez arkadaşlarım. Özellikle regl tarihinize bir hafta kala da tam sonuç alamazsınız. Bu testin sonuç verebilmesi için adetlerinizin gecikmesi olana kadar mecburen beklemek ve daha sonrasında test yapmanız gerekir. Aslında mantık basittir. Testten doğru sonuç alabilmek için süre geçmesi gerekir bunun sebebi ise, eğer hamile iseniz HCG hormonu sizin kanınızdan idrara geçmeli ki sizler net sonuçlar alabilesiniz. Gün geçtikçe bu hormonun yükselmesi ve özellikle BETA HCG testlerindeki, süre geçtikçe artan değer bunu göstermektedir.
Benim bat mat karisti yirmi gun gecti leke gibi geldi onceki gunolabilir bilmiorum ya senn ne kadar kaldı bata
Zuhalim bi senkron tutmadi. disardayim islerim var. ben geliyom kimse kalmiyo.hoşgeldin mersahımmm.......... iyiyim ben sen nasılsın canımmm
Afiyett olsun nnnn cannımmmmm
hayırlı cumalarrrr bitanemmmmm
ne buldunnn mersahımmmm :44::44::44::44:
özele baktın mı bebemmm
heppinize kucak dolusu selamlarrrrr
ve cumanız hayırlı olsun...
internetimdeki sorun, iş yerindeki yoğunluk falan derken biraz uzak düştük merak edenler varsa Allaha şükür iyiyiz sağlıklıyız...
siz de ne var ne yok bakalım görüşmeyeli?
Bida bakarim naxim senin icinbakmışınnnnn
heppinize kucak dolusu selamlarrrrr
ve cumanız hayırlı olsun...
internetimdeki sorun, iş yerindeki yoğunluk falan derken biraz uzak düştük merak edenler varsa Allaha şükür iyiyiz sağlıklıyız...
siz de ne var ne yok bakalım görüşmeyeli?
Benim bat mat karisti yirmi gun gecti leke gibi geldi onceki gun
Zuhalim bi senkron tutmadi. disardayim islerim var. ben geliyom kimse kalmiyo.neyse bindim otobuse ohh rahat rahat yazayim artikin
trnaklarini yiyen smile. topikte kimse yoktu rastgele deneyerek buldum :) telde bunlar nie gorunmuyo yaw. yazilarim nesesiz kaliyo.
Baktim tatlim
Bida bakarim naxim senin icin
İyilik pazartesim karamelim hamile
Bende pihtilasma cikti. reglim 20 gun gec ve leke gibi geldi bide. benden haberler bole. sen iyisindir insallah hissetmeye basladinmi seyirme gibi bebisi
sen evdemiisn kuşummm bugünnnn
Cuma dersim yok
Nazim evin isleri vardi onlarla ilgilendim elektrik basvuru fln. simdi anneme gidiyom. bu arada hastaneden cikarttilar dun. Bana gelmedi kaynanamlar vvar ya rahat edemiyom dedi uzuldum.
iimmm şükürr canımm maşallahhhh kocamn olmuşunnnnnn
Bida bakarim naxim senin icin
İyilik pazartesim karamelim hamile
Bende pihtilasma cikti. reglim 20 gun gec ve leke gibi geldi bide. benden haberler bole. sen iyisindir insallah hissetmeye basladinmi seyirme gibi bebisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?