Hangi ay olursa olsun bebeklerimiz bizimle olsun...

selammm arkadaşlarrrr nasılsınızzz

geçen haftaa cok yogundumm misafirim vardıı sonra şehir dışına cıktık pek giremedimmmm ama artık evimdeyimmmm ve bugun bat gunum hala olmadıı enson 7 8 gun kalaa test yapmıştımm negetiftii bekliyorum hala gelen giden yokk ( umutlanmaktaa istemiyorumm

Son düzenleme:
şimcikte 19 kızçemm düşmüş prolaktin

kızçem sabah gitmiştim 3 te de sonucu aldım

cok iyi prolaktin baya düsmusssskutukutu pensemmm bi 3 veya 4 ay kadar deneyin bide esin sperm testi yaptirsin benceeeehep biz kadinlara bakiyoalrr esin durumuda bilinmeli benceeeee

kiscemm cokmu önmeli kurs yaw ha bi günde gitmezsin nolacak esin arar durumu söyler doktora gidecek derrrr ne diycekler bisey demezlerkiiibencede alin termin doktora gidin loorimmmmaklimizda kalmasinn nedir diyeeeee

tamam yasakhayalim bi esimlede konusiyim bakiyim o ne dicek ben simdi cikiyorumm cok sagoll

opuyorumm sizlerii

canım hayırlı olsun

herkese merhaba

narin yarim hoşgeldin güzel kızçem .. annelik mertebesine emeğiyle erişicek olan kızçem benim :)))

inşallah gelir bebişim kutuklum gerçekten çok özledim kendisini, daha kavuşamadan ayrı düştük yavrumla ( Rabbim büyük inşallah nasip eder yakında .. canım benm sorunlar olsa bile kafamı kurcalasa bile içimi rahat tutmaya çalışıyorum .. sizlerin varya, şöyle herşeye şükredip bol bol dua etmeniz ve çalışma yapmanız gerekir, bir de tevekkül .. bu işler ne soruna ne çözüme bakıyo .. olmaz denen 4-5 tane, sorun yok denense bazen hiç doğuramıyo .. ne yazdıysa bahtımıza, o çıkar karşımıza .. Allah hepimize hayırlı yazılar yazsın inşallah.. bekletmeden versin inşallah ...

zeynebim nurum hosgeldinnnkiscem yarini bekle bugün gelmezse yarin sabah erkenden bi daha test yap önceki bence zaten gecersizdiii

hoşgeldin canım benim hakkında hayırlısı

belin yumurtaciktan yada yanlis yatmaktanda olabilirrrr ipekimm:44:

yaw doru katil olmum simcik daah bebede yok ortadaaaa

yaww nebilem yumurtadan olabilir akşam öğrencess bugün 10. günümdeym .. geçen ay 12. de yumurtlamıştım :44::44:

şimcikte 19 kızçemm düşmüş prolaktin

kızçem sabah gitmiştim 3 te de sonucu aldım

aa ne güzel tam ortada bir değer bu

şanlı zeynebim hoşgeldin kızeçm bekle bence de biraz daha sonra test yaparsın olmazsa

cok iyi prolaktin baya düsmusssskutukutu pensemmm bi 3 veya 4 ay kadar deneyin bide esin sperm testi yaptirsin benceeeehep biz kadinlara bakiyoalrr esin durumuda bilinmeli benceeeee

onuda sordum canım doktora zaten eşimde yanımdaydı ürolojiye gitmek gerekiyormuş o test hakkında bir bilgin var mı kızçem :26::26:

inşallah bakalım rabbim aratmasın kimseye gelir inşallah en hayırlı zamanda

hoşgeldin canım
hoşbulduk canımsın
hosgeldin nunumm cook sagoll
merhaba canım sonunda oğluşun gösterdi kendini

Allah razı olsun canım Rabbim utandırmasın inşallah dilerim bu yolda Rabbim kimseyi paysız bırakmaz

ne gibi bilgi lazım kızçem ? eşin birkaç günlük perhiz sonrası gidip örnek veriyo öle oluyo işte ...

aynén yasakhayalimmm Allah sizlerin gonlune gore versinnn

ama idrar testi yapti kan varmisss :26::26::26: su ic dedi daha ne kadar iciyimm yaaa

loorimmm Allah bağışlasınnkızçemmmmm rabbim hayırlı evlat etsin inşallahh

zeynebim nurum hosgeldinnnkiscem yarini bekle bugün gelmezse yarin sabah erkenden bi daha test yap önceki bence zaten gecersizdiii
hoş buldumm canımmm

yaa bilmiyorumm kendimi alıştırdımm bu aydaa olmadı diyee ama sabah idrarımdaa acaip bi kokuu hissettimm oda belirtilerdenmiş ama beynım bana oyunmu oyunuyor gerçektendee varmıydı bilmiyorum kafam karıştıı
varmı öyle birşeyy
hoşgeldin canım benim hakkında hayırlısı

hoşbuldum canımm amin inşallah senınde sonuçların güzel cıkmış sevindimm tez zamandaa gelir inşallah bebişinn

kiscem ürolojiden randevu alacak esinnnn onlar ne yapamsi gerektigini söyler zatenn.. en az 3 veye 4 gün cinsel perhiz yapip cagirilan günde gidip sperm verecekler onalrda hemen alinan spermi inceleyip sonucu söylüycekelr size ..yani esinin spermi yeterli degilmi diyeee..ona göre tedavi önerirler yada iyise hic bisey önermeden deneyin diycekelrrrrrama kesin versin esin testi emnin olun benceeeeee esinin durumundannn

çok doğrusun kızçemmm bundan bir sene kadar öncede bir akrabaya senin hamile kalman büyük mucize olur demişler ve ertesi ay hamile kaldı çocuk şuan 3 aylık sapasağlam tatlı bir kızçemiz oldu rabbim kimseye aratmasın inşallah dediğin gibi bu işler aslında soruna ya da çözüme bakmıyo rabbim ne yazdıya o olur inşallah bizede yazmıştır kızçem dua edip tevekkül etmekten başka bir çare yok

insalalh yumurtadandir hemen sonucu buraya yaz peri kisceeemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…