Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

Arkaddaşlar Merhaba Geçen Hafta Pazartesi doktora gittin yumurta çatlamıştı üstünden bir hafta geçti bugün sabah kan testi ve progesteron testi yaptırmak istedim 12 de alıcam dua etmenizi istiyorum daha adetime bi hafta var inşAllah Pozitiftir.
dualarınızı eksik etmeyin haberleri vericem

hakkında hayırlısı canım inş rabbim yüzünü güldürür artık senin anne olmak için vaktin saatin gelmiştir

kızlar bnm yarındamı beklemem gerekli yoksa yarın kan testine gidim mi?
bence sen duramayacaksın kan testine gideçeksen daha bekleme yarını falan yaptır bugün rahatla canımcım varsa bugünde belli olur yarında nasıl olsa adetinin 5 gün geçmesini bekleyemeyeceksin hade bakem inş. hamilesindir bebeğim

çok heycanlıyım bi yandanda ya regl olursam diorum ama cnm işteyim 6 da çıkıorum eve gitmem 7,30 u buluor bugün yarn sabah bakarım olmazsam hala giderim doktora kocişede diyim test alsın bgün napim çok tırsıyorum

napıyosunuz canım ne var ne yok

iyim canim sende ne var ne yok...hava berbat burda 7 derece falan yagmurlu....üsüyorum

kızlar bnm yarındamı beklemem gerekli yoksa yarın kan testine gidim mi?

kendine niye bu kadar stres yapiorsun kizcem????
bekle biraz daha düsündükcene hayal kirikligida o kadar cok oluyor canim....düsünme bak bugün benimde adet günüm ama test falan yapmayi düsünmüyorum...cünkü cok kötü oluyor insan böyle hayel kurup...güvenmek ne bilim iste...herkes beni anlar ne demek istedigimi sanirim

ben seni çok iyi anladım basam
aynı şeyleri 2 ay bende yaşadım ama 3. ayda öğrendim umut yok rabbim verirse olur diye düşünmek lazımmmmm

basam gonzales kırmızıları gördümü ya bayadır görüşemedik onunla merak ettim şimdi hade inş baya oldu onun aynıydı bizim batlarımız...

ben seni çok iyi anladım basam
aynı şeyleri 2 ay bende yaşadım ama 3. ayda öğrendim umut yok rabbim verirse olur diye düşünmek lazımmmmm

basam gonzales kırmızıları gördümü ya bayadır görüşemedik onunla merak ettim şimdi hade inş baya oldu onun aynıydı bizim batlarımız...

evet zaten ayni seyleri yasiyoruz kayracim....bende ayni takmiyorum artik gelirse kirmizilar bundada vardir bir hayir....cünkü allahim zamanini biliyor...
senin gibi bende taktim 2 ay cok üzüldüm kendimi paraladim...simdi ise farketmez diyorum, hayirlisi diyorum

herkeslere iyi haftalar geçmişlere bakamyrum ?? neler oldu neler bitti bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen iş güç koşturma benden haftasonu ders ev işi vs vs geçti.. işyerinde çok yoğunum bu aralar gün içindede gelemiyorum pek fazla? bu akşam dr kontrolüm var işte yum drumlarına bakılcak benden bukadar .. sizlerden ne haber ? dualarda monarosaya geçildimi? ilhanaz durumu bildiridimi? yasaktan haber var mı?? alpertunga öldü mü, ıssız ajun kaldı mı

slm canim iyiz sen nasilsin?
vay ne cok soru sordun sen canim :)

walla nazi daha görmedim bilmiyorum nerde, benden iylik saglik...bu gün adet tarihim, gelen sanirim daha birsey yok, ama bir kac gün daha beklicem...sanirim gelir diye düsünüyorum ben

iyi haftalar Hintipekcimmmm.. walla benden de haber yok bende okumadim gecmisi... ama bakalim topigin demirbaslari biliyordurr.. benim hastalik devam iyilesemedim. bir gün duruyor ertesi gün aziyor...

haydi doktordan hayirli haberler ile gel insaalllahhh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…