- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.747
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #5.081
Kızlar günaydın, nasılsınız? akşam oturmuşsunuz kutlama için şimdide öğlene kadar gelmezsiniz dimi :)))))
hayırlı olsun 500, sayfayı devirdik desenize,
Cumanız mubarek olsun canlarım, Rabbim cumaların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eyler inşallah, rabbim hepimize ve bizim gibi isteyen herkese bebiş verir inşallah. AMİN
Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Rabbim sen unutan kullarindan etme bizi,dara dusunce hatirlayan kullardan etmi bizi yuce rabbim seni her vakit anan kullardan eyle bizi cumaniz mubarek olsun kızçeler
Kızlar annemlere geldim.....Burda normal açılıyor sayfam......Bizim pc De sorun var galiba.....
Çok tuhaflaştı ,,, konuya cevap vere giriyorum ,, üye adınızı ve şifrenizi girin diyor tekrar tekrar girdim..Ancak yazabiliyorum....Yani annemler de de bu sorun oluştu...
Anlamadım pc den mi ,, ben den mi....
Çıkış yapıyorum , yine de açık görünüyorum yaa...
Evden giremicem ben galiba bugün.....,,,
Sizlerden uzak mı kalcam acaba.....
eve gidince tekrar denicem bakalım yine 507. sayfayı mı göstercek sadecer hadi byyy......
Gunaydin karabiberim ;-)Günaydın kızlar :)
Hayirli cumalar canim cok giremesekte bu muberek gunde kalplerimiz bir dualarimiz bir.kızlar günaydın, gözlerimi açamıyorum artık yorgunluktan ama yine de işimin başındayım!!!
hepinizi öpüyorum hafta sonu evde olmayacağım için giremem sizleri göremem hepiniz Allah a emanet olunnn
bu arada cumanız hayırlı olsunnnn
Caannnnoooooommmmmm el birligiyle devirdik.. hosgeldin cancanom 500 sayfada sizede ayirdik biseyler...Kızlar günaydın, nasılsınız? akşam oturmuşsunuz kutlama için şimdide öğlene kadar gelmezsiniz dimi :)))))
hayırlı olsun 500, sayfayı devirdik desenize,
Cumanız mubarek olsun canlarım, Rabbim cumaların yüzü suyu hürmetine dualarımız kabul eyler inşallah, rabbim hepimize ve bizim gibi isteyen herkese bebiş verir inşallah. AMİN
Hayirli cumalar hancegim.....Günaydın kızlar hayırlı cumalar
Ruyabusem bende yollardayim misaafir vardi simdi annemlere gidiyom. bagimlilik yapti kk hep sizi ozluyoom..Evden giremicem ben galiba bugün.....,,,
Sizlerden uzak mı kalcam acaba.....
eve gidince tekrar denicem bakalım yine 507. sayfayı mı göstercek sadecer hadi byyy......
Amiiiiinnnn caanum. nuarinim topigimizin ilk hamisi dua et bizlereRabbim sen unutan kullarindan etme bizi,dara dusunce hatirlayan kullardan etmi bizi yuce rabbim seni her vakit ananb kullardan eyle bizi cumaniz mubarek olsun kızçeler
Melegim iyiyim arada yokluyom sizi ozluyom. yasagim uykuda galiba. 500 sayfa kutluyom derken dagitti mi naptiiyiym bitanem sen nasılsın canımmmmmmmmm
Kızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum
Gunaydin karabiberim ;-)
Hayirli cumalar canim cok giremesekte bu muberek gunde kalplerimiz bir dualarimiz bir.
Caannnnoooooommmmmm el birligiyle devirdik.. hosgeldin cancanom 500 sayfada sizede ayirdik biseyler...
Hayirli cumalar hancegim.....
Ruyabusem bende yollardayim misaafir vardi simdi annemlere gidiyom. bagimlilik yapti kk hep sizi ozluyoom..
Amiiiiinnnn caanum. nuarinim topigimizin ilk hamisi dua et bizlere
Melegim iyiyim arada yokluyom sizi ozluyom. yasagim uykuda galiba. 500 sayfa kutluyom derken dagitti mi napti
O ne kine hic bisi anlamadim
Amin canim. sen beni listeden cikardin miazda olsa okuruz biseyler
Yatabilsem misafir var uyku akiyo gozumden :-\
Gecmis olsun canim bilmiyorum ki ne yapabilrsin. benim esimde de vardi gecmisti sanki onunda kanayinca gecmisti tam hatirlayamiyorum
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td][/td]
[td][/td]
[/tr]
[/table]
[/QUOTE][TABLE="class: grid, width: 500, align: left"]
[tr]
[td] ilhanazz[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] yasakhayal[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] nuarin[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] hancek[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] melek181[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] zikzak[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] RUYAbuse[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] canommm[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] mersah22[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] karabiberim20[/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[/tr]
[tr]
[td] [/td]
[td][/td]
[/tr]
[/tr]
[/table]
Kızlar bugün cuma ya. Aceleci bacı mı yapsak acaba ya. Evde de temizlikçi hanım var gerçi onun yanında yapmak da istemiyorum ama bebiş işin içine girince yapsam mı acaba diyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?