Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızlar okunacak dua ya benıde ekleyın 500 de benden ekleyın inş. birde başlamadan 3 kere salavat qetırelım

amin canım amin

Kızlar annemlere geldim.....Burda normal açılıyor sayfam......Bizim pc De sorun var galiba.....

Çok tuhaflaştı ,,, konuya cevap vere giriyorum ,, üye adınızı ve şifrenizi girin diyor tekrar tekrar girdim..Ancak yazabiliyorum....Yani annemler de de bu sorun oluştu...

Anlamadım pc den mi ,, ben den mi....
Çıkış yapıyorum , yine de açık görünüyorum yaa...

Evden giremicem ben galiba bugün..... ,,,
Sizlerden uzak mı kalcam acaba.....
eve gidince tekrar denicem bakalım yine 507. sayfayı mı göstercek sadecer hadi byyy......

Kızlar günaydın üzüntümü paylaştığınız için hepinize teşekkür ederim...........................

Rabbim sen unutan kullarindan etme bizi,dara dusunce hatirlayan kullardan etmi bizi yuce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi cumaniz mubarek olsun kızçeler

eve gidince tekrar denicem bakalım yine 507. sayfayı mı göstercek sadecer hadi byyy......

ahhh kıyamam ben sana ne olcak şimdi görüşümicez mi biz senle

Kızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum

Günaydın kızlar :)
Gunaydin karabiberim ;-)
Hayirli cumalar canim cok giremesekte bu muberek gunde kalplerimiz bir dualarimiz bir.
Caannnnoooooommmmmm el birligiyle devirdik.. hosgeldin cancanom 500 sayfada sizede ayirdik biseyler...
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Hayirli cumalar hancegim.....
Ruyabusem bende yollardayim misaafir vardi simdi annemlere gidiyom. bagimlilik yapti kk hep sizi ozluyoom..
Rabbim sen unutan kullarindan etme bizi,dara dusunce hatirlayan kullardan etmi bizi yuce rabbim seni her vakit ananb kullardan eyle bizi cumaniz mubarek olsun kızçeler
Amiiiiinnnn caanum. nuarinim topigimizin ilk hamisi dua et bizlere
iyiym bitanem sen nasılsın canımmmmmmmmm
Melegim iyiyim arada yokluyom sizi ozluyom. yasagim uykuda galiba. 500 sayfa kutluyom derken dagitti mi napti
Kızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum

O ne kine hic bisi anlamadim

sağolasınız canım sabah sabah iyi geldi bana da karpuz peynir, yanında da tazecik ekmeğim vardı ...

mersahım kuzum etmezmiyım bitanecim herzaman dualarımdasın,Rabbim şu hayırlı cuma gününde dualarımizı kabul etsin

uyy unutmuşummm bitanem ekliorummm hemenn

Son düzenleme:
[/QUOTE]

son durum canlarımm

[/QUOTE]

meleğimm senide ekledimmmm bitanemmm

Son düzenleme:

hoş geldinnn canımmmm aceleci bacı ne demek ben bilemdim onuu melekim sen bilimosnunnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…