- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.521
evettt melekimmm napsam bilmiorum yaaaa :18::18::18:
ne alacam ben bu kocişeee :44::44::44::44:
kızçemmm koyummm bakk profilimee ama
bende isterimmm buarada o günn yazamadımm 10 dakka bekleme kahrınaa unutumm resimm iisitoırumm tabi hç gömedimmm
morem hamile kalsirsin inslalah testi verirsinmasaya 3 tabak koy üstüne testi tamamdir daaha napsin adam hediyeyi kis morem sende cicimlik ten ciktin demek 1 yillik evli oalcaniz hayirli olsun bi yastikta kocayinnn bence simdi bebisin gelme zamani bi yil dolmus tam sirasii
neyse simcik cikim biraz islerim vaaaaaaaa
hoscakalin dostca kalinnnn
benn geldimmm kimseciklerrr yoookkk herkeşşşlerrr giderrr
bende rahim ağzı yarasını dondurdum ve iyileşmeyi bekleyip anne olmayı isteyenlerdenim bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.
moremmmmmm bende seni öptüm kiscemmmyaw bende bi disari cikacam hava güzel bi dolanim ne var ne yok bi arkadasa ugrum biseyler yapim isteeeeeee
kiscem benim hic bi bilgim yok bu konuda kusura bakam yardimci olamiycammm
tamam zikzak kiscem sen kendini nasi iyi hissedersen öyle yappbende durmaam artikin evde öyle eskisi gibim sürekli gelemeyebilirim topike evin ici özellikle apartman yazin sikici oluyoo hani bahceli ev olsa bahcede ne oturrum ama apartmanda olunca mecbur disari cikip gezmek lasimmm yosam evde cinnet gecirme ihtimali yüksek oluyoo zikzakim ben ankarada olsam giderrim ulusa kizilaya gez gezebildigin kadar..yada giderim sosyete pazarlarina oh ne güzel herseya var o pazarlarda ..hacettepe nin altindaki pazar daha büyük balgattada var ama bence diger yer daha büyük ve güzelll nice cantalar var cakma markali ah canim ankara istedi bak görüyonmuuuu
hangi yemekteyize kis morem bi ara show tvde vardi onami yaw o neka güzeldi aglamistim ben bitti diyeeee
:44::44::44::44::44::44::44:gecirkirsede mevsimsel olabilü
yine geciktim anlaşılannnn
sadece pamik yanacigindan vir yeterlii napacak hediyeyi neyiii
morem hamile kalsirsin inslalah testi verirsinmasaya 3 tabak koy üstüne testi tamamdir daaha napsin adam hediyeyi kis morem sende cicimlik ten ciktin demek 1 yillik evli oalcaniz hayirli olsun bi yastikta kocayinnn bence simdi bebisin gelme zamani bi yil dolmus tam sirasii
neyse simcik cikim biraz islerim vaaaaaaaa
hoscakalin dostca kalinnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?