Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

morem hosgeldin kisceeeee

hastamiisinnnn:26::26::26:gecmis olsun morem sen neka cok yakalaniyosun yaw hastaliga cünkü zayif besleniyosun bagisikligin gücsüz düsüyo hastalikalr karsisinda ksicem bol meyve bari yee

yasakımmmm geldimm gitmşşinnn beaaa temizlik yapmaya çalışıorummmm

kocşimde hasta sanıırm bu sefer ondan geçtiiii

tam sonuna yetiştimmm yasakımmm ucu ucuna verdiler genee

ünlülerde artıkkkk foskaşıoo baksana birbirene girdiler neredeysee

yaww buarada şimdi m.cecelinin klibi çktı şarkı yeni ama sankim klipdeki duygu gibi geldi bana

ama o yelliii survivordaaa :44::44::44:

bide sen bak bakammmm

Aman (Mustafa Ceceli) - YouTube

[table="width: 600, class: Grid, align: Left"]
[tr]
[td]
Dua Sahipleri​
[/td]
[td]
41 Meryem
[/td]
[td]
Sonuc
[/td][td]
Durum
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Pureıpek [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Ilhanazz[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Yasakhayal[/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Melek81 [/td]
[td]
2
[/td][td] [/td][td] okundu [/td]
[/tr][tr]
[td] Zikzak [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr][tr]
[td] EdAaaAaaAA [/td]
[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zeynepnur [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Hancek [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Canomm [/td]
[td]
2
[/td]

[/tr][tr]
[td] Mersah 22 [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Buyruk [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Ababy [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]
[tr]
[td] Zuhalzerrin [/td]

[td]
2
[/td]
[/tr]

[tr]
[td] Karamel [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td]okundu [/td]
[/tr]
[tr]
[td] monarossa [/td]

[td]
7
[/td]
[td] [/td][td] okunuyor [/td]
[/tr] [tr]
[td] basa86[/td]

[td]
2
[/td]
[td] okudu [/td][td] perşembe başlanıcak ...[/td]
[/tr]

[tr]
[td] kutuktupense [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td]
[td] [/td]
[/tr] [tr]
[td] ayynuuurr [/td]

[td]
2
[/td]
[td] [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr] [td] Nuarin [/td]

[td]
[/td]
[td] ***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] hopefor [/td]

[td]
[/td]
[td]***[/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] miamore [/td]

[td]
[/td]
[td] *** [/td][td] [/td]
[/tr]
[tr]
[td] Toplam [/td]

[td]
41
[/td]
[td]
[/td][td] [/td]
[/tr]
[/table]

canlar düşündük taşındıkk sadece 41 meryem okumaya karar verdik .. şimdilik listemiz bu okuyamam diyen arkadaşlarmız varsa seve seve kabul ederiz... nekadar çabcuk olursan okadar hızlı sıra atlar ve katılar herkese okumuş oluruzz.....

benim anladığım dildenn

şimdi ben sabah kalktım abdestimi aldımmm niyetlendimmm 21 kere "estağfirullah el azim ellezi lâ ilahe illâ hüvel hayyul kayyum ve etubü ileyh" dedim

ardından 2 kere meryem suresini okuduktan sonraa
abdesliyken "Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya" dedim .
sonra Allahu ekber diyerek secdeme gittim..
başka bişey yapmadan secdede ,
3 kere "Subhane rabbıyel'A'la" dedimm....
sonra..
Allahu ekber diiyerek ayağa kalktım....
dua okurmuş gibi elleriimi açtımm
ve
Bakara suresinin 285.âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" dedim ...
ve ilk MERYEM SÜREmin tivavet secdesini yapmış oldum..
bundan sonra aynında 1 tane daha yapcamm ....
bitcekkk.....

