Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

dilekim iyi ki akliam düsürdün bu kislar bence bu wattsapmidir nedir o yüzden artikin buraya ugramaz oldualr orda konusuyolar cünkümeeeeeekiscem sen bari onla konusma sen gel bura biz burda konusalimmmmterkettiler burayi

bundan sonra wattsapla konusan kiscelerle konusmuycamm cünkü kendi aralarinda konusunca burayi ihmal ediyolarrrrr

bende baska topiklere gidecem napim böyle olmaz kii baska kisceleri bulmaliyim kendimeee

dilekim iyi ki akliam düsürdün bu kislar bence bu wattsapmidir nedir o yüzden artikin buraya ugramaz oldualr orda konusuyolar cünkümeeeeeekiscem sen bari onla konusma sen gel bura biz burda konusalimmmmterkettiler burayi

seni unutmazlar yasakimmmmm sen uzzulmeee

benimde var wattshap ama kimseye yazdigim yokk

seni unutmazlar yasakimmmmm sen uzzulmeee

benimde var wattshap ama kimseye yazdigim yokk

unutular baksana hancekim ne eskisi gibim gelmiyo mrede öyle olmaya basladi artikinnyaw konusma dilekim biz burda konusalim sendie kaybetmim dayanamam bunaa bak sen olmasaydin kimle konuscaktim burdaaaaa

unutular baksana hancekim ne eskisi gibim gelmiyo mrede öyle olmaya basladi artikinnyaw konusma dilekim biz burda konusalim sendie kaybetmim dayanamam bunaa bak sen olmasaydin kimle konuscaktim burdaaaaa

aksam gelirlerse hesap soralim onlara ysakimmmmm

ben seni birakmam yasakim gel yamacima

aksam gelirlerse hesap soralim onlara ysakimmmmm

ben seni birakmam yasakim gel yamacima
dilekimmmm
UOTE=dileekefem;30102563]beni birakacanmi
ozaman bende gidcem[/QUOTE]

yok seni ve burda olan kiscelri degil sürekli wattshapta olanalri kasdettimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…