- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.421
Hanımlar bide burdan yazıyım kmse bana cevap vermiyor böüüüüü diye ağlicam şimdi:):) şimdik ben bebiş için uğraşıp durum. 4 sene önce kürtaj olmuştum mecburen sonra kontrolde bi sorun yok didi doktorum... o günden beri jinekoloğa gitmem. 2 aydırda deniyoz işte yeniden. bu ay göğüslerim şişti kocaman oldu taşıyamaz oldum artık... gerçi adetten öncede öle şişerdi hep. ama çok azcık bi hassasiyet var busefer.. belki de psikolojiktir bilmiorum. karnımın alt tarafında yan yattığım zaman ağrı oluo düz yatınca geçiyo... iştahım fena halde açıldı... sivilceler çıktı bide. başkada bi belirtim yok anam. şimdi ben hamiş miyimdir değil miyimdir ne dersiniz? mayısın 2sinde adet görcem normal şartlarda. yani 4 gün kaldı. ne mide bulantısı ne baş dönmesi falan fistan yok... ama eşim tutturdu hamilesin bak gör diyip duruyo:):) bu belirtiler doğru olabilir mi böyle olan varmı? uzun oldu biraz kusura bakmin teşekkürler:):)
hoş geldin
şimcik biz hamilesin desek (inşallahhhhhh hamilesindir ) ama olki değilsen bizim halimizi düşün seni alıştırmışız hamile olduğuna ama değilmişsin nasıl kötü hissederiz hadi bizide boşver bekleyipte hamile olmadığını öğrenmek nasıl bir hayal kırıklığı tahmin ediyorsundur
cnm inşallah bu söylediklerin hamilelik belirtisine yakın ben dört gün önce öğrendim kanda
sende kan tahlili yaptır inşallah bhcg yüksek çıkar bizede müjdeyi verirsin ama biz ne desek boş şimdi
valla kendimi dinleye dinliye hasta olcam sonunda:):) önceki hamileliğimde bulantılarım hemen başlamıştı yemeden içmeden kesilip kilo bile vermiştim. şimdi hiçbirisi yokkk... arada sağ ve sol kasığımda böle pıtpıtpıt bişiler atıyo gibi kabarcıklar çıkıyo gibi. ama 2 gündür geçti o. bide iki gün önce birden çokca bi akıntı geldi gitti... ay o sırada bebişim olmuştu da gitti mi acabamanyadım vallahi bi hamile kalsam da ben de kurtulsam herkesde diyorum artık:):):) ay inş allah şsteyen herkese nasip eder canım teşekkür ederim:)
Kaşlarının arasına domdom kurşunu değdi
Bin avcı vurdu beni bin avcı vurdu beni
Ah dedim ağladım yaremi bağladım
Eğdi yar boynunu eğdi allah kerimsin dedi
Hançer yarası değil domdom kurşunu değdi
gel gel topike gel
topikimiz bom boş kalmışşşşşş
sinekcikler avlıyormuşşşşşş
nazımda yokmuşşşş
edam ipeğim kutulum .... hepiciğine hasrette kalınırmışşşş :113::113::113::113::113:
nirdesinizzzzzzzzzzzzzz :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
cnm bak bişey dicem ama umutlanmak yok tamam mı :26:
bende hamile olduğumu öğrenmeden önce 3 gün mide bulantısı çektim ama sonra geçti
hatta bi sorun mu var diye sürekli kan tahlili yaptırıyorum yükselişleri görmesem şüpelenicem allah korusun
ben ilk hamileliğimde bulantıdan ölmüştüm bırak kilo almayı vermiştim habire serum yiyordum
inşallah cnm inşallah hamilesindir inan senden çok istedim şu an
ay canımm... inşallahhhh:):) pastacıyım ben işim çok ağır diye işi bile bıraktım bu ay korktum düşürüveririm bebişimi diye. :)keşke olsada mide bulantım olsa ama nerde... arada bulanıyo geçiyo ama mide rahatsızlığım vardı zaten. elle tutulur tek belirtim göğüs şişmesi şu an... sivilceleri ve iştah açılmasını saymazsak. he bide 3 ayrı falcıya gittim güvendiğim 3üde hamile olduğunu öğrenceksin haftaya dedi. hahahah çıldırcam yada çıldırdım da haberim yok:):):) bugün eşime karnımda çizgi çıkmışmı kahveringi diye bile sordum şimdiden sanki ben kocaman şerit görüyorum psikolojik olarak bide sağlama yapmak istedim sorup hahahahh :)ama günüm geçmeden test yapmicam. 4 gün kaldı sabır diyorummm....
yasakhayal ilhanaz kutukutupense karamelim
oynuyorum burda çocuklar gibi gelin artıkkkkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?