Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

kızçemmm regl oluyorum ama çarşambaya yetişirim monarossa kızçemee

tamammm presnsesimmmmm Allah kabul etsinnnnn

zaten artıkk adet olmak bahene değill bitince okuyor kıızçelerrr

yok öle adetimm bu hafta okuyamıcammmm

çok kötüyümm demiiii

ayy canim benim cokk gecmis olsunnn, insalllah iyidir. zor valla anneler babalarla bu isler... hic yaslanmayacaklar saniyrdim ama simdi cok korkuyorummmm
Saol tatlim
bende iyiyim aynen okuldayım ama artık havalar güzel okulda hiç çekilmiyo valla tiskiniyorum
Bence de havalar isininca okullar tatil olmali
Derse girdim canim nasilsin
canlarımmmm karamelimiin duasınıı kapatıorummm şimdiii Allah okuyan herkeseden razı olsunnn inş.. karamelimee sağlıklı sıhatli vede hayır bir evlat versin rabbiim

Nazim dur kapama

Nazim zuhalimin bi tane okudum digerini ve karameliminkini sali okicam insallah. Sonra siradaki kizceye de okurum.
Hakkinizi helal edin annemin durumu bide pesinden regl geldi bole oldu

Nazim zuhalimin bi tane okudum digerini ve karameliminkini sali okicam insallah. Sonra siradaki kizceye de okurum.
Hakkinizi helal edin annemin durumu bide pesinden regl geldi bole oldu

lafı bilem olmazzz bidenemmmmm
yavaş yavaş olu sennn

aöf mü canım ?? daha iyi olur görevliye dersin ki şunu biraz tutarmısınız o çocuğu tutarken sen de biraz kopya çekersin misss
ilahi ipemmm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi kızçem

hoşş geldin kuşummmm

yaww sanırımmm gene hasta olcam dünn akşama kada yattım kafam kalkmadıı

grip salgını varmış nazım havalarda maşşallahh sapıtık sapıtık.. benimde seslerim çok kötü sanırsam bende çağrıorum hastalığı

aynen canımm banada kociş getirdiiii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…