- 16 Temmuz 2012
- 20.792
- 122
- 223
- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.641
morem hosgeldin kisceeeee
hastamiisinnnn:26::26::26:gecmis olsun morem sen neka cok yakalaniyosun yaw hastaligacünkü zayif besleniyosun bagisikligin gücsüz düsüyo hastalikalr karsisinda ksicem bol meyve bari yee
dün bende mutfakta bi tane sivrisinek gördüm öldürmedim yasik diye sonrma gelip uyurken beni sikmasin simdide gözükmüyo ortalikalrdaaaaa
morem neka acik sözlüsünnnbunu bastan söyleseydin tüm kislar eksiksiz kesin okurduuu
sorma yasakımmm açamamışımm gözüümüü ozamannnn ,
neseki hiç bişey için geç değilllll
moremmmyaw dün sen bakmadinmi survivora napcaz bu ünlülerii hem yemegi hem elemeyide kaybetti uyuzlarr nasi sinirlendim hamile kalmasam bu kadar sinirlenmezdimm kim gidecek bögün bi bakalimm..keske duygu karisi gitseydi gönüllüler elenseydideeee bozok kiracaklti zeten dün agzini burnunuuu kadina sidedete hayir ama duyguya siddte evet diyorumm
ipem sendemi hastasinn:26:gecmis olsunnnhoscakalll
insalalh örtmenim annecigin daha iiy olacakkkkk
benden haberler iyi degil peri kisce survivor dün istedigim gibim sonuclanmadi ya moralim bozukkk
moremmmyaw dün sen bakmadinmi survivora napcaz bu ünlülerii hem yemegi hem elemeyide kaybetti uyuzlarr nasi sinirlendim hamile kalmasam bu kadar sinirlenmezdimm kim gidecek bögün bi bakalimm..keske duygu karisi gitseydi gönüllüler elenseydideeee bozok kiracaklti zeten dün agzini burnunuuu kadina sidedete hayir ama duyguya siddte evet diyorumm
yok annemmm artik camisligi biraktim bir kenara. bir kilo verdigim gibi iki haftadirda maasallah kilo almadim. aldigim 8 kilo ile kaldim:))) insalllah bir bes kilo veririm yada daha hic kilo almam:))) ama bu hastalik magvetti beniii... bas agrisi bogaz agrisi ve öksürükkkkk... burnum her daim tikali... omuzlarim damarlamis, nasil nerde üsüttüm bilmiyorum. zencefil cayi icmekten midem delincekkk.. günde bir limon yer oldum:))) aman dikkat edinnnnn, üsütmeyin kendinizi..
kıss yasakheyal online görünysun nerelerdewsin bakymm
bak ilhanaz da çıkmış kıss şimdi burdaydın ya nere kaçtın yaa
gelsenize yaaaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
yok yaa belim ağrıyo benm belki yumoş çatlıodur :26::26::26::26::26:
kıss naptı sana duygu yawwben seyretmedğm için bilmyrum ama ?? şiddet olmas yaa :26::26::26::26:
ayy canım ya Allah şifanı versin .. tıkalı burun çok fena yaa .. hele geceleri yatarken dinlenceğine insan daha çok yoruluyo nefes alamamaktan gündüz o kadar anlaşılmıyo .. Acil şifalar dilerim
:26::26::26:yasakımmmm geldimm gitmşşinnn beaaa temizlik yapmaya çalışıorummmm
kocşimde hasta sanıırm bu sefer ondan geçtiiii
sorma yasakımmm açamamışımm gözüümüü ozamannnn ,
neseki hiç bişey için geç değilllllbencedeeeee
onlarda birbirine düsüyo ama baksana dün nasi kazandialrrrrtam sonuna yetiştimmm yasakımmm ucu ucuna verdiler genee
ünlülerde artıkkkk foskaşıoo baksana birbirene girdiler neredeysee
yaww buarada şimdi m.cecelinin klibi çktı şarkı yeni ama sankim klipdeki duygu gibi geldi bana
ama o yelliii survivordaaa :44::44::44:
bide sen bak bakammmm
Aman (Mustafa Ceceli) - YouTubeyaw morem klibe bakaamadimm bende göstermiyo yasak kapali diyo ecep alamanyada gecici yotube engellendi galibaaaaa o kis her yerden cikarrr gicik seyyyyy yaw ne cirkefffff yok böyle bisey yaw bozok tut sunu nsacindan dedim he ne güzel ikiside diskalifeye olurduuu yaw düsündüm tasindim ünlülerden cengiz alsin yasik ailesinin durumu iyi degilmis kendi emeklerimle bi seviyeye geldim dedi baksana nasida zayifladiii eger gönüllülerden alan olursa murat olsun cok efendi bi kizann
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oglum oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
gözünaydin loorim dmeek gösterddii kuzuuyaw tahminimiz doru ciktiiii ne güzell rabbim tamina erdirsin insalalhhhhhhhhhhhhh
ayyyy yasakhayalimm cok mutluyummmmcoook sagolll rabbim sizlerede nasip etsin insallahhh
ilk once totosu donuktu kamerayi gorunce direk dondu dr gosterdi pipiyi kocaman olmus yavrummm cok hareketliydii
kis olsaydi göstermezdi utanirdiyigit cocuk aman ne var deyip acmisssss istedigin gibi oldu masalalhhh saci bilem cikmaya baslar kökleri olustu cünkü hizla büyürr artikinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?