Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

hoş geldin
şimcik biz hamilesin desek (inşallahhhhhh hamilesindir ) ama olki değilsen bizim halimizi düşün seni alıştırmışız hamile olduğuna ama değilmişsin nasıl kötü hissederiz hadi bizide boşver bekleyipte hamile olmadığını öğrenmek nasıl bir hayal kırıklığı tahmin ediyorsundur
cnm inşallah bu söylediklerin hamilelik belirtisine yakın ben dört gün önce öğrendim kanda
sende kan tahlili yaptır inşallah bhcg yüksek çıkar bizede müjdeyi verirsin ama biz ne desek boş şimdi

topikimiz bom boş kalmışşşşşş
sinekcikler avlıyormuşşşşşş
nazımda yokmuşşşş
edam ipeğim kutulum .... hepiciğine hasrette kalınırmışşşş :113::113::113::113::113:

nirdesinizzzzzzzzzzzzzz :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:

valla kendimi dinleye dinliye hasta olcam sonunda:):) önceki hamileliğimde bulantılarım hemen başlamıştı yemeden içmeden kesilip kilo bile vermiştim. şimdi hiçbirisi yokkk... arada sağ ve sol kasığımda böle pıtpıtpıt bişiler atıyo gibi kabarcıklar çıkıyo gibi. ama 2 gündür geçti o. bide iki gün önce birden çokca bi akıntı geldi gitti... ay o sırada bebişim olmuştu da gitti mi acaba manyadım vallahi bi hamile kalsam da ben de kurtulsam herkesde diyorum artık:):):) ay inş allah şsteyen herkese nasip eder canım teşekkür ederim:)

cnm bak bişey dicem ama umutlanmak yok tamam mı :26:
bende hamile olduğumu öğrenmeden önce 3 gün mide bulantısı çektim ama sonra geçti
hatta bi sorun mu var diye sürekli kan tahlili yaptırıyorum yükselişleri görmesem şüpelenicem allah korusun
ben ilk hamileliğimde bulantıdan ölmüştüm bırak kilo almayı vermiştim habire serum yiyordum
inşallah cnm inşallah hamilesindir inan senden çok istedim şu an

karamelimmmm canımmm şimdideee ben gellldimm sen yokksunnn

topik sinek avlıyoo resmenn ilk defa bu kadar boş gördüm yahuu

ay canımm... inşallahhhh:):) pastacıyım ben işim çok ağır diye işi bile bıraktım bu ay korktum düşürüveririm bebişimi diye. :)keşke olsada mide bulantım olsa ama nerde... arada bulanıyo geçiyo ama mide rahatsızlığım vardı zaten. elle tutulur tek belirtim göğüs şişmesi şu an... sivilceleri ve iştah açılmasını saymazsak. he bide 3 ayrı falcıya gittim güvendiğim 3üde hamile olduğunu öğrenceksin haftaya dedi. hahahah çıldırcam yada çıldırdım da haberim yok:):):) bugün eşime karnımda çizgi çıkmışmı kahveringi diye bile sordum şimdiden sanki ben kocaman şerit görüyorum psikolojik olarak bide sağlama yapmak istedim sorup hahahahh :)ama günüm geçmeden test yapmicam. 4 gün kaldı sabır diyorummm....

rabbim hepimizeee nasip etsinn inşallahh

canım bencede test yapma olurda bebiş yoksa insan üzülüyo ama inşallahh vardırr

bu arada kısçıklarımm ben dün regl oldum yasakım dediydi cumadan sen yarın sökülürsün diyee doğru dimişş ama allahtan daha fazla gecikmedi

gelecek aya bakıcaz artıkınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…