Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

evett canımm ben de vuurlcamm dr söledi bana küçük iğnelerden miş alışında kendin bile vurusundedii

bende rahim filmi ile acilani duymadim onda tesbit ediliyo laparoskopi ameliyat ile aciliyo acabilirlerseeee:44::44::44::44::44:

evett canımm ben de vuurlcamm dr söledi bana küçük iğnelerden miş alışında kendin bile vurusundedii

cok can akiyo morem bide morariyo ya ben günde iki defa yapmistimmm napalim hersey bebek icinn ilk basta korkuyodum sonra piskopata bagladim kendim yapiyodummm

özel adyoloji merkezine geldi kendisi hep röntgeni çekti hem de açtı ama sanmam kandııldığımı çünkü gazlı bezde kan vardı şiringayla bişiler yaptı elinle bişiler yaptı hissettim canım
canım söylemedimi sana şukadarı tıkalımış falan diye zaten filimde ki raporda yazar tüplerin durumu...
tüpleriin az tıkalıysa rahim filiminden sonra kendi zorlamadan dolayı açılabiliyomuş kimisi rahim filiminden sonra hamile kalabiliyomuş ama kapalı tüpler için ayrıca ameliyat gerekli diye biliyodum ben geçmiş olsun inş dedikleri gibidir

Son düzenleme:
özel adyoloji merkezine geldi kendisi hep röntgeni çekti hem de açtı ama sanmam kandııldığımı çünkü gazlı bezde kan vardı şiringayla bişiler yaptı elinle bişiler yaptı hissettim canım

peki rosem actik dedilermi sanaaa

valla canımm ben hiç yorum yapamıcammm :44: bilmiorum hiççç :44::44::44:

yasakım test sonuçlarım

yapmışlar baksama melekimmm acaba
öle bişeymiii :44::44::44:

melekim sendede sadece MTHFR677 MUTASYON ANALİZİ 677C>T Mt/N heterezigot cikmis moremle ayniiikiscem sendedemi sadece 3 taneye baktilar devamina niye bakmiyolar anlamiyorum ya..demekki ondan sadece 400 tutuyo tamami cok pahali cünküüüü cünkü 12 panel var sizde sadece 3 veya 4 ne bakmislarrrrr

bende çok korkarımm iğnedennn

korkunun ecele faydasi yok morem bebek istiyosak hicbiseyi gözümüz görmeyecek korkuyoz ne demiycez baska yolu yok cünküüüvalla su an bi bebek icin yapmiycam bisey yok ...gözüm kara bu konuda inslalah emeklerimizin karsiligini alirizzzzz:26:

niye tamamına bakmıyolar baktırmıyolar ki sonra olmadımı onlar üzülmüyo tabi 4 kez tüp denedim ondan sonra doktorlar pıhtılaşmayı akıl edebildi
morem insallah öyledir ama melekin dedigi gibi bende öyle iki tüpte kapaliysa ameliyatla actiklarini biliyorummm

inş dediği gibidir ama bilmiyorum yaaa

inşallahhhhh yasakımm inşallahhhhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…