- Konu Sahibi cimcimegfb
-
- #51.701
şimcikte 19 kızçemm düşmüş prolaktin
kızçem sabah gitmiştim 3 te de sonucu aldım
kiscemm cokmu önmeli kurs yaw ha bi günde gitmezsin nolacak esin arar durumu söyler doktora gidecek derrrr ne diycekler bisey demezlerkiiibencede alin termin doktora gidin loorimmmm aklimizda kalmasinn nedir diyeeeee
canım hayırlı olsun
herkese merhaba
ipekimm inşallah seninde yakındır gelir bebişin hiç bir şeye gerek kalmaz merak etme rabbim büyük her şeye kadir bende gittim doktora bir şey olmadığını öğrendim içim rahat etti en azından kafamı kurcalamaz artık geriisi rabbimden
selammm arkadaşlarrrr nasılsınızzz
geçen haftaa cok yogundumm misafirim vardıı sonra şehir dışına cıktık pek giremedimmmm ama artık evimdeyimmmm ve bugun bat gunum hala olmadıı enson 7 8 gun kalaa test yapmıştımm negetiftii bekliyorum hala gelen giden yokk( umutlanmaktaa istemiyorumm
geçen haftaa cok yogundumm misafirim vardıı sonra şehir dışına cıktık pek giremedimmmm ama artık evimdeyimmmm ve bugun bat gunum hala olmadıı enson 7 8 gun kalaa test yapmıştımm negetiftii bekliyorum hala gelen giden yokk( umutlanmaktaa istemiyorumm
belin yumurtaciktan yada yanlis yatmaktanda olabilirrrr ipekimm:44:
yaw doru katil olmum simcik daah bebede yok ortadaaaa
şimcikte 19 kızçemm düşmüş prolaktin
kızçem sabah gitmiştim 3 te de sonucu aldım
tamam yasakhayalim bi esimlede konusiyim bakiyim o ne dicek ben simdi cikiyorumm cok sagoll
opuyorumm sizlerii
cok iyi prolaktin baya düsmusssskutukutu pensemmm bi 3 veya 4 ay kadar deneyin bide esin sperm testi yaptirsin benceeee hep biz kadinlara bakiyoalrr esin durumuda bilinmeli benceeeee
Kizlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Oglum oluyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
hoşbulduk canımsınhoşgeldin canım
merhaba canım sonunda oğluşun gösterdi kendinihosgeldin nunumm cook sagoll
narin yarim hoşgeldin güzel kızçem .. annelik mertebesine emeğiyle erişicek olan kızçem benim :)))
inşallah gelir bebişim kutuklum gerçekten çok özledim kendisini, daha kavuşamadan ayrı düştük yavrumla( Rabbim büyük inşallah nasip eder yakında .. canım benm sorunlar olsa bile kafamı kurcalasa bile içimi rahat tutmaya çalışıyorum .. sizlerin varya, şöyle herşeye şükredip bol bol dua etmeniz ve çalışma yapmanız gerekir, bir de tevekkül .. bu işler ne soruna ne çözüme bakıyo .. olmaz denen 4-5 tane, sorun yok denense bazen hiç doğuramıyo ..
onuda sordum canım doktora zaten eşimde yanımdaydı ürolojiye gitmek gerekiyormuş o test hakkında bir bilgin var mı kızçem :26::26:
inşallah bakalım rabbim aratmasın kimseye gelir inşallah en hayırlı zamanda
aynén yasakhayalimmm Allah sizlerin gonlune gore versinnn
ama idrar testi yapti kan varmisss :26::26::26: su ic dedi daha ne kadar iciyimm yaaa
hoş buldumm canımmmzeynebim nurum hosgeldinnnkiscem yarini bekle bugün gelmezse yarin sabah erkenden bi daha test yap önceki bence zaten gecersizdiii
hoşgeldin canım benim hakkında hayırlısı
hosgeldinnnnnnn
yyuupppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii :124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124::124:
onuda sordum canım doktora zaten eşimde yanımdaydı ürolojiye gitmek gerekiyormuş o test hakkında bir bilgin var mı kızçem :26::26:
inşallah bakalım rabbim aratmasın kimseye gelir inşallah en hayırlı zamanda
narin yarim hoşgeldin güzel kızçem .. annelik mertebesine emeğiyle erişicek olan kızçem benim :)))
inşallah gelir bebişim kutuklum gerçekten çok özledim kendisini, daha kavuşamadan ayrı düştük yavrumla( Rabbim büyük inşallah nasip eder yakında .. canım benm sorunlar olsa bile kafamı kurcalasa bile içimi rahat tutmaya çalışıyorum .. sizlerin varya, şöyle herşeye şükredip bol bol dua etmeniz ve çalışma yapmanız gerekir, bir de tevekkül .. bu işler ne soruna ne çözüme bakıyo .. olmaz denen 4-5 tane, sorun yok denense bazen hiç doğuramıyo .. ne yazdıysa bahtımıza, o çıkar karşımıza .. Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.. bekletmeden versin inşallah ...
yaww nebilem yumurtadan olabilir akşam öğrencess bugün 10. günümdeym .. geçen ay 12. de yumurtlamıştım :44::44:
aa ne güzel tam ortada bir değer bu
şanlı zeynebim hoşgeldin kızeçmbekle bence de biraz daha sonra test yaparsın olmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?