- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #50.701
bende anlamadım canım tüpe başalyınca göstericem sonucu doktoruma bize sonucu email ile gönderdiler telde söyledi hemşireler pıhtılaşma var diye transferden sonra iğne vurulmanız gerek hamilelik boyunca demişlerdi
ben arkadaşın kafasını karıştırmak istemem ama ben artık bu konuları iyice ezberlediğim içinbildiğimi söylüyorum tüpleri tıkalı olanların kiminin az tıkalıysa rahim filminde zorlandığı için tüpler kendisi açılabiliyomuş ama ayrıca açmak için ameliyat gerkeliymiş diye biliyorum ben
evett canımm ben de vuurlcamm dr söledi bana küçük iğnelerden miş alışında kendin bile vurusundedii
canım söylemedimi sana şukadarı tıkalımış falan diye zaten filimde ki raporda yazar tüplerin durumu...özel adyoloji merkezine geldi kendisi hep röntgeni çekti hem de açtı ama sanmam kandııldığımı çünkü gazlı bezde kan vardı şiringayla bişiler yaptı elinle bişiler yaptı hissettim canım
özel adyoloji merkezine geldi kendisi hep röntgeni çekti hem de açtı ama sanmam kandııldığımı çünkü gazlı bezde kan vardı şiringayla bişiler yaptı elinle bişiler yaptı hissettim canım
özel adyoloji merkezine geldi kendisi hep röntgeni çekti hem de açtı ama sanmam kandııldığımı çünkü gazlı bezde kan vardı şiringayla bişiler yaptı elinle bişiler yaptı hissettim canım
yasakım test sonuçlarımTEST ADI MUTASYON ADI GENOTİP(SONUÇ)
N/N=HOMOZİGOT NORMAL (mutasyonu taşımıyor)
- FAKTOR V LEIDEN PCR 1691G>A N/N
- PROTROMBIN(faktor2)GEN MUTASYONU 20210G>A N/N
- MTHFR677 MUTASYON ANALİZİ 677C>T Mt/N
Mt/N=HETEROZİGOT (mutasyonu tek alelde taşıyor)
Mt/Mt=HOMOZİGOT MUTANT (Mutasyonu her iki alelde taşıyor)...................
ben arkadaşın kafasını karıştırmak istemem ama ben artık bu konuları iyice ezberlediğim içinbildiğimi söylüyorum tüpleri tıkalı olanların kiminin az tıkalıysa rahim filminde zorlandığı için tüpler kendisi açılabiliyomuş ama ayrıca açmak için ameliyat gerkeliymiş diye biliyorum ben
yapmışlar baksama melekimmm acaba
öle bişeymiii :44::44::44:
nazzz ne oldu neden agliyorsun yineee, okudum bisi anlamadimmmm
cok can akiyo morem bide morariyo ya ben günde iki defa yapmistimmm napalim hersey bebek icinn ilk basta korkuyodum sonra piskopata bagladim kendim yapiyodummm
önemli bişey değill ablaaa
öle gene duygusala bağladımmm bennn
morem insallah öyledir ama melekin dedigi gibi bende öyle iki tüpte kapaliysa ameliyatla actiklarini biliyorummm
Allahim yaaaaaa... benim kurabiyelere mi agladinnn?:))
bende çok korkarımm iğnedennn
belki sevİye seviyedirrr kızçenin çok tıkalı değildirr :44::44::44:
niye tamamına bakmıyolar baktırmıyolar ki sonra olmadımı onlar üzülmüyo tabi 4 kez tüp denedim ondan sonra doktorlar pıhtılaşmayı akıl edebildimelekim sendede sadece MTHFR677 MUTASYON ANALİZİ 677C>T Mt/N heterezigot cikmis moremle ayniiikiscem sendedemi sadece 3 taneye baktilar devamina niye bakmiyolar anlamiyorum ya..demekki ondan sadece 400 tutuyo tamami cok pahali cünküüüü cünkü 12 panel var sizde sadece 3 veya 4 ne bakmislarrrrr
morem insallah öyledir ama melekin dedigi gibi bende öyle iki tüpte kapaliysa ameliyatla actiklarini biliyorummm
korkunun ecele faydasi yok morem bebek istiyosak hicbiseyi gözümüz görmeyecek korkuyoz ne demiycez baska yolu yok cünküüüvalla su an bi bebek icin yapmiycam bisey yok ... gözüm kara bu konuda inslalah emeklerimizin karsiligini alirizzzzz:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?