Tilavet açıklama:

Tilavet secdesi yapmak için abdestli olunulur ve de kıbleye yönelinir.
Daha sonra niyet edilir (Ya Rabbi niyet ettim senin rızan için tilavet secdesi yapmaya).
Niyetten sonra "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek direk olarak secdeye gidilir (Eller havaya kaldırılmaz ruku yapılmaz veya ayakta başba bir şey okunmaz).
Secdede en az 3 kerre "Subhane rabbıyel'A'la" denilir.
Bir secde yapıldıktan sonra yine "Allahu Ekber" diye tekbir getirilerek ayağa kalkılır.
Dua gibi eller kaldırılarak; Bakara Sûresinin 285. âyetindeki "Semi'na ve ata'na ğufrâneke Rabbenâ ve ileykel masîr" ayeti celilesi okunarak eller yüze sürülür.
Bu şekilde tilavet secdesi yapılmış olunur.

Allah kabul etsin inşallahhh

bende işime dönmeyimmmm barimmmmm

ipem sendemi hastasinn:26:gecmis olsunnnhoscakalll

insalalh örtmenim annecigin daha iiy olacakkkkk

yok yaa belim ağrıyo benm belki yumoş çatlıodur :26::26::26::26::26:

benden haberler iyi degil peri kisce survivor dün istedigim gibim sonuclanmadi ya moralim bozukkk

kıss naptı sana duygu yaww ben seyretmedğm için bilmyrum ama ?? şiddet olmas yaa :26::26::26::26:

ayy canım ya Allah şifanı versin .. tıkalı burun çok fena yaa .. hele geceleri yatarken dinlenceğine insan daha çok yoruluyo nefes alamamaktan gündüz o kadar anlaşılmıyo .. Acil şifalar dilerim

kıss yasakheyal online görünysun nerelerdewsin bakymm

bak ilhanaz da çıkmış kıss şimdi burdaydın ya nere kaçtın yaa

gelsenize yaaaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

kıss yasakheyal online görünysun nerelerdewsin bakymm

bak ilhanaz da çıkmış kıss şimdi burdaydın ya nere kaçtın yaa

gelsenize yaaaaaaaa :95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:

peri kisim geldigini görmedim doru onlineydim ama baska bi sayfa acip goglede kan pihtilasmasini okuyodummm

ay insalalhh yumurtacigindandirrrryaw benim catladiginda ne karnim ne gögüslerim ne belim hic bisey hsisetmiyorummmmbiraz akintidan anliyorum onada dikkat edersemmm:44::44::44:

yasakımmmm geldimm gitmşşinnn beaaa temizlik yapmaya çalışıorummmm

kocşimde hasta sanıırm bu sefer ondan geçtiiii
:26::26::26:

yaw bu netin yavasligi öldürecek beniiiiihep yandaki reklamalrdan dolayi oluyo bencedeeeeeeeeeee

gözünaydin loorim dmeek gösterddii kuzuuyaw tahminimiz doru ciktiiiine güzell rabbim tamina erdirsin insalalhhhhhhhhhhhhh

ayyyy yasakhayalimm cok mutluyummmm coook sagolll rabbim sizlerede nasip etsin insallahhh

ilk once totosu donuktu kamerayi gorunce direk dondu dr gosterdi pipiyi kocaman olmus yavrummm cok hareketliydii

yaw icimi bosaltamadim nete karsi tekrar kizacammmm:84::84::88::88::88::113::113:

Son düzenleme:
ayyyy yasakhayalimm cok mutluyummmm coook sagolll rabbim sizlerede nasip etsin insallahhh

ilk once totosu donuktu kamerayi gorunce direk dondu dr gosterdi pipiyi kocaman olmus yavrummm cok hareketliydii

kis olsaydi göstermezdi utanirdiyigit cocuk aman ne var deyip acmisssssistedigin gibi oldu masalalhhhsaci bilem cikmaya baslar kökleri olustu cünkü hizla büyürr artikinnn

Loorim tebrikler canımm.......kız oğlan hiç farketmez zaten ama bilmek çok güzel olmalı Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin inşallah

kis olsaydi göstermezdi utanirdiyigit cocuk aman ne var deyip acmisssssistedigin gibi oldu masalalhhhsaci bilem cikmaya baslar kökleri olustu cünkü hizla büyürr artikinnn

aynén yasakhayalimmm Allah sizlerin gonlune gore versinnn

ama idrar testi yapti kan varmisss :26::26::26: su ic dedi daha ne kadar iciyimm yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…