- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.621
Saol tatlim
Bence de havalar isininca okullar tatil olmali
Derse girdim canimnasilsin
Nazim dur kapama
ilahi ipemmm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi kızçem
grip salgını varmış nazım havalarda maşşallahh sapıtık sapıtık.. benimde seslerim çok kötü sanırsam bende çağrıorum hastalığı
zuhalimmm seninnn diğer kızçeler okumuşş 3 tane okucan başka yokk bitanemmmm
allah kabul etsinn inşallahhh
hayırlı olsunnnnn kutulummm bişey çıkmazz bence ama rahat durusun be kuşummmm
inşalahhh canım
tamam canım okudum namazımı da kıldım Allah kabul etsin hayırlısıyla sağlıkla en kısa zamanda gelsin bebeğim inşallah mesela bu ay
ben kaçtım canlarım hepinizii
ben kaçtım canlarım hepinizii
kızçelerim benm belim ağrıyo cidden yawbiraz ders çalışmam lazm :105: çıkıyorum şimdi sonra yine gelirim
lafı bilem olmazzz bidenemmmmm
yavaş yavaş olu sennn
Bende ozledim nazimözledimmmmm kızçemmmmmm
baktımm geçmiştede buluşamadıkkkk
anacımızz nasılll daha ii yaaa
görüşürüz ipemmmmkolay gelsin bende çıkcamm azck evi topluuymmmmm
bide zencefil felan alayımmmmmm ii değillimmm yawwwww :2::2::2::2::2:
ipem sendemi hastasinn:26:gecmis olsunnnkızçelerim benm belim ağrıyo cidden yawbiraz ders çalışmam lazm :105: çıkıyorum şimdi sonra yine gelirim
Bende ozledim nazim
Yogunum hafta sonuda giremedim annem daha iyi insallah daha da iyi olur
sal gitsinn beaa canımmm zatennn sanki düşüoz da olumuu gene olmuoo bari düşünmeyekdee içimiz rahat olsun
vallla bu ay hem hastalıktan hemde havalrdannn doalyı ii değilimmm ondan nhiç bişey yapmadımm ne kür ne bişeyy yaz geçsinde bakcam artıkkk
zaten sivrisineklere alerjim çıktııı kolcazım şişmişşşdün bende mutfakta bi tane sivrisinek gördüm öldürmedim yasik diye sonrma gelip uyurken beni sikmasin simdide gözükmüyo ortalikalrdaaaaa
tamammm presnsesimmmmmAllah kabul etsinnnnn
zaten artıkk adet olmak bahene değill bitince okuyor kıızçelerrr
yok öle adetimm bu hafta okuyamıcammmm
çok kötüyümm demiiii
morem neka acik sözlüsünnnbunu bastan söyleseydin tüm kislar eksiksiz kesin okurduuu
herkeslere iyi haftalargeçmişlere bakamyrum ?? neler oldu neler bitti bilenler bilmeyenlere anlatsın lütfen iş güç koşturma benden haftasonu ders ev işi vs vs geçti.. işyerinde çok yoğunum bu aralar gün içindede gelemiyorum pek fazla? bu akşam dr kontrolüm var işte yum drumlarına bakılcak benden bukadar .. sizlerden ne haber ? dualarda monarosaya geçildimi? ilhanaz durumu bildiridimi? yasaktan haber var mı?? alpertunga öldü mü, ıssız ajun kaldı mı
bekle canım braz hayırlısı olsun en iyisin yapıyosun bence de :13::13:
yaa şu hastalık nerden geldi buldu seni hayret bir de uzun sürdü yaa nedense .. dinlenmeye çalış canım bol meyve tüket .. dana gibi yeme ama normal ye
örtmenim canım benm göründün kayboldun yaww
kızlar kimler gelmiş bakem anlatın bakem neler oldu neler bitti :26::26::26::26:
Slm kizceler:10
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?