Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

çok iyiyim çok şükür sen nasılsın durumlar nasıl belirti falan varmı hiç tahlil yaptın mı bebeğim

bnde ii çok şükür c.tesi günü test yptım ilk zamanlar negatifti atmadım o testi ertesi gün tekrar baktım silik çizgi vardı ama 1 gün geçti die inanmadım ona bugün batım normalde sabah bi bel ağrısı bişiler geldi hissettm işe gelir gelmez lavaboya gittim bide baktım ki hiç bişi yok akıntı gelmiş walla heycanla bekliorum cnm bugün geçrse akşam kan testne gitcem hemen sonucunu alabilir myim bilen varmı

günaydın kızlar hepinizee. nazımm karamelime okudum ben meryem surelerini listeye eklersin canım bugün kime başlıyoruzz

bir gün sonra baktığın testler pozitif demek değildir canımm.. hatta 10 dk dan sonrasını ciddiye almayın diye uyarıda var.. en güzeli kan testi zaten.. eğer özele gidersenn test sonucunu 1-2 saate kadar alıyorsun..ama sağlık ocağı veya devlet ertesi güne bırakır... ama sabah erken verirsen devlette öğleden sonra alma ihtimali var..

akşam işten sonra gitsem diorum ama 2 saatte çıkmaz yarın gitmek zorunda kalıcam bakalım

akşam işten sonra gitsem diorum ama 2 saatte çıkmaz yarın gitmek zorunda kalıcam bakalım
canım benim acele etme geçsin batın sonra kan tahlili yaptır en azından bir gün geçsin tahlilde negatifi görmek insanı çok üzüyo inşallah pozitiftir temennim o ama bence kan verme acele davranma derim ben

canım benim acele etme geçsin batın sonra kan tahlili yaptır en azından bir gün geçsin tahlilde negatifi görmek insanı çok üzüyo inşallah pozitiftir temennim o ama bence kan verme acele davranma derim ben

bende öle düşünüorum ama bakalım bugün bi geçsin salıda yaptırmazsam çarşamba tatil ya perşembeye kalcak

bende öle düşünüorum ama bakalım bugün bi geçsin salıda yaptırmazsam çarşamba tatil ya perşembeye kalcak
inşallah o güne kadar gelmez kırmızıların zaten hamileysen çarşamba günü çubuk testte çıkar emin ol bütün hamile olanların bir gün sonra testte çıkıyo çok az istisna hariç boş yere özel hastaneye para verme 25 tl ye yapıyorlar tecrübeyle sabit ama çok pişmanım keşke yaptırmasaydım

haklısın canım olmadı öle yapcam hiç dayanamazsam yarın bişiler ypcam bakalım

günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın bnmde adet günüm bugün inş olmayız :)

insallah gelmez, ama herzaman diyorum, neyse hayirlisi o olsun....
rabbim biliyor hayirli zamani :)

bende iyim canim ama hava berbat buralarda, cok yagmurlu sanirim 7 derece falan suan

benim kist var canim, 14 gündür zaten lekelenmelerim var....ondan bilemiyorum ne olacayini, sag kasigim agriyor, gögüslerim hep siserdi sismedi bu sefer?

anladım cnm sen nerde yaşıosun ki istanbul günlük güneşlik

bnm o tarz şelerim olmadı hiç cnm ama çok geçmiş olsun sanada inş regl olmaz mutlu haberi kaırız rabbm nasp etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…