- 19 Şubat 2010
- 40.776
- 32.772
- 798
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.341
iyi olur yaw disarida soguk bugün disarida cikamadimmm[/QUOTE
burasida soguk yasakimm acai ruzgar varrr zaten avusturyaya yaz gelene Kadar ooooooolme essegimolme
iyi olur yaw disarida soguk bugün disarida cikamadimmm[/QUOTE
burasida soguk yasakimm acai ruzgar varrr zaten avusturyaya yaz gelene Kadar ooooooolme essegimolme
buraninda pek farki yok dilekim rüzgar yok ama yalanci günes var diari soguk ama yaagelcek hafta 20 olacak ama
rengi cok güzel kiscem kirmizi gibim ama yakismissssssdu bidaha geldiginde bi yere kaybolma koyar edammmmm
efe bebeyi uyuttunmuuu
temem birdakine gitmem
uyuttum teyzesi ama elikulaginda uyancak giibim
buraninda pek farki yok dilekim rüzgar yok ama yalanci günes var diari soguk ama yaagelcek hafta 20 olacak ama
burasi ne olacak biliyonmyaz gelsin gezsek cimsek dondurma yesek daha neler neler yapsak
burasi ne olacak biliyonmyaz gelsin gezsek cimsek dondurma yesek daha neler neler yapsak
dondurmamiii oh neka güzel olurrrrrrkülahta yemekte bi baska oluyo
dilekim ha gayret 250 mesaj sonra 3 kalpcik olcennnn[/QUOT
evet az kaldi ceneye kuvvet dilek
yerim onu uyansinda doyur karninicabucak büyüsünde ikincisi icin temelleri atmaya baslarsin artikinnn
dilekim ha gayret 250 mesaj sonra 3 kalpcik olcennnn[/QUOT
evet az kaldi ceneye kuvvet dilek
elciklerinede kuuvvettttt
dilekim sen afyonluydun demi yosam yanlismi hatirliyorummmafyon gaymagi aklima düstüdeeeeeee
ac birakirmiyim yasakim onu hicinsallah yasakim hepberaber dolar insallah allahim once olmayanlara versin
dondurmamiii oh neka güzel olurrrrrrkülahta yemekte bi baska oluyo
kulah zaten bambask yasakimm ama heryerinde dondurmasi iyi olmuyor Burda
yasakimmmmyok ben orduluyum canim ordunun dereleri
amin dilekim saol kiscemmmolsun efe bebek yalniz kalmasin kardesi olsunnn beraber büyürlerrr ksicem valla cok arada verme basimiza ne geelcek bilmiyoruzzzzz cünküüü
kulah zaten bambask yasakimm ama heryerinde dondurmasi iyi olmuyor Burda
itlayan dondurmaci yokmu onlarinki bence güzel oluyoooyaw gerci ben tr dondurmasini cok seviyom bunalri cok yumusak ben biraz sert dondurmayi severimm marasli kim vardi burda ecep canim maras dondurmasi istediii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?