- 22 Haziran 2010
- 2.901
- 106
- 363
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.661
ay insalalhh yumurtacigindandirrrryaw benim catladiginda ne karnim ne gögüslerim ne belim hic bisey hsisetmiyorummmm biraz akintidan anliyorum onada dikkat edersemmm:44::44::44:
aynén yasakhayalimmm Allah sizlerin gonlune gore versinnn
ama idrar testi yapti kan varmisss :26::26::26: su ic dedi daha ne kadar iciyimm yaaa
bende inanılmaz derecede hissediyorum nasıl oluyor anlamıyorum kasık ağrısı göğüslerde hafif dolgunluk bel ağrısı çok ilginç eskiden bu kadar değildi şimdi dikkat edince mi böyle geliyor anlamadım ovu testinde bugün kırmızı çıkar kesin dedim pat diye çıktı
loorim o nedemek ya bisey demedimi doktora git diye ama bu normal biseymiki sadece su ic dedii:44::44:keske bi ürolojiye gitsen kiscemmmm:26:
idrarda gorunurde yok ama testte cikti oda su icmedigin icin olmus dedi bi zarari yok dedi
zaten idrarda net görünmeye bilirr mikroskobik incelemede olur demin doktor sitelerine baktim normal degil diyo..normalde olmamasi lasim diyo:26:doktor bisey yok öneml idegil derse inanmayin ihmal etmeyin diyoo:26:ben senin yerinde olsam bi ürolojiye kesin giderdimm..valal artik benim bi doktora hic inancim kalmadi nice doktor hatasi görüp duyuoyz en azindan icin rahat eder ...böbrek tasinda cok rastlanirmis bu durummm :26:
alla alla o zaman bende bi anormallik varrrr:26::26:yosam yumurtammi yok catlamiyomu yosammm:44::44::44:
alla alla yaaa simdi urolojiden termin fln mi almam lazim ve odami alltan bakicakk
yok üroloji idrar tahlili ne alir ayrintili neden kaynaklandigini anlarrr loorim :26:bi idrarda kan görülmesi yazsana googleye yazilari oku bide sennnbiseyy yoskada en azindan icin rahat ederrrrrr
selammmm kiscemmm
arastir bakimmm
yasakım kızçem seslendim sanasnra beni kk atmış snra işlerm çok yoğun giremedm çok yoruldum ben artk yaa
kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok kutuklum?? zuhalcim ?? basam ?? lorri teyzem nabyon? başkaca kimler var kimler yok herkeslere selamlar
yasakım kızçem seslendim sanasnra beni kk atmış snra işlerm çok yoğun giremedm çok yoruldum ben artk yaa
kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok kutuklum?? zuhalcim ?? basam ?? lorri teyzem nabyon? başkaca kimler var kimler yok herkeslere selamlar
hoşgeldin kızçemmm şükür iyiyiz sen naptın nasılsın bakıyım
hastaneden geldimm bendee
selam ipegimm bugun doktora gittik oglum oluyo
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oglum oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?