Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

yok seni ve burda olan kiscelri degil sürekli wattshapta olanalri kasdettimmm

birakmam seni yasakim

ama simdi cikmam lazim efem uyandi acikmistir sonra gorusuruz yasakim allaha emanet ol[/QUOTE]

ayyy kos annesii efe bebeyi doyur sana kolay gelsin hoscakal kiscemmmm

anamasalalah dilekimle baana nerdeyse iki kisi 10 sayfa doldurmusuz konusarakkk

morem melekim loorim edamm nirdesiniz sadiye ksiceee senide göremiyom kutukutu pense kiscem reglin geldimi merak etmektayimmm:44:hancekim gelmiyo zaten eskisi gibimmm
ben geldim ama kimse yokkkk
bundan sonra wattsapla konusan kiscelerle konusmuycamm cünkü kendi aralarinda konusunca burayi ihmal ediyolarrrrr

bende baska topiklere gidecem napim böyle olmaz kii baska kisceleri bulmaliyim kendimeee
wattsap da ne Türkçe konuşun kızlar

ben geldim ama kimse yokkkk

wattsap da ne Türkçe konuşun kızlar

kis melekim 118 80 im whatsapp türkce isimde zatennnsende benim gibi teknolojiden uzak yasiyonn cep telinden hizli mesajlasma bende bi kac aydir biliyomm birazzzhic kullanandimmmmcepten nete giriyosan bunuda yapabiliyomusunnnnyüklüyomuusn istedigin kisce ile bedavadan yaziyomusunnnsimdi bu topikteki ksicenin yarisi böyle birbiriyle kontakta basta more miamore ve hancekim olmak üzreeeyosam sendemi kullaniyon dyicem ama bilmedigine göre kullanmiyon aman ögrenme biz senel burda yazisalim ona alisan burayi unutur neme lasimmbiz cepten sadece alo demeyi bileyoz oda yeterliii

Ben sana gül diyemem.
Arı konar bal alır.
Ben sana yarim demem.
Zaman gelir el alır.
off anam offffffffffff

Kaşlarının arasına domdom kurşunu değdi
Bin avcı vurdu beni bin avcı vurdu beni
Ah dedim ağladım yaremi bağladım
Eğdi yar boynunu eğdi allah kerimsin dedi
Hançer yarası değil domdom kurşunu değdi

gel gel topike gel

Hanımlar bide burdan yazıyım kmse bana cevap vermiyor böüüüüü diye ağlicam şimdi:):) şimdik ben bebiş için uğraşıp durum. 4 sene önce kürtaj olmuştum mecburen sonra kontrolde bi sorun yok didi doktorum... o günden beri jinekoloğa gitmem. 2 aydırda deniyoz işte yeniden. bu ay göğüslerim şişti kocaman oldu taşıyamaz oldum artık... gerçi adetten öncede öle şişerdi hep. ama çok azcık bi hassasiyet var busefer.. belki de psikolojiktir bilmiorum. karnımın alt tarafında yan yattığım zaman ağrı oluo düz yatınca geçiyo... iştahım fena halde açıldı... sivilceler çıktı bide. başkada bi belirtim yok anam. şimdi ben hamiş miyimdir değil miyimdir ne dersiniz? mayısın 2sinde adet görcem normal şartlarda. yani 4 gün kaldı. ne mide bulantısı ne baş dönmesi falan fistan yok... ama eşim tutturdu hamilesin bak gör diyip duruyo:):) bu belirtiler doğru olabilir mi böyle olan varmı? uzun oldu biraz kusura bakmin teşekkürler:):)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…