- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.541
hoş geldin canım topic boş değil ben varım basa var ...
Topik bos galiba
Selam kizlarnasilsiniz
Kimse cevap yazmayinca bos zannettim telde gorunmuyo da. bende iyiyim kosturmaa devamhoş geldin canım topic boş değil ben varım basa var ...
nasılsın iyi misin
Yaw mimorem annem ameliyat oldu bende gelemedim dogru duzgunbenim hastalik devam canimmmmm, digerleri de bir kac hafta önce bir kopukluk oldu kimsenin ugradigi yok:))
Bende okula geldimhavaların güzelleşmesinden kaynaklanıyo genelde çalışanlar giriyo topiğe evde olanlar havalar güzel gezmelerdeler bence ohhhhhhhhhhhhh
Kimse cevap yazmayinca bos zannettim telde gorunmuyo da. bende iyiyim kosturmaa devam
sen nasilsin canim.
Yaw mimorem annem ameliyat oldu bende gelemedim dogru duzgun
Bende okula geldimyaw yaz geldi bole mi olcaz
bende iyiyim aynen okuldayım ama artık havalar güzel okulda hiç çekilmiyo valla tiskiniyorumKimse cevap yazmayinca bos zannettim telde gorunmuyo da. bende iyiyim kosturmaa devam
sen nasilsin canim.
Yaw mimorem annem ameliyat oldu bende gelemedim dogru duzgun
Bende okula geldimyaw yaz geldi bole mi olcaz
kızlar benım bılqısaayarım hardıskı nın işi bitmiş yanı artık bılqısayarsızımo yuzden qelemıyorum aranıza ıns en kısa surede bılqısayar alırsam tekrar qeleceqım hepıınızı cok ozledım ve cok sevıyorum hakkınızı helal edin
çaçlarımı çekmeeeeeee acıdı öp qeçsin :)))
quzum onu annem yazmıs yanlıslıkla facedende mesajla yazdım hakkını helal etsın dıyor
öyle olsun bakimm yaw bizim burdan baska aktiv topik yokkiiigel sen bana sor ne soracaksan aninda hizli cevap
WhatsApp gibimm kizimmmm
morem melekim loorim edamm nirdesinizsadiye ksiceee senide göremiyom kutukutu pense kiscem reglin geldimi merak etmektayimmm:44:hancekim gelmiyo zaten eskisi gibimmm
ülemiiyaw simcik hatirladim melek 03 afyonluyduuu yaw sen orduluyum deyincede findik düstü aklima bak görüyonmuuu
biraz konustukta topik canlandi yosam ölü gibiydiiimore duy sescigimiii
wattsahaptan bi durt nazimmmi
benim yokki dilekimmmtelim olmuyo
dilekim iyi ki akliam düsürdün bu kislar bence bu wattsapmidir nedir o yüzden artikin buraya ugramaz oldualr orda konusuyolar cünkümeeeeeekiscem sen bari onla konusma sen gel bura biz burda konusalimmmm terkettiler burayi
bundan sonra wattsapla konusan kiscelerle konusmuycammcünkü kendi aralarinda konusunca burayi ihmal ediyolarrrrr
bende baska topiklere gidecem napim böyle olmaz kii baska kisceleri bulmaliyim kendimeee
unutular baksana hancekim ne eskisi gibim gelmiyo mrede öyle olmaya basladi artikinnyaw konusma dilekim biz burda konusalim sendie kaybetmim dayanamam bunaa bak sen olmasaydin kimle konuscaktim burdaaaaa
miamoremmmyaw dorumusun telde degilsiniz demiii
tamam dorusunsun sennn alla alla morem nirde hadi dün annesine gidecekti ama bugün gelmedi hiccccc
whatsapp olaydı iyidii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?