Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

sadece pamik yanacigindan vir yeterlii napacak hediyeyi neyiii

morem hamile kalsirsin inslalah testi verirsinmasaya 3 tabak koy üstüne testi tamamdir daaha napsin adam hediyeyi kis morem sende cicimlik ten ciktin demek 1 yillik evli oalcaniz hayirli olsun bi yastikta kocayinnnbence simdi bebisin gelme zamani bi yil dolmus tam sirasii

yasakımm bu çokk iyi fikir kızzz

ayyy hadi inşallahhhh iyi haberler verir moremmm

bende rahim ağzı yarasını dondurdum ve iyileşmeyi bekleyip anne olmayı isteyenlerdenim bu konuda tecrübeleriniz varsa paylaşırsanız sevinirim.

oyy ben ilk kes duydumm canımmm hiç fikrşm bilgim yokk ama araştırım senin içinnn :26::26:

geçmiş olsunnn

moremmmmmm bende seni öptüm kiscemmmyaw bende bi disari cikacam hava güzel bi dolanim ne var ne yok bi arkadasa ugrum biseyler yapim isteeeeeee

oohhhh gezz ysakımmmm güzell güzelll bende kapalı kaldım evdeee

kociş mesaide gene tek kaldımmm herifim trafik çok die mesai kalıyooo aman yaww hemen taşınsakta bitseee bu işgencee :26::26:

ülemiii yaww seninnn ağzın ne söyliiii

ben sizsizz naparınnn desene hasret kapıdaaa ,

hiçç ciicim olmadı kiii yasakımmm uuzn zamamndır tanııyınca ciicm ayıda olmuoo aklımda 3 tabak işii ama sanmıorum yaa bu ayy benden beklemyeinnn hiççç dün doktorda öle dedi evleneli 3 ay olmmuş gibi düşün dedi 7. aynındaki kaybın seni hepp negatife sürüklemesin dedii evliliğn tadını çıkar bebek elbette gelir dio kısmet inşa.. Rabbim hepimmize versinnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…