- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.501
çok iyiyim çok şükür sen nasılsın durumlar nasıl belirti falan varmı hiç tahlil yaptın mı bebeğimgünaydın kuzummmm bnde çok özledim :) nasılsın bakalım
çok iyiyim çok şükür sen nasılsın durumlar nasıl belirti falan varmı hiç tahlil yaptın mı bebeğim
bnde ii çok şükür c.tesi günü test yptım ilk zamanlar negatifti atmadım o testi ertesi gün tekrar baktım silik çizgi vardı ama 1 gün geçti die inanmadım ona bugün batım normalde sabah bi bel ağrısı bişiler geldi hissettm işe gelir gelmez lavaboya gittim bide baktım ki hiç bişi yok akıntı gelmiş walla heycanla bekliorum cnm bugün geçrse akşam kan testne gitcem hemen sonucunu alabilir myim bilen varmı
bir gün sonra baktığın testler pozitif demek değildir canımm.. hatta 10 dk dan sonrasını ciddiye almayın diye uyarıda var.. en güzeli kan testi zaten.. eğer özele gidersenn test sonucunu 1-2 saate kadar alıyorsun..ama sağlık ocağı veya devlet ertesi güne bırakır... ama sabah erken verirsen devlette öğleden sonra alma ihtimali var..
canım benim acele etme geçsin batın sonra kan tahlili yaptır en azından bir gün geçsin tahlilde negatifi görmek insanı çok üzüyo inşallah pozitiftir temennim o ama bence kan verme acele davranma derim benakşam işten sonra gitsem diorum ama 2 saatte çıkmaz yarın gitmek zorunda kalıcam bakalım
canım benim acele etme geçsin batın sonra kan tahlili yaptır en azından bir gün geçsin tahlilde negatifi görmek insanı çok üzüyo inşallah pozitiftir temennim o ama bence kan verme acele davranma derim ben
inşallah o güne kadar gelmez kırmızıların zaten hamileysen çarşamba günü çubuk testte çıkar emin ol bütün hamile olanların bir gün sonra testte çıkıyo çok az istisna hariç boş yere özel hastaneye para verme 25 tl ye yapıyorlar tecrübeyle sabit ama çok pişmanım keşke yaptırmasaydımbende öle düşünüorum ama bakalım bugün bi geçsin salıda yaptırmazsam çarşamba tatil ya perşembeye kalcak
inşallah o güne kadar gelmez kırmızıların zaten hamileysen çarşamba günü çubuk testte çıkar emin ol bütün hamile olanların bir gün sonra testte çıkıyo çok az istisna hariç boş yere özel hastaneye para verme 25 tl ye yapıyorlar tecrübeyle sabit ama çok pişmanım keşke yaptırmasaydım
günaydin kizlar....
Napiorsunuz? Bugün benim adet tarihim....
iyiyiz canım sen nasılsın.....günaydin kizlar....
napiorsunuz? bugün benim adet tarihim....
günaydın cnm iyiyiz sen nasılsın bnmde adet günüm bugün inş olmayız :)
insallah gelmez, ama herzaman diyorum, neyse hayirlisi o olsun....
Rabbim biliyor hayirli zamani :)
bende iyim canim ama hava berbat buralarda, cok yagmurlu sanirim 7 derece falan suan
benim kist var canim, 14 gündür zaten lekelenmelerim var....ondan bilemiyorum ne olacayini, sag kasigim agriyor, gögüslerim hep siserdi sismedi bu sefer?
iyiyiz canım sen nasılsın.....
hakkında hayırlısı inşallah kırmızıları 9 ay hiç görmezsin bitanem
rabbim neylerse güzel eyler vardır her şerde bi hayır canım bekle bakalım hayırlısıyla hayırlı haberi bu ay alırsıninsallah, herseyde vardir bir hayir...bakalim neler olacak :)
rabbim neylerse güzel eyler vardır her şerde bi hayır canım bekle bakalım hayırlısıyla hayırlı haberi bu ay alırsın
günaydınn canlarımm
evet....herseyde ama herseyde vardir bir hayir, her serde her kötü seyde bile hayir vardir....
bazende diyoruz ya iyiki olmamis, iyiki tersi olmus....bekliyip göreceyiz :)
günaydin canim
günaydın canım daha konuşamadan hemen gitmişsin sen yaaaaaaaaaaaaagünaydınn canlarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?