Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

ay insalalhh yumurtacigindandirrrryaw benim catladiginda ne karnim ne gögüslerim ne belim hic bisey hsisetmiyorummmmbiraz akintidan anliyorum onada dikkat edersemmm:44::44::44:

bende inanılmaz derecede hissediyorum nasıl oluyor anlamıyorum kasık ağrısı göğüslerde hafif dolgunluk bel ağrısı çok ilginç eskiden bu kadar değildi şimdi dikkat edince mi böyle geliyor anlamadım ovu testinde bugün kırmızı çıkar kesin dedim pat diye çıktı

aynén yasakhayalimmm Allah sizlerin gonlune gore versinnn

ama idrar testi yapti kan varmisss :26::26::26: su ic dedi daha ne kadar iciyimm yaaa

loorim o nedemek ya bisey demedimi doktora git diye ama bu normal biseymiki sadece su ic dedii:44::44:keske bi ürolojiye gitsen kiscemmmm:26:

alla alla o zaman bende bi anormallik varrrr:26::26:yosam yumurtammi yok catlamiyomu yosammm:44::44::44:

idrarda gorunurde yok ama testte cikti oda su icmedigin icin olmus dedi bi zarari yok dedi

zaten idrarda net görünmeye bilirr mikroskobik incelemede olur demin doktor sitelerine baktim normal degil diyo..normalde olmamasi lasim diyo:26:doktor bisey yok öneml idegil derse inanmayin ihmal etmeyin diyoo:26:ben senin yerinde olsam bi ürolojiye kesin giderdimm..valal artik benim bi doktora hic inancim kalmadi nice doktor hatasi görüp duyuoyz en azindan icin rahat eder ...böbrek tasinda cok rastlanirmis bu durummm :26:

Son düzenleme:

alla alla yaaa simdi urolojiden termin fln mi almam lazim ve odami alltan bakicakk

alla alla o zaman bende bi anormallik varrrr:26::26:yosam yumurtammi yok catlamiyomu yosammm:44::44::44:

ben önceden bu kadar hissetmiyordum hayalimm hatta anlamıyordum kürtaj sonrası farkına vardım ben durumun ne alaka bilmiyorum..... iki kırmızı çizgiyi görünce kesin çatlamış mıdır acaba benim yumoşlar bende onu merak ediyorum:26: o gün ilişki oldu ertesi gün olmadı malesef nasip artık yaa... olacağı varsa olur

Son düzenleme:
alla alla yaaa simdi urolojiden termin fln mi almam lazim ve odami alltan bakicakk

yok üroloji idrar tahlili ne alir ayrintili neden kaynaklandigini anlarrr loorim :26:bi idrarda kan görülmesi yazsana googleye yazilari oku bide sennnbiseyy yoskada en azindan icin rahat ederrrrrr

Son düzenleme:
yasakım kızçem seslendim sana snra beni kk atmış snra işlerm çok yoğun giremedm çok yoruldum ben artk yaa

kızlar nasılsınız bakalım ne var ne yok kutuklum?? zuhalcim ?? basam ?? lorri teyzem nabyon? başkaca kimler var kimler yok herkeslere selamlar

hoşgeldin kızçemmm şükür iyiyiz sen naptın nasılsın bakıyım

hastaneden geldimm bendee

selam ipegimm bugun doktora gittik oglum oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…