- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.601
inşallahhhh bu ay rabbim yüzüne gülsünn iippemmmmm
kızçemmm regl oluyorum ama çarşambaya yetişirim monarossa kızçemee
inşallahhhkızçem rabbim dileklerimizi versin tez zamandaa
amin hepimizin gülsün kızçem yaa hepimizin gülsün
bu gidişle zor olcakk bidenemmmm
ya ben hasta ya kocişşşş
bu aralar iyi bakın canım benim kendinize
bu aralar iyi bakın canım benim kendinize
kısmett bidenemm yawww saldımm artıkkk
tamammm presnsesimmmmmAllah kabul etsinnnnn
zaten artıkk adet olmak bahene değill bitince okuyor kıızçelerrr
yok öle adetimm bu hafta okuyamıcammmm
çok kötüyümm demiiii
Saol tatlimayy canim benim cokk gecmis olsunnn, insalllah iyidir. zor valla anneler babalarla bu isler... hic yaslanmayacaklar saniyrdim ama simdi cok korkuyorummmm
Bence de havalar isininca okullar tatil olmalibende iyiyim aynen okuldayım ama artık havalar güzel okulda hiç çekilmiyo valla tiskiniyorum
Derse girdim canimbekle canım braz hayırlısı olsun en iyisin yapıyosun bence de :13::13:
yaa şu hastalık nerden geldi buldu seni hayret bir de uzun sürdü yaa nedense .. dinlenmeye çalış canım bol meyve tüket .. dana gibi yeme ama normal ye
örtmenim canım benm göründün kayboldun yaww
kızlar kimler gelmiş bakem anlatın bakem neler oldu neler bitti :26::26::26::26:
canlarımmmm karamelimiin duasınıı kapatıorummm şimdiii Allah okuyan herkeseden razı olsunnn inş.. karamelimee sağlıklı sıhatli vede hayır bir evlat versin rabbiim
kısmett bidenemm yawww saldımm artıkkk
aslında en iyisi en azından o iş olursa bilem stressiz olur kızçemm dur bende salııyımm
aslında en iyisi en azından o iş olursa bilem stressiz olur kızçemm dur bende salııyımm
sal gitsinn beaa canımmm zatennn sanki düşüoz da olumuu gene olmuoo bari düşünmeyekdee içimiz rahat olsun
vallla bu ay hem hastalıktan hemde havalrdannn doalyı ii değilimmm ondan nhiç bişey yapmadımm ne kür ne bişeyy yaz geçsinde bakcam artıkkk
zaten sivrisineklere alerjim çıktııı kolcazım şişmişşş
Nazim zuhalimin bi tane okudum digerini ve karameliminkini sali okicam insallah. Sonra siradaki kizceye de okurum.
Hakkinizi helal edin annemin durumu bide pesinden regl geldi bole oldu
sal gitsinn beaa canımmm zatennn sanki düşüoz da olumuu gene olmuoo bari düşünmeyekdee içimiz rahat olsun
vallla bu ay hem hastalıktan hemde havalrdannn doalyı ii değilimmm ondan nhiç bişey yapmadımm ne kür ne bişeyy yaz geçsinde bakcam artıkkk
zaten sivrisineklere alerjim çıktııı kolcazım şişmişşş
valla kızçmmm bencede öyle düşün düşün nereye kadar düşünüyoz olmuyo işte
kızçemm bu arada bugün benim adetimin 3. günü sabah kan verdim hormoncuklarıma bakılacak
Allah herkesin sağlıkla, kucağına almayı nasip etsin.
valla kızçmmm bencede öyle düşün düşün nereye kadar düşünüyoz olmuyo işte
kızçemm bu arada bugün benim adetimin 3. günü sabah kan verdim hormoncuklarıma bakılacak
hayırlı olsunnnnn kutulummm bişey çıkmazz bence ama rahat durusun be kuşummmm
Naziiimmmm
aöf mü canım ?? daha iyi olur görevliye dersin ki şunu biraz tutarmısınızo çocuğu tutarken sen de biraz kopya çekersin misss
hoşş geldin kuşummmm
yaww sanırımmm gene hasta olcam dünn akşama kada yattım kafam kalkmadıı
ilahi ipemmm sen beni güldürdün Allahta seni güldürsün emi kızçem
grip salgını varmış nazım havalarda maşşallahh sapıtık sapıtık.. benimde seslerim çok kötü sanırsam bende çağrıorum hastalığı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